Aktuální microsite

Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Prodej nakladačů STRIEGEL s nářadím – dávkovače krmiva, kráječe
Univerzální nakladače s volitelným vybavením, přídavným nářadím a doplňky, radlice či vidle prodává společnost Strojní stanice Radkov, spol. s r.o., Dražice.
Provzdušňovací přejezdné rošty do skladů a seníků, Klatovy
Provzdušňovací rošty pro optimální větrání ve skladech ovoce a zeleniny, seníků z kvalitního německého betonu s dlouhou životností realizuje ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Prodej kol Tábor, kola pro dámy, pány i děti
Jízdní kola silniční, trekingová i horská, potřebné komponenty, příslušenství a doplňky pro cyklisty prodává společnost BIKESPACE v Táboře i na e-shopu.
Opravy a rekonstrukce objektů, zednické práce, obklady, Duchcov
Rekonstrukce obytných, administrativních i průmyslových objektů, koupelen, zhotovení nových instalací, opravy střech realizuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Obec Křelovice v okrese Plzeň – sever, památky, turistika
V okrese Plzeň-sever v Plzeňském kraji se nachází malá, ale malebná obec Křelovice, která je tvořena ze čtyř katastrálních území – Křelovice, Mydlovary, Pakoslav a Rozněvice.
Realizace dopravních staveb Plzeň
Česká stavební společnost Florian servis s.r.o. se sídlem v Plzni realizuje dopravní stavby nejen v Plzeňském kraji. Garantujeme kvalitně a profesionálně provedené zakázky v dohodnutých termínech.
Projektování vodohospodářských staveb Plzeň
Vypracování projektové dokumentace pro vodní a vodohospodářské stavby, autorský dozor při realizaci výstavby zajišťuje Samek Alfréd, Ing., Plzeň.
Škola klasické homeopatie
Kurzy klasické homeopatie, vzdělávání v oblasti medicíny, teoretické a praktické homeopatie, způsobu užívání realizuje Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Vysoce účinné potravinové doplňky s beta glukanem, přírodní bylinné směsi, prodej, e-shop
Potravinové doplňky pro snížení hladiny cholesterolu i sedmibylinné směsi vyrobené z kvalitních bylinek dodává společnost K.R.ELIXÍR, s.r.o. se sídlem na Praze 8.
Obec Velké Březno, malebná oblast CHKO České středohoří se státním zámkem i pivovarem
Východně od okresního města Ústí nad Labem se nachází malá obec Velké Březno. V obci se nachází známá cyklotrasa Labská stezka i několik dalších turistických tras.
Statutární město Frýdek-Místek, malebné dvojměstí na březích Ostravice v podhůří Beskyd
Statutární město Frýdek-Místek je významná moravskoslezská obec, jejíž vznik odkazuje ke spojení dvou samostatných měst. Frýdek-Místek je součástí lašského regionu s tradičním folklórem.
Štěpkování Dvůr Králové nad Labem - Drcení větví a kmenů z ořezů stromů
Naší novou činností, kterou se zabýváme, je nabídka likvidace odpadu z kácení a ořezů stromů pomocí štěpkovače.
Historický vývoj obce Křelovice, památky
Malebná obec Křelovice s 241 obyvateli je rozdělena na 4 katastrální území. Má bohatou historii sahající až do roku 1483 a zajímavé pamětihodnosti.
Levné nádobí k jednorázovému použití pro stravovací zařízení
Plastové, papírové levné nádobí k jednorázovému použití na večírky, firemní akce či svatbu do reataurací či zdravotnických zařízení zajišťuje společnost Ladislava Šišky - UNIBAL MICRO.
Stříkací technika pro malíře a stavebnictví, stříkané stěrky, fasády, izolace, bitumeny
Zajišťujeme prodej stříkací techniky pro malíře a stavebnictví, najdete u nás různé stříkané stěrky, fasády, izolace, bitumeny a mnoho dalších.
Zaměřování liniových staveb - plynovody, vodovody, elektrická vedení
Nechte si od naší firmy GON Hradec Králové, a.s. provést zaměřování liniových staveb - plynovody, vodovody, elektrická vedení.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Aktivní vzdělávání pro firmy i pro širokou veřejnost
Nabízíme vzdělávací činnosti, realizujeme rekvalifikace, vytváříme analýzy, provádíme evaluace a studie v oblasti vzdělávání a organizačně toto vzdělávání zajišťujeme - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Výrobky pro oblast strojírenství a elektrotechniky od zahraničních dodavatelů
Obchodní společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna nabízí v zastoupení zahraničních dodavatelů široký sortiment výrobků v oblasti strojírenství a elektrotechniky.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Čištění a plnění klimatizací automobilů značky ŠKODA
Čištění a plnění klimatizací vozidel značky ŠKODA včetně kompletního servisu poskytuje v okolí Třebíče autorizovaný prodejce a servis ŠKODA - Autosalon F3K v Třebíči.
Tvorba, výroba a vývoj mobilní aplikace - rady, tipy, poradenství
Jak správně začít při tvorbě, výrobě a jak postupovat s následným vývojem mobilní aplikace, Vám poradí Peko Studio ze Znojma. Poskytujeme komplexní poradenství při tvorbě a vývoji mobilních aplikací.
Projekční kancelář Plzeň, vodohospodářské stavby
Projektové dokumentace pro vodohospodářské stavby, výstavbu a rekonstrukci nádrží a vodních toků, poradenství zajišťuje projekční kancelář Samek Alfréd, Ing., Plzeň.
Ústřední topení, montáž plynu, plynové kotle Hradec Králové -  instalace, opravy a výměny kotlů
Firma Reichl Pavel Hradec Králové provádí montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu, včetně dodávky materiálu. Nabízíme instalace, opravy a výměny kotlů.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Přepravní společnost Chomutov
Využijte nabídky a kapacit vozového parku přepraví společnosti TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova a pronajměte si pro odvoz matriálu dopravní techniku včetně obsluhy.