Aktuální microsite

Laboratorní vyšetření pro pacienty, ambulantní zdravotnická zařízení i veterinární medicínu.
Potřebujete provést odběr krve, jste z Tábora nebo jeho okolí a nevíte jakou laboratoř zvolit? Společnost Klinické laboratoře Tábor, a.s provozuje několik laboratoří v regionu Tábor.
Pryžové, pryžokovové a pryžotextilní výrobky od českého výrobce Trelleborg Bohemia, a.s..
Sháníte náhradní díly pro Váš osobní nebo nákladní automobil či motocykl? Pryžové, pryžokovové, pryžotextilní výrobky a další produkty vyrábí český výrobce Trelleborg Bohemia, a.s.(dříve Rubena a.s.)
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Francouzské předloketní berle – eshop s výběrem pro děti, dospělé i velmi vysoké pacienty
Neobejdete se při chůzi bez francouzských předloketních berlí? Velký výběr těchto nepostradatelných pomocníků k pohybu naleznete na eshopu společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Střechy nyní i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce Rakovník
Realizace střech i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládka střešních krytin, rekonstrukce střech, oplechování střešních prvků a komínů - KAIP KOMPLETNÍ STŘECHY Rakovník
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky, ošetření zubního kamene, čipování, vakcinace - MVDr. František Branžovský Veterinární ordinace Česká Lípa
Flash disky a powerbanky Praha - včetně reklamního potisku
Praktické flash disky a populární powerbanky v mnoha designových a barevných provedeních včetně reklamního potisku loga Vaší společnosti nabízí PRINTEK – ing. Petr Nachtman z Prahy.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Videostreaming z Vaší akce od privátních akcí po megakoncerty
Videostreaming – živé vysílání z Vaší akce zajistí včetně nejen na platformách a Facebook, YouTube, Skype WebM, Webex včetně simultánního překladu společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Výroba papírových a lepenkových obalů – krabice, proložky
Sháníte dodavatele kvalitních a rychle dostupných papírových a lepenkových obalů? Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic se zabývá výrobou kartonových obalů i odnosných a skládacích krabic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Novinky v nabídce luxusních modelů aut – Opel, Lamborghini, Jaguar
Nenechte si ujít novinky v nabídce luxusních modelů automobilů světových značek, které nabízí společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy na svém eshopu.
Úsporné osvětlení, průmyslové a bezpečnostní značení na vysoké úrovni
Společnost ALEDO provádí profesionální služby na vysoké úrovni v oblasti úsporného osvětlení, průmyslového a bezpečnostního značení včetně okamžité technické podpory pro tiskárny a software.
UV flexotisk a flexotisk Kolín umožní maximální kvalitu potisku
Máte vysoké nároky na kvalitu tisku? Pak svěřte své zakázky bez obav firmě Zebra, s.r.o. z Kolína, která využívá stroje umožňující UV flexotisk a flexotisk pro potisk etiket, vstupenek či štítků.
Kontejnerové nosiče Praha – montáž, záruční i pozáruční servis
Záruční a pozáruční servis kontejnerových nosičů nabízí firma CH+S SERVIS s.r.o. z Prahy, která má v oboru oprav kontejnerových nástaveb a hydraulických rukou dlouhou tradici a mnoho zkušeností.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Dotyková měřidla HEIDENHAIN – přesné s širokým spektrem využití
Široké spektrum využití a vysokou přesnost měření při velkém měřicím rozsahu garantují robustní dotykové měřidla, která nabízí společnost HEIDENHAIN s.r.o. se sídlem v Praze.
Výroba dřevěných a jednorázových palet na zakázku
Dřevěné palety libovolných rozměrů a nosností nebo jednorázové palety vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. - specialista na výrobu dřevěných obalových materiálů.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Floristické potřeby a pomůcky pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí v Opavě a okolí floristické potřeby pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Veterinární ordinace Brno -  nonstop pohotovost na mobilu 777 478 007
Sháníte veterinární ordinaci v Brně pro svého zvířecího mazlíčka nejlépe s nonstop provozem? Veterinární ordinace MVDr. Borise Semana provozuje veterinární ambulanci s nonstop pohotovostí na mobilu.
Účetnictví, daňové poradenství, účetnické poradenství, personalistika Teplice
Účetnictví, daňové poradenství, účetnické poradenství, personalistika, zpracování daňových přiznání, sleva na dani, mzdová agenda - Stanislava Timková - účetnictví, daně Teplice
Velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů - rozvoz pro gastronomické provozy
Sháníte sudové pivo či jiné nápoje v Ústí nad Labem? Tak to jsme tu právě pro Vás. Jsme firma specializující se na velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů.
Oční centrum Plzeň, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček
Oční centrum Plzeň, oční ambulance, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček, korekce očních vad - OFTA s.r.o. Plzeň
Prodej a servis vysokozdvižných přepravních vozíků všech značek
Prodej a autorizovaný servis vysokozdvižných přepravních vozíků všech značek, manipulační technika od firmy VZV-VESELÝ Hodonín v Jihomoravském kraji
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin, monitoring krevního tlaku - MUDr. Olga Nikodemová
Hydraulické a pneumatické stroje -  výroba, servis i prodej náhradních dílů
Pokud potřebujete zakoupit hydraulický či pneumatický stroj, nebo sháníte jenom servis na některých ze strojů, obraťte se na společnost pana Miroslava Zejdy se sídlem v Litoměřicích.
Účetnictví, účetní poradenství, konzultace, účetní uzávěrky, zpracování podkladů Karlovy Vary
Účetnictví, účetní poradenství, telefonické, mailové i osobní konzultace, zpracování podkladů pro právnické i fyzické osoby, řešení účetních problémů, účetní uzávěrky - Hana Oktábcová Karlovy Vary
Výroba kabelových svazků pro automobilový průmysl Písek
Výroba a montáž kabelových svazků pro automobilový průmysl Písek, výroba bowdenů, stříhání a příprava kabelů na automatech, krimpování kabelů, ovinutí, kontrola výrobků - OTAVA, výrobní družstvo Písek