Aktuální microsite

Výroba odlitků ze šedé litiny pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl
Slévárna ANAH Prostějov s.r.o. je tradiční výrobce odlitků ze šedé litiny. Odlitky vyrobí pro strojírenský, automobilový i stavební průmysl. Působíme v celé České republice i zahraničí.
Podlahářské práce, pokládka podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, Olomouc
Podlahářské práce, pokládku podlah vinylových, plovoucích, PVC, koberců, renovaci stávajících podlahových krytin realizuje společnost Podlahy Poker s.r.o., Olomouc.
Autovrakoviště - kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel
Kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel zajišťuje společnost FERRUM s.r.o.. Dovezte svoje auto na autovrakoviště v Moravských Budějovicích, zdarma Vám ho zlikvidujeme.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kuchyňský textil eshop – utěrky, ubrusy a chňapky, které vydrží
Kvalitní kuchyňský textil, utěrky a ubrusy ze 100% bavlny v mnoha barvách a vzorech nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím eshopu společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Horizontální a vertikální žaluzie Praha – ochrání vás před teplem i pohledy sousedů
Vadí Vám příliš mnoho slunce zvenčí prosvítající oknem a pohledy kolemjdoucích do Vašeho soukromí? Vše vyřeší horizontální a vertikální žaluzie od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Obec Velká Buková, úřad, rozhledna okres Rakovník, přírodní rezervace Nezabudické skály
Obec Velká Buková ve Středočeském kraji, základní občanská vybavenost, turistika a zajímavé pamětihodnosti včetně rozhledny, přírodní rezervace Nezabudické skály, socha svatého Václava.
Obec Velká Buková
Nový piggyWelder 3+ novinka – vylepšená a výkonnější svářečka pro pevný návar
Společnost NOVAPAX CZ s.r.o. Praha představuje novinku ve světě odporového navařování, nový a vylepšený piggyWelder 3+, který má až o 15 % větší výkon a garantuje vysokou pevnost návaru.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Oční ordinace Teplice, plastické operace horních a dolních víček, operace očních vad, korekce vad
Oční ordinace Teplice, komplexní vyšetření očních poruch, korekce očních vad, oční vyšetření, operace šedého zákalu, plastické operace horních a dolních víček, kontaktní čočky, onemocnění sítnice.
Nová ŠKODA SCALA – moderní a komfortní hatchback s multifunkční výbavou
Nový, moderní a komfortní hatchback ŠKODA SCALA s multifunkční výbavou naleznete u společnosti AUTONOVA BRNO s.r.o., která je autorizovaným prodejcem nových i ojetých vozů ŠKODA.
Rozvoz obědů a poledního menu do domácností a firem
Rozvoz obědů, denního menu do domácností "po celé Prajzké"- oblast Kravaře, Hlučín a okolí. Denní menu dle jídelního lístku 7 dní v týdnu od pondělí do neděle.
Zlatnictví - výroba zásnubních i snubních prstenů v dokonalé kvalitě
Zásnubní i snubní prsteny v dokonalé kvalitě vám zajistí Zlatnictví a svatební salon Adonis ve Frenštátě pod Radhoštěm.
Vysokozdvižné vozíky na LPG nebo dieselový pohon – prodej, servis
Prodej a servis vysokozdvižných vozíků na LPG či dieselový pohon s nosností od 1500 do 5000 kg poskytuje na Vysočině společnost AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o.
Dřevěné a atypické palety  - výroba dle požadavků zákazníka
Pokud hledáte odborníka na výrobu palet, pak kontaktujte firmu Beneš Bohuňovice, kde seženete dřevěné, atypické a EUR palety.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Nože z damašku s rukojetí z exotických dřevin, slonoviny, mamutoviny nebo paroží
Zakázkovou výrobou a prodejem nožů z damascénské oceli s rukojetí z exotických dřevin, slonoviny, mamutoviny nebo různých typů paroží se zabývá nožířství Jiří Čurda.
Řešení tíživé situace v rámci oddlužení formou nového zákonu o osobním bankrotu
Zpracováním kompletního návrhu v rámci insolvence se zabývá Mgr. Ing. Ivana Zálešáková. Ta poskytuje poradenství při oddlužení na základě nového zákonu o osobním bankrotu klientům z Brna a Bruntálu.
Výroba stoly a židle Rychnov nad Kněžnou - z masivního dřeva a na míru
Dle vašich požadavků a přání vám z masivu vyrobíme kvalitní židle a stoly, buď samostatně nebo jako jídelní sety - Truhlářství pod Budínem Rychnov nad Kněžnou
Kompletní údržba autoklimatizace Chrudim - Diagnostika, kontrola, doplnění a opravy autoklimatizací
Provádíme kompletní údržbu všech druhů klimatizací, diagnostika, kontrola, doplnění a opravy, výměny filtrů - Autoopravna Chrudim
Inteligentní pohyb - pohony s integrovaným řízením IC
Použití elektrických lineárních pohonů s integrovaným řízením pro automatizaci průmyslových a zemědělských strojů přináší řadu výhod - nulové nároky na údržbu, snadná instalace a přesnost.
Penzion pro rodiny s bazénem, pergolou - Ubytování u Baťova kanálu
Penzion EGO je ideálním místem pro rodiny, pokud hledáte ubytování u Baťova kanálu. Vybaven je bazénem, pergolou, dětským hřištěm. Najdete jej v klidné lokalitě Staré Město u Uherského Hradiště.
Metrový textil Praha – široký výběr bavlněných látek, podšívkoviny nebo nápletů
Širokou nabídku metrového textilu, dekoračních látek, nápletů, podšívek, sypkoviny, juty nebo lehátkoviny zakoupíte v prodejně společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.v Praze.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Dodávky vzduchotechniky a klimatizace Plzeň, projektové činnosti, záruční servis
Kompletní dodávka a servis vzduchotechniky a klimatizace dle přání a požadavků zákazníka od společnosti IPC Klima s.r.o. se sídlem Klementa 1257, 330 23 Nýřany.
Veterinární klinika specializována na choroby malých zvířat a koní  - MVDr. Jaroslav Štekl.
Chcete si pořídit nového zvířecího mazlíčka nebo měníte své bydliště a hledáte nového veterináře? Poradíme Vám. Veterinární klinika MVDr. Jaroslava Štekla v Karlových Varech je tou správnou volbou.
MVDr.Jaroslav Štekl - veterinární klinika
MUDr. Jana Velochová -  preventivní a léčebná péče pro děti a dorost  do 19 let.
Nejste spokojená s péčí svého dětského lékaře nebo jste se přestěhovala do jiného města a sháníte nového pediatra pro své dítě? MUDr.Jana Velochová je praktickou lékařkou pro děti a dorost.
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Textilní dekorace Praha - od návrhu až po ušití a konečnou realizaci
Přemýšlíte, jak zútulnit byt nebo jiné prostory a nevíte si rady? Spolehněte se na služby návrhu a realizací textilních dekorací od odborníků z firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk