Aktuální microsite

Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, dokumentace
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, vyhotovení dokumentace, digitální mapy, zaměření inženýrských sítí,Radek Petrášek GEODETICKÁ KANCELÁŘ Tachov
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Výroba a prodej uklízecích mopů - podlahové, kuchyňské, kapsové, zametací
Výrobou a prodejem uklízecích mopů, jako jsou mopy kuchyňské, kapsové nebo zametací, se zabývá firma Falko F a L s.r.o. Patříme mezi nejvýznamnější dodavatele úklidových pomůcek v České republice.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Přepravní obaly pro E-commerce, internetové podnikání - jednoduchá přeprava, distribuce i skladování
Vhodné přepravní obaly pro E-commerce, tedy internetové podnikání můžete zakoupit u firmy Schoeller Allibert s.r.o., která Vám dodá přepravky vhodné pro jednoduchou distribuci, přepravu i skladování.
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Projektování a instalace biostanic Domažlice
Zájem o výstavbu biostanic v České republice v posledních letech stoupá. Kvalitně zpracovaný projekt a instalaci Vám nabízí společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu NORDSTROP - vložkový systém NORD
Předpjatý beton není ve stavebnictví žádnou novinkou. My jako výrobci stropních konstrukcí z předpjatého betonu značky “NORDSTROP” Vám představujeme vložkový systém NORD, unikátní v České republice.
CZ NORD, s.r.o.
Výroba rozvaděčů Příbram - elektroměrové rozvaděče ES1 – ES21
Potřebujete pro svůj dům či stavbu elektroměrový rozvaděč, pak jste na správném místě. Jsme výrobci kvalitních elektroměrových rozvaděčů respektující veškeré podnikové normy.
Rostlinná a živočišná výroba - pěstování obilovin, chov prasat a skotu
Společnost TERRA KAPLÍŘ spol. s r.o. se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na pěstování obilovin, řepky a slunečnice a specializujeme se na šlechtitelský chov prasat a skotu.
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice Strakonice
Zemní práce, výkopové práce, zakládání staveb, demolice, bourací práce, jeřábové práce, frézování hornin, autodoprava - FABAK-Václav Kotlík Strakonice
Městské centrum komplexní péče, Domov pro seniory Benátky nad Jizerou
Městské centrum komplexní péče, domov pro seniory zajišťující nepřetržitou péči a podporu klientům Benátky nad Jizerou.
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, pásů Trutnov
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, plechové krytiny, asfaltové pásy, plechové fasády, plastové a PVC krytiny - J. Škop a spol., s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
J. Škop a spol., s.r.o.
Prodej a rozvoz květin nebo květinových vazeb pro různé příležitosti
Prodej a rozvoz řezaných a vázaných květin v Olomouci a Prostějově zajišťuje květinářství Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o. Připravíme a doručíme květinové vazby na přání.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Stavebnicový potrubní systém - ideální pro tekutý i sypký materiál, vzduchotechnika
Společnost JELÍNEK - TRADING s.r.o. dodává stavebnicové potrubní systémy od firmy Jacob, které jsou ideální volbou při řešení problematiky přepravy tekutých i sypkých materiálů a vzduchotechniky.
Cenově výhodné a úsporné tonery pro laserové i inkoustové tiskárny
Tonery nejen pro laserové a inkoustové tiskárny pro vás zprostředkuje a zajistí firma SPIN SERVIS s.r.o. z Brna, která poskytuje sortiment i s úspornými vlastnostmi za výhodné ceny.
Konzultace pro software, řešení pro ERP systémy -  Ing. Eva Durkáčová
Sháníte řešení pro ERP systémy či konzultaci nebo jenom uvažujete o pořízení nového softwaru do vaší firmy? Pomoc a řešení Vašich problémů vyřeší za Vás společnost Domino cubes s.r.o.
Účetní služby, vedení účetnictví a daňové evidence  -  spolehlivě a za skvělé ceny!
Hledáte pro Vaši firmu účetní služby a poradenství za příznivé ceny? Máme bohaté zkušenosti a rádi se budeme o Vás starat. Postaráme se spolehlivě o Vaše účetnictví i daně.
Ordinace tradiční čínské medicíny,  léčitelství, zjištění a rozbor příčiny, bylinné terapie Otrokovice
Ordinace tradiční čínské medicíny, zjištění a rozbor příčiny, léčitelství, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení - Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček Otrokovice
Kompletní daňové poradenství a odborní daňoví poradci
Kompletní daňové poradenství prostřednictvím odborných daňových poradců poskytuje v okolí Třebíče společnost Pamax Consulting s.r.o.
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků,  příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků Uničov
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků, příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků, rychlá výstavba dřevostaveb, dřevěné montované domy - VARIO VILA s.r.o. Uničov
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Praktičtí lékaři Hradec Králové -  MUDr. Martin Bezděk a MUDr. Jiří Mašek
Potřebujete praktického lékaře, ke kterému budete chodit na preventivní prohlídky anebo hledáte tu nejlepší ambulantní péči? Praktičtí lékaři MUDr. Martin Bezděk a MUDr. Jiří Mašek to oba splňují.
Jak si správně vybrat vchodové dveře - rady, tipy
Rady a tipy, jak si správně vybrat vchodové dveře, Vám poskytne firma PERITO s.r.o. - výrobce dveřních výplní pro vchodové dveře.
Benediktinské bylinné extrakty - výroba bez konzervantů, dárkové balení
Benediktinské bylinné extrakty bez konzervantů vyrábí firma Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova. Tyto účinné sirupy prodáváme samostatně nebo v dárkovém balení.
Okrasné kameny nejen na zahradu - prodej, e-shop, kvalitní materiál, nízké ceny
Prodej okrasných kamenů nejen na zahradu naleznete na našem e-shopu firmy Kameny Opava, kde nabízíme kvalitní materiál za nízké ceny.
Kovošrot - výkup kovů, kovového odpadu - železný, neželezný
Kovošrot v Ostravě zajišťující výkup kovů a kovového odpadu železného i neželezného realizuje společnost Trojek a.s.
TROJEK, a.s.
Laboratoř, chemické a mikrobiologické analýzy potravin, vody a půdy, Písek
Chemické a mikrobiologické rozbory a analýzy potravin, vody, půdy či kosmetiky Vám zajistí akreditovaná laboratoř Ing. Josefa Němce sídlící v městě Písek.