Aktuální microsite

Měření emisí zážehových a vznětových motorů, i vozů s přestavbou na LPG/CNG včetně bezpečnostní revize
Službu měření emisí zážehových a vznětových motorů, i vozů s přestavbou na LPG/CNG poskytuje společnost AUTOGAS-DESTASERVIS s.r.o. se sídlem v Bzenci, v blízkosti Hodonína.
Bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny - Desta, Balcancar, Hyster a další
Firma VZV-VESELÝ poskytuje kromě nových vysokozdvižných vozíku i bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny. V široké nabídce najdete značky Desta, Balcancar, Hyster, Toyota a další.
Město Hroznětín s řadou pamětihodností a krásnou přírodou
Město Hroznětín leží nedaleko Karlových Varů v podhůří Krušných hor, můžete zde vidět kostel, dvě sousoší a židovský hřbitov, který patří mezi nejstarší hřbitovy.
Komplexní nabídka stavebních a silničních strojů Cat® včetně příslušenství
Stavební a silniční stroje, nakladače, válce rypadla od amerického výrobce Caterpillar nabízí společnost Zeppelin CZ s.r.o. sídlící v okrese Praha-východ s pobočkami po celé ČR.
Pronájem lešení Plzeň
Stavíte, Přestavujete, Opravujete fasádu, střechu nebo malujete vnitřní prostory s vysokými stropy? Výškové práce Ing. Jiří Žižka z Plzně nabízí pronájem lešení včetně dopravy, montáže i demontáže.
Architektonická činnost, projekty pro obytné i průmyslové objekty
Rodinná firma AREA group s.r.o. pracující na zakázkách po celé České republice navrhuje architektonická řešení a projekty rodinných i bytových domů, sportovních areálů i průmyslových komplexů.
Neurologické vyšetření, neurologie Praha – diagnostika, rehabilitace
Trpíte bolestmi zad, svalovou ochablostí nebo hledáte odborníky z oblasti neurologie? Pomoc a neurologické vyšetření najdete na klinice komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Blackoutové - zatemňující závěsy výroba Praha - pro odpočinek bez rušivého světla
Ruší Vás při spánku nebo odpočinku venkovní světlo? Řešením jsou elegantní blackoutové zatemňující závěsy, které vyrobí a včetně instalace dodá firma Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Čerstvé maso, kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, podle tradičních receptur
V řeznictví a uzenářství Jana Černockého se věnují výrobě kvalitních domácích uzenin bez náhražek, lahodných masných specialit podle tradičních receptur a prodeji čerstvého masa z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Koronavirus Novinka - Dezinfekce automobilů ozónem OZON MAKER proti všem druhům virů Chrudim
Zničte ozónem viry Koronavirus ve svém vozidle, doba dezinfekce je cca 30 minut. Okamžitě odjedete s čistým interiérem či celou kabinou. Mikrobiologická dezinfekce vozidla pomocí OZON MAKER.
Zastřešení autobusové zastávky WOOD 8 – rozměry lze upravit na přání zákazníka
Autobusová zastávka WOOD 8 – zastřešení autobusové zastávky s robustní dřevěnou konstrukcí i se sedátkem na sezení realizuje společnost ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE.
Benediktinská prebiotika - pro lepší zdravotní stav a správnou funkci střev
Pro podporu lepšího zdravotního stavu a správné funkce střev vyzkoušejte Benediktinská prebiotika v pastilkách od firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova.
Vyřazené námořní kontejnery prodej Praha – ihned k odběru
Vyřazení ocelové námořní kontejnery různých velikostí s okamžitým využitím jako garáže, sklady nebo dílny nabízí k prodeji společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Zastupování ve sporných věcech Praha – také na mezinárodní úrovni
Spolehlivá patentová a advokátní kancelář Rott, Růžička & Guttmann a spol. nabízí klientům služby zastupování ve sporných věcech v oblasti patentového práva včetně mezinárodních sporů.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Vzdělávací středisko Praha – zkušení lektoři a příjemné prostředí
Potřebujete si pro Vaše zaměstnání doplnit vzdělání v oblasti PO, OŽP nebo BOZP? Vzdělávací středisko Ivana Kubičková T.E.P. v Praze garantuje zajímavé kurzy, zkušené lektory a příjemné prostředí.
Měřící a řídící technika pro náročné aplikace polohování Praha – přesná indikace polohy
Měřící a řídící techniku pro náročné aplikace polohování s využitím u vysoce přesných obráběcích strojů a zařízení vyrábí společnost HEIDENHAIN s.r.o. se sídlem v Praze.
Asistenční služba - bezplatná pomoc při autonehodě
Naše asistenční služba zajišťuje ucelené vyřízení pojistných událostí včetně opravy, komunikace s pojišťovnou a finančního vypořádání - Autolakovna V+V, s.r.o. Hradec Králové
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit při koupi VZV - kompletní servis
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit, jak se rozhodnout při koupi nového VZV vám poradí firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která zajišťuje na Znojemsku kompletní servis a služby v oblasti VZV.
Zahradní chemie Opava - substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí chemii na zahrádky. V nabídce máme substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Péče o vzrostlé dřeviny, rizikové kácení i výsadby stromů a zahrad, arboristické práce Zlín
Komplexní péči o vzrostlé dřeviny různých druhů zajišťuje společnost Marek Vidlák ze Zlína. Postaráme se o zcela odborné kácení nebezpečně situovaných stromů i stromů v havarijním stavu.
Zdravé a kvalitní potraviny od českých dodavatelů, bezlepkové potraviny, RAW food, rozvoz
Chutné a zdravé potraviny za rozumné ceny naleznete u společnosti MyFoodMarket, s.r.o. SKLIZENO v Březině. Pestrý výběr bezlepkových potravin, vegetariánských i veganských pokrmů.
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Kongresový sál, kongresové centrum na Zámeckém hotelu v Lednici
Kongresový sál, kongresové centrum pro firemní kongres, školení, firmení akci a večírky, oslavy, svatby na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Geometrické plány rozdělení pozemku vytyčení hranic Jaroměř Hradec
Vytyčení hranic se provádí v případě, že chcete uskutečnit stavební činnost, která je vázána na hranici parcely nebo chcete znát hranice svých pozemků.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Restaurace Havířov, česká i mezinárodní kuchyně, lehká a zdravá jídla, rozvoz i catering
Chutnou a kvalitní gastronomii zajišťuje restaurace Radnice Havířov, s.r.o. se specializací na českou i mezinárodní kuchyni. Vaříme klasická i odlehčená jídla, pořádáme soukromé i firemní akce.