Aktuální microsite

Elektroprojekce veřejného osvětlení Hořice, projektové práce v oboru elektro
Elektroprojekce veřejného osvětlení Hořice, projektové práce v oboru elektro, zpracování projektové dokumentace, projekce rozvodů v občanské i bytové výstavbě.
Protihluková opatření, realizace včetně produktů - vyřešte své problémy s hlukem již napořád!
Potřebujete vyřešit nebo navrhnout konkrétní protihluková opatření? Společnost Ing. Jaroslava Vrány - AVAP v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti protihlukových opatření.
Zemní, stavební a jeřábnické práce, demolice, těžba nerostů - služby od firmy s tradicí od roku 1991
Potřebujete pomoci s terénními, zemními, výkopovými pracemi a nevíte na koho se máte obrátit? Společnost LB spol.s r.o. poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v této oblasti.
Praktický lékař pro děti a dorost - Ordinace Honovi, s.r.o. se sídlem v Uherském Hradišti
Hledáte pro své dítko kvalifikovanou zdravotní péči? Již nehledejte. Ordinace Honovi, s.r.o. poskytuje komplexní léčebnou, preventivní a diagnostickou péči pro děti od narození až do 19 let.
Ordinace Honovi, s.r.o. Praktický lékař pro děti a dorost
Obec Malá Hraštice - vhodné místo pro pěší turistiku, cykloturistiku či posezení v cukrárně.
Rádi poznáváte a cestujete na nová místa? Obec Malá Hraštice leží v okrese Příbram ve Středočeském kraji a určitě stojí za Vaši návštěvu.
Prodej hliníkových a kovových žebříků pro profesionální účely
E-shop hliníkových i kovových žebříků pro profesionální i soukromé účely, ocelové a hliníkové schůdky zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý.
Autopříslušenství - prodej náhradních dílů, autodoplňků Břeclav
Veškeré autopříslušenství naleznete ve firmě Autodíly Vykoukal Jan v Břeclavi. Prodej náhradních dílů a autodoplňků jedině od nás.
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace, rozvody ústředního topení, rozvody chlazení, odvodnění střech, izolace.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, audit, školení v Praze, ČR a EU
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, pravidelné kontroly BOZP, audit, hodnocení rizik, zpracování pracovních postupů, šetření pracovních úrazů, školení v Praze, ČR a EU.
BOZP a PO Milan Kovařík
Vysokorychlostní kamery Photron - Fastcam NOVA v kompaktním provedení
Čistý obraz zaručí vysokorychlostní kamery Photron z řady řada Fastcam NOVA v kompaktním provedení od společnosti Proxis, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Výhoda a přínos vlastních mobilních aplikací pro společnosti
Na otázku, proč by měla mít každá společnost vlastní mobilní aplikaci, jaké výhody má mobilní apka pro společnost, Vám odpoví tým vývojářů z Peko Studia ze Znojma
Jeřáby a jeřábové dráhy - dodávky, montáž, servis, revize
Zakázkovou výrobou jeřábů a jeřábových drah se dlouhodobě zabývá společnost PKD, s.r.o. Dačice, výrobce ocelových konstrukcí a hal.
Nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště,  výroba nerezových a hliníkových konstrukcí Třebíč
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči nabízí nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště. Firma se zabývá také výrobou typových skluzavek a nerezových a hliníkových konstrukcí podle přání zákazníka.
Půdní kondicionéry pro výživu rostlin, keřů a stromů - TerraCottem Universal, Arbor, Turf, Complement
Výhradním distributorem a prodejcem půdních kondicionérů pro výživu rostlin, keřů a stromů TerraCottem Universal, Arbor, Turf, Complement je společnost TERRACOTTEM Česko Kvete s.r.o.
Restaurace Selská krčma-stylová restaurace venkovského stylu s tradicí
Stylová restaurace venkovského stylu s tradicí, ideální pro soukromou i firemní akci - Selská KRČMA Otrokovice.
Dámské, pánské, dívčí a chlapecké taneční zboží, Praha
Šití tanečního oblečení, svatebních a společenských šatů na zakázku dle přání a požadavků zákazníka, prodej obuvi, kosmetiky a doplňků realizuje společnost HELLER s.r.o., Praha 1.
Rekonstrukce a čištění vrtaných i kopaných studní pro rodinné domy, obce či sportovní areály.
Stavíte nebo jenom rekonstruujete rodinný dům a hledáte kvalitní zdroj vody? Tíží Vás sucho na Vaší zahradě a tudíž i nedostatek vody? My Vám nabízíme řešení.
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, výroba a prodej
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, ochrana závitů trubek proti znečištění, přírub, ochranné uzávěry hadic a rukojetí, výroba a prodej plastových krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Renault Megane Grandtour - na míru šitý design, špičkové vybavení, promyšlený prostor pro celou rodinu
Na míru šitý design, špičkové vybavení, promyšlený prostor pro celou rodinu – to je Renault Megane Grandtour. Přijďte se podívat do Auto Kubíček s.r.o. v Šumperku nebo Olomouci.
Vestavěné skříně na míru Rychnov nad Kněžnou, zaměření vestavěné skříně, atypické v různých barvách
Vestavěné skříně na míru Rychnov nad Kněžnou, zaměření a výroba vestavěné skříně, atypické a originální vestavěné skříně, v různých barvách s kováním.
Autoservis Liberec, příprava na STK, opravy osobních, užitkových vozidel a autobusů
Autoservis Liberec, příprava na STK, opravy osobních, užitkových vozidel, autobusy, stavební stroje, prodej a montáž náhradních dílů - autoservis NOVOS s.r.o. Liberec
Kontrola a vyčištění klimatizace v autě nyní levněji
Klimatizace v autě potřebuje každoroční servis, kontrola a vyčištění klimatizace není hračka, proto se obraťte na Auto Daníček Zlín - Autorizovaný servisní partner Škoda Zlínský kraj.
Mobilní hospicová péče - 24 hodin denně, včetně víkendů a všech svátků.
Sháníte hospic v Uherském Hradišti? Nemusíte, o Vaše blízké se postaráme přímo u něj doma. Nabízíme kvalifikovanou domácí ošetřovatelskou péči pro seniory v okolí Uherského Hradiště a Uherského Brodu.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
MUDr. Hana Weinlichová  - praktická lékařka pro dospělé, závodní preventivní péče
Potřebujete praktického lékaře a nevíte na koho se obrátit? Pokud jste z okolí Zábřeha, měli bychom pro Vás řešení. MUDr. Hana Weinlichová je praktickou lékařkou pro dospělé.
Profesionální článkové řetězy - údržba, servis, velkoobchod
Profesionální článkové řetězy a jejich údržbu, servis i velkoobchod pro Vás zajišťuje společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlínském kraji.