Aktuální microsite

Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek v nejrůznějších průmyslech za účelem čištění povrchu a odstraňování odolných nečistot.
AQ PUMPY, s.r.o.
Zatravňovací dlažba pro zpevnění travnatých a štěrkových ploch
Zatravňovací dlažbu pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch, cest či parkovišť s různým druhem zatížení zhotovuje společnost Daer, s.r.o., Praha.
Laboratorní digestoř - praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami
V sortimentu společnosti Opting servis, která sídlí v Ostravě, nyní najdete také laboratorní digestoř, která je vhodná především jako praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami.
Prodej a instalace infratopení PION do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor
Elegantní a zároveň úsporné topení, infratopení PION prodává firma ELPAS mont, s.r.o. sídlící v Kroměříži. Instalujeme infrapanely do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor.
Karuselové / turniketové dveře do průmyslových i komerčních budov - výborné tepelně-izolační vlastnosti
Společnost SPEDOS je významným výrobcem a dodavatelem karuselových - turniketových dveří do průmyslových i komerčních budov, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Mezinárodní i vnitrostátní autodoprava - spolehlivě, rychle a levně
Společnost RAPAStav s.r.o. se sídlem v Prostějově vám zajistí spolehlivou, rychlou a levnou mezinárodní i vnitrostátní autodopravu.
Město Moravské Budějovice s historickými památkami a muzeem
Město Moravské Budějovice, v okrese Třebíč, má řadu pamětihodností jako zámek, muzeum, budovu radnice, kostel či kaple a kulturní a sportovní vybavení.
Strážnice historické Jihomoravské město s kulturním životem
Město Strážnice s 5500 obyvateli s bohatou historií a památkami, které stojí za navštívení. Vhodné i pro milovníky kulturních akcí a vodních radovánek.
Město Polná se čtyřmi kostely, synagogou, hradem a zámkem
Polná město v okrese Jihlava v kraji Vysočina s 5000 obyvateli a řadou historických památek. Město, které bylo vyhlášeno historickým městem roku.
Obec Horní Dubňany v mikroregionu Moravskokrumlovsko
Obec Horní Dubňany ležící v okrese Znojmo byla pravděpodobně založena ve 12. století a nachází se zde kostel či nedaleko Přírodní park Střední Pojihlaví.
Tiskové služby, grafika a grafický design, reklama
Společnost GEOPRINT s.r.o. Vám zpracuje jakýkoliv tisk, navrhne grafický design tiskovin a zhotoví vazbu tiskoviny. Můžete nás navštívit na adrese Krajinská, Liberec I – Staré Město.
Chlazení a řízená fermentace, sortiment pro mikro a mini pivovary
Firma ZAMMA-SUDY ve Vojkovicích nad Svratkou Vám zajistí chlazení pro menší provozovny nebo velkou průmyslovou společnost. Firma Vám nabízí veškerý potřebný sortiment pro mikro a mini pivovary.
Pomoc při bolesti krční páteře, beder, zablokovaného krku i zad – odstranění potíží
Potřebujete-li pomoc při odstranění potíží spojenými s bolesti krční páteře, beder či zablokovaných zad i krku, oslovte maséra Ing. Petra Fialu z Ostravy – Porubě, kde Vám pomůže od problému.
Obec Pracejovice, vesnice s dětským i sportovním hřištěm a kulturním domem, okres Strakonice
Zajímavé pamětihodnosti společně s úchvatným výhledem do údolí řeky Otavy umožňuje Obec Pracejovice v okresu Strakonice. Obec je rodným místem významného politika Rudolfa Berana.
Zdravotnická lehátka, křesla i stoly pro gynekologii, chirurgii i kosmetické salóny
Dodávku kvalitních vyšetřovacích i masážních lehátek, křesel i stolů pro oblasti zdravotnictví zajišťuje dynamická společnost RESI Třeboň spol.s r.o. z obce Třeboň.
Malířské, natěračské a tapetářské práce, malby klasické i omyvatelné, nátěry fasád, Hodonín
Kvalitního malíře z Jihomoravského kraje naleznete v Hodoníně, kde působí firma Radek Rajmic. Malířské a natěračské práce provádíme v různém rozsahu v rámci celé České republiky.
Výpočetní a kancelářská technika, digitální fotoaparáty, prodej, montáž i odborný servis
Kvalitní stolní počítače, notebooky i kancelářské tiskárny pro maloobchodní prodej zajišťuje společnost AZ-line s.r.o. s provozovnou v Moravské Třebové.
Přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN, VN - elektroinstalační a elektromontážní práce
Na elektroinstalační, elektromontážní práce a přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN a VN v Přerově i Valašském Meziříčí se zaměřuje společnost Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Dodávku a montáž plastových oken a dveří Vám zrealizujeme dle Vašich představ
Uvažujete-li, že vyměníte svá stará okna či dveře za nová plastová, pak oslovte společnost BOHEMIO CZ se sídlem v Třebíči, která Vám okna dodá, a také zrealizuje jejich montáž.
Oprava, údržba, čištění, dezinfekce a plnění autoklimatizace
Havířovský autoservis Autochodura s.r.o. se zabývá opravou, čištěním, dezinfekcí a plněním autoklimatizace. Díky našim dlouholetým zkušenostem máme vybudovanou širokou škálu pravidelných zákazníků.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Průmyslová, žáruvzdorná keramika, žárobetony - kvalitní výrobky
V oblasti průmyslové žáruvzdorné keramiky se obraťte na odborníky, firmu CAPITAL REFACTORIES s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která vytváří žárobetony a další kvalitní výrobky.
Léčebné lázeňské pobyty, jodobromová voda - léčba kloubů
Léčebné lázeňské pobyty jižní Morava, léčba kloubů, pohybového ústrojí dermatologických a gynekologických problémů, jodobromová voda u firmy ****Spa Resort Lednice na Moravě.
Jednoúčelové stroje pro slévárny, ocelárny a nástrojárny
Společnost VÚHŽ a.s. se zaměřením na automatizaci ocelářských procesů, výrobu speciálních válcovaných profilů i odstředivě litých odlitků sídlí v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek.
Uhlí, uhelné brikety, palivové dřevo a písek
Prodej a rozvoz uhlí, uhelných briket, palivového dřeva a písku v okolí Litoměřic realizuje společnost Uhelné sklady – Martin Červený.
Město Beroun – pamětihodnosti, příroda s lesy a vodními toky
Beroun město nacházející se nedaleko hlavního města České republiky s krásnými historickými památky, hradbami, přírodou a turistickými trasami.