Aktuální microsite

Tvorba, výroba a vývoj mobilní aplikace - rady, tipy, poradenství
Jak správně začít při tvorbě, výrobě a jak postupovat s následným vývojem mobilní aplikace, Vám poradí Peko Studio ze Znojma. Poskytujeme komplexní poradenství při tvorbě a vývoji mobilních aplikací.
Projekční kancelář Plzeň, vodohospodářské stavby
Projektové dokumentace pro vodohospodářské stavby, výstavbu a rekonstrukci nádrží a vodních toků, poradenství zajišťuje projekční kancelář Samek Alfréd, Ing., Plzeň.
Ústřední topení, montáž plynu, plynové kotle Hradec Králové -  instalace, opravy a výměny kotlů
Firma Reichl Pavel Hradec Králové provádí montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu, včetně dodávky materiálu. Nabízíme instalace, opravy a výměny kotlů.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Přepravní společnost Chomutov
Využijte nabídky a kapacit vozového parku přepraví společnosti TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova a pronajměte si pro odvoz matriálu dopravní techniku včetně obsluhy.
Prasklina na čelním skle – oprava do 2 hodin bez nutnosti výměny skla
Obáváte se kompletní výměny čelního skla Vašeho vozu kvůli prasklině? Nemusí to tak být, můžete ušetřit čas i peníze. AUTOSKLO SERVIS CZ s.r.o. z Prahy 4 nabízí opravy prasklin již za dvě hodiny.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 4 - Modřany
Lehká cementová litá pěna Poriment zajistí dokonale rovný povrch
Lehká cementová litá pěna Poriment se skvěle hodí k vyrovnání nosných konstrukcí a k ochraně rozvodů v podlaze.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Směsi Anhyment pro lité podlahy, podlahové topení
Speciální anhydritové a alfa sádrové směsi Anhyment pro lité podlahy a podlahové topení vyrábí společnost TBG Pražské malty, s.r.o., Praha.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Bezúdržbové multifunkční hřiště je praktickým a zároveň výhodným řešením
Bezúdržbová multifunkční hřiště skýtají celou řadu výhod. Jak už je patrné z názvu, vyžaduje takové hřiště minimální náklady na údržbu, a to jak finanční, tak časové.
Servis pro hydraulické jeřáby - hydraulické ruce Praha - značek Palfinger, FASSI, HMF, HIAB
Společnost CH + S servis, s.r.o. z Prahy je autorizované pracoviště, které nabízí servis pro hydraulické jeřáby a hydraulické ruce značek Palfinger, FASSI, HMF.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Kondenzátory, výparníky a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl
Kondenzátory, výparníky, topení a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl vyrábí a navrhuje společnost Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlech na Moravě.
Čištění koberců, čalounění a čalouněného nábytku levně
Úklidová firma na čištění koberců, čalouněného nábytku a čalounění se strojním vybavením na čištění poskytuje firma U-SERVIS působící v Opavě, Krnově a Hlučíně.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Exotermické a izolační materiály pro slévárenské a hutní provozy, nástavce pro ocelárny
Prodej vysoce kvalitních exotermických nástavců, vík, podnálitkových podložek i zásypů zajišťuje společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o. z obce Mníšek pod Brdy.
Město Holýšov, součást Svazku Domažlicko a Mikroregionu Radbuza, Plzeňský kraj
Na pravém břehu řeky Radbuzy jihozápadně od města Plzeň leží malé město Holýšov. Nevelká obec s kinem, informačním centrem, knihovnou i kulturním střediskem.
Originální pletené výrobky-čepice, rukavice, šály výroba, prodej
Pletené zboží, doplňky, čelenky, rukavice, šály, čelenky, nákrčníky, dámské, pánské dětské zboží, kulichy, sportovní čepice z velmi kvalitního materiálu zajistí firma PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Přehozy na sedací soupravu, vzorované deky oživí vaši sedací soupravu
Pokud chcete oživit vaši sedací soupravu novým originálním přehozem, pak navštivte firmu Texpa v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu přehozů na sedací soupravy včetně vzorovaných dek.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Návrhy, prodej, servis, zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry, dávkovací systémy
Navrhujeme, realizujeme, prodáváme a servisujeme zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry a pro další systémy pro rozvody a nanášení barev, lepidel a tmelů.
Individuální jízdy, kondiční jízdy Hradec Králové
Trpělivý instruktor s mnohaletými zkušenostmi Vám pomůže zvládnout řízení automobilu!
A3 černobílé kopírky, kopírovací stroje Sharp - pronájem i prodej
A3 černobílé kopírovací stroje seženete u české společnosti SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zabývá prodejem, pronájmem i servisem kancelářské techniky značky SHARP.
Auditorské služby, vedení účetnictví a daňové poradenství
Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. v Ostravě poskytuje auditorské služby, daňové poradenství a vedení účetnictví se zkušenostmi více jak 20 let.
Tesařství – rekonstrukce starých krovů, výroba nových střešních krovů a pergoly
Široké spektrum tesařských prací, jako je rekonstrukce starých střešních krovů, realizace nových střešních krovů či výroba pergol a teras, poskytuje na Znojemsku stavební firma Ristić s.r.o.
Výměna oken | Kolín
Provádíme rychlou a kvalitní výměnu oken a dveří v dosahu Kolína nebo Kutné Hory.
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Gumárenská výroba - hydraulické, průmyslové hadice pro stavební, chemický i potravinářský průmysl
Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou výrobu. Pokud potřebujete kvalitní hydraulické nebo průmyslové hadice pro stavební, chemický či potravinářský průmysl, pak jste zde správně.
Zastupování na úřadech Praha - jednání s danými úřady státní správy
Společnost EKMA PLUS, s.r.o. se sídlem na ul. Radotínská 41/14 v Praze Vás zastoupí na základě plné moci při jednání na úřadech státní správy včetně přípravy dokladů či poradenství.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Jádrové vrtání betonu, železobetonu diamantovým nástrojem, řezací technikou Brno
Jádrové vrtání betonu a železobetonu diamatovým nástrojem. Vytváření prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.