Aktuální microsite

Kvalitní zpracování daňového přiznání, daně - komplexní služby
Kvalitní zpracování daňového přiznání v okolí Ostravy a Frýdku Místku zajišťuje Auditorská společnost CONSULT, s.r.o., na kterou se můžete obrátit s jakoukoli službou v oblasti účetnictví.
Renovace dveří, zárubní do 24 hodin - nový vzhled pro starší dveře a zárubně
Společnost TOPSCHODY s.r.o. provádí renovace dveří a zárubní. Odborný závod PORTAS Zlín zakázky realizuje do 24 hodin. Starší dveře a zárubně snadno dostanou nový vzhled.
Vedení účetnictví, daňová evidence a účetní poradenství bez starostí
Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence a účetního poradenství poskytuje společnost PAMAX constulting s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Spolehlivá kontejnerová přeprava sypkých materiálů, odvoz a likvidace odpadů
Kontejnerovou přepravou, odvozem i likvidací odpadů, jako je stavební suť, se zabývá společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích, nedaleko Břeclavi.
Oprava aut a prodej náhradních dílů  - fracouzských značek Citroën, Peugeot
Společnost AUTOKOMPLEX R+T Opava s.r.o. se zabývá výkupem, prodejem a servisem ojetých i havarovaných vozů, prodejem náhradních či použitých autodílů francouzských značek, a také non-stop odtahem.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Jedinečné kuchyňské sety a sestavy - prodej kuchyní v e-shopu
Výběr nábytku do kuchyně Vám usnadní naše firma Brno Nábytek Životský. Jedinečné kuchyňské sety a sestavy s moderním designem zakoupíte na e-shopu. Zajistíme dopravu po celé České republice.
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění, snížení hladiny venkovního hluku
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění vyrábí a dodává společnost ISOTRA a.s.. Rolety přispívají také ke snížení hladiny venkovního hluku. Působíme nejenom v okolí Opavy a Ostravy, ale po celé ČR
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Prodej - Štěrk, písek, okrasný kámen, lomová, břidlicová drť Opava
Andrla CZ s.r.o je společnost zajišťující prodej štěrku, písku, okrasného kamene, lomové a břidlicové drtě v Opavě a okolí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Prodej, opravy a servis manipulační techniky, VZV
Prodej, opravy a servis manipulační techniky, generální opravy, technické kontroly vysokozdvižných vozíků od firmy VZV-VESELÝ v okolí Břeclavi a Hodonína
Zdravotní matrace, rošty, postele, polštáře Jihlava, Vysočina
Jihlavské spánkové studio Ráj spánku se specializuje na prodej zdravotních matrací, roštů, postelí i ratanového nábytku od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole, pravidelné kontroly zraku, předního a zadního očního segmentu, aplikace kontaktních čoček.
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
Velkoobchod s květinami a dekorací - velký výběr, včetně rozvozu
Naše Kvetinářství KLIA cz s.r.o. provozuje velkoobchod s květinami pro Opavu a okolí, které dováží z celého světa. V sortimentu naleznete živé, hrnkové i řezané květiny.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Individuální, partnerské a rodinné konzultace Praha, mezilidské vztahy, psychologické poradenství
Individuální, partnerské a rodinné konzultace Praha, mezilidské vztahy, psychologické poradenství, individuální kurzy rozvoje osobnost, manželské poradenství, odborná psychoterapie.
Podhorské město na úpatí Krušných hor -  obec Horní Jiřetín
Poznáváte rádi nová zajímavá místa? Rádi bychom Vám dali tip na prohlídku podhorského města na úpatí Krušných hor a to obec Horní Jiřetín.
Město Horní Jiřetín
Speciální donáška květin fleurop - zaslání kytice kamkoliv na světě
Speciální donášku květin fleurop - zaslání květin nebo květinové kytice či vazby kamkoliv na světě - zajišťuje v okolí Prostějova a Olomouce květinářství Květiny Ptáčková z Prostějova.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Návrh na společné oddlužení manželů a vyhlášení osobního bankrotu
S podáním návrhu na společné oddlužení manželů a s vyhlášením osobního bankrotu vám poradí a pomůže zkušená advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Město Velké Bílovice v Jihomoravském kraji, Břeclav, Velké Pavlovice
Město Velké Bílovice v Jihomoravském kraji, Břeclav, Velké Pavlovice, vinařské sklepy, Kaplička na Hradišťku, Kostel Narození Panny Marie, Habánské sklepy.
Město Velké Bílovice
Levné krátkodobé ubytování - turistická ubytovna s úschovnou kol
Krátkodobé ubytování s úschovnou kol za velmi příznivé a nízké ceny pro výletníky a cestovatele poskytuje v okolí Nového Jičína a Beskyd Turistická ubytovna Na lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Náhrobky - výroba nových a renovace starých náhrobků za výhodné ceny
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se zabývá výrobou a renovaci starých náhrobků v Opavě. Vše nabízí za výhodné ceny.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Prodej ochranných prvků pro motorkáře - přilby, rukavice a oblečení
Široký sortiment ochranných prvků pro motorkáře chránící jezdce při jízdě na motocyklech naleznete v prodejně MOTOSPORT v Třebíči.
Prodej savých utěrek v rolích z ekologického netkaného materiálu
Savé utěrky z ekologického netkaného materiálu pojímající mnohonásobek vlastní hmotnosti, sorbenty na olej, utěrky v rolích k dostání od ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG ve Znojmě.
ZVG CZ s.r.o.