Aktuální microsite

Vytvořte ze své zahrady relaxační a kouzelné místo, kde načerpáte spoustu pozitivní energie
Výstavbu okrasných zahrad zajistí firma Ivany Plesníkové – Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice. Postarají se o návrh, realizaci i údržbu a poradí, jak pěstovat rostliny.
Protipožární automatické dveře, výroba a montáž
Účinná ochrana před požárem jsou protipožární hliníkové konstrukce pro okna i dveře Aluprof - ATECH Bohemia a.s. Pardubice
Insolvenční  správce - návrh na oddlužení, osobní bankrot, pomoc zbavit se dluhů
Pokud jste se dostali do finanční tísně a jste zavaleni dluhy, ať už malými či velkými, můžete se obrátit na insolvenčního správce Ing. Tomáše Poláčka z Ostravy, který Vám pomůže situaci vyřešit.
Sportovní sluneční brýle - široký výběr brýlí pro cyklisty, běžce, lyžaře i jiné sportovce
Sportovní sluneční brýle by měly být nedílnou výbavou každého sportovce. V naší oční optice naleznete široký výběr kvalitních slunečních brýlí, které Vaše oči ochrání nejen před UV zářením.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Město Vlachovo Březí s městskou památkovou zónou
Město Vlachovo Březí v Jihočeském kraji má spousty historických pamětihodností a krásnou přírodu, která je protkána řadou značených turistických i cyklistických tras.
Reklamní a firemní textil s výšivkou nebo potiskem
Dámské a pánská trička, polokošile, košile, reklamní mikiny, outdoorové oblečení, sportovní oblečení, reklamní předměty a jezdecké oblečení od firmy Gabriela Hradová – Textil Hradová, Ústí n. Labem.
Autocamp Hluboký, ubytování v mobilních domech s vlastním sociálním zařízením i kuchyňkou
Aktivní dovolenou si nejlépe užijete v klidném prostředí východočeské přírody, kde se nachází Autocamping Hluboký AUTOMOTOKLUB Holice v AČR.
Autobusová doprava, autobusy pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob, kol i lodí
Tuzemskou i zahraniční přepravu s kapacitou až 51 osob poskytuje společnost JAPARCAR autobusy, s.r.o. sídlící ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Výroba dřevěných oken, vchodových dveří a palubek od zkušeného českého výrobce
Zkušený český výrobce TESKO KOLOVRAT s.r.o. nabízí výrobu dřevěných oken, eurooken, vchodových dveří a palubek.
Kompostéry pro domácnost přímo od výrobce, eshop - pro malé i velké zahrady
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s.r.o. se ve své pobočce ve Vrbně specializuje na výrobu kvalitních českých venkovních kompostérů pro domácnosti, které jsou vhodné pro malé i velké zahrady.
Chlazená hotová jídla, rauty, závodní stravování-rozvoz
Firma JOSPO Holešov zajistí chlazená hotová jídla pro závodní stravování. Připraví i teplé rauty. Postaráme se o rozvoz v okrese Kroměříž, Přerov.
Zahradnické centrum Příbram
Vše pro Vaši zahradu Vám poskytne naše Zahradnické centrum v Příbrami. Náš široký sortiment si můžete prohlédnout přímo u nás na náměstí T.G. Masaryka 142 v Příbrami.
Požární technika, protipožární bezpečnostní zařízení, Plzeň
Kompletní sortiment hasicí techniky Vám nabízí Seaspol - servis, s.r.o. Zabýváme se prodejem a servisem hasicích přístrojů a dalších protipožárních bezpečnostních zařízení, školením i EZS.
Seaspol - servis, s.r.o.
Historické dřevěné stavební prvky a obložení stěn renovace Praha - repase
Zakázkové truhlářství DALEX TRADE s.r.o. renovuje historické dřevěné stavební prvky a obložení stěn v historických budovách v Praze. Kvalitní práce, kterou téměř nerozeznáte od originálu.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Úklidová technika pro úklid venkovních a vnitřních prostor
Společnost Unikont Group s.r.o., Praha 10, nabízí profesionální úklidové pomůcky a stroje pro uklízení interiéru budov, exteriéru a veřejných prostor.
Úklidová technika včetně náhradních dílů a servisu
Spolehlivá společnost TPC Bhoman s.r.o. se sídlem ve Zlíně - Louky, která nabízí úklidové pomůcky a úklidová chemie v kamenné prodejně nebo na eshopu.
Letní dětský tábor v jižních Čechách se zajímavým programem, ubytování v chatkách i srubech
Zábavu pro mladší i starší děti zajistí Dětský letní tábor Jaroměř u Kaplice LDT Jaroměř s.r.o. z Ústní nad Labem. Tradiční dětský tábor rozprostírající se v lesnaté krajině u hranic s Rakouskem.
Průmyslové hadice a trubky z nerezové oceli, potrubí pro rozvody kapalin i topení, dodávka
Spolehlivého dodavatele kvalitních armatur i potrubního systému naleznete v Čermákovicích, kde sídlí společnost AZ - Pokorny, s.r.o. Vyrábíme standardní i nestandardní produkty s širokým využitím.
Svařované trubky pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií se šroubovicovým svarem
Firma ArcelorMittal se sídlem v Karviné poblíž Ostravy nabízí špičkové svařované trubky se šroubovicovým svarem pro plynovody a pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií.
Úklidové služby pro firmu i domácnosti zajistíme po celé ČR
Úklid firem, domácnosti a průmyslových hal, čištění auta, mytí oken, venkovní úklid zahrad zajistíme po celé ČR úklidová společnost High Security s.r.o.
Usnadněte si práci na zahradě pomocí AKU nářadí CUB CADET – prodej na eshopu
Zahradní AKU nářadí značky CUB CADET je nejlepším pomocníkem při práci na zahradě. Na eshopu prodává firma AGS Ing. Beneše se sídlem v Židlochovicích. Objednávejte nůžky, fukar, sekačka a vyžínač.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Prodej nakladačů STRIEGEL s nářadím – dávkovače krmiva, kráječe
Univerzální nakladače s volitelným vybavením, přídavným nářadím a doplňky, radlice či vidle prodává společnost Strojní stanice Radkov, spol. s r.o., Dražice.
Provzdušňovací přejezdné rošty do skladů a seníků, Klatovy
Provzdušňovací rošty pro optimální větrání ve skladech ovoce a zeleniny, seníků z kvalitního německého betonu s dlouhou životností realizuje ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.