Aktuální microsite

Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace pracovních měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů, metrologická laboratoř, komplexní servis a poradenství v oblasti metrologie.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Dodávka, distribuce úklidové techniky - vozíky na úklid, stěrky, hadříky
Dodávkou a distribucí širokého sortimentu úklidové techniky, jako jsou vozíky na úklid, stěrky, hadříky, kbelíky, mopy a úklidové prostředky, se zabývá firma Falko F a L s.r.o.
Falko F a L s.r.o. Úklidová technika
Likvidace technologických celků Dvůr Králové – kompletní likvidace včetně odvozu materiálu
Provádíme likvidace technologických celků, demontáže, úpravy a vystěhování velkých strojů, kompletní likvidace včetně odvozu materiálu - Lukas trade s.r.o. Kovošrot Dvůr Králové
Enviromentální a bezpečnostní technologie Praha, screening osob, nákladu,  sledování kvality ovzduší
Enviromentální a bezpečnostní technologie Praha, screening osob, nákladu, výbušnin, sledování kvality ovzduší, analyzátory aerosolů, plynů, prachu, monitoring kvality ovzduší.
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku, vyšetření jícnu, žaludku a dvanáctníku, vyšetření tlustého střeva, vyšetření dutiny břišní.
Euresis, s.r.o.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část, canisterapie, informace pro pozůstalé, duchovní péče.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o.
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování prodeje bytů, domů, pozemků, nebytových prostor - CLUNY s.r.o. realitní činnost Praha
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, ochrana přírodních zdrojů, laboratoře
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, správu a poskytování geologických informací, posudkový servis, ochrana přírodních zdrojů a podzemních vod, vyhodnocení geologických rizik.
Česká geologická služba
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, prevence
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, mamografické preventivní vyšetření žen, biopsie prsu tenkou jehlou FNB, ultrazvukové vyšetření, duktografie.
Mediray, s.r.o.
Autorizovaný prodej a servis vozů značky ŠKODA
Autorizovaný prodej nových a ojetých vozů značky ŠKODA poskytuje v Olomouci a jeho okolí autosalon Auto Hégr a.s. Provozujeme i autorizovaný servis.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Robotické sekačky – krásný trávník bez námahy
Dokonale upravený trávní se sekačkami značky HUSQVARNA, které zakoupíte u autorizovaného prodejce zahradní a lesní techniky, společnosti Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Impregnace a ochrana dřeva, dřevěných podlah, nábytku, krovů i konstrukcí proti dřevokaznému hmyzu
Pokud potřebujete ochránit dřevo, nábytek, dřevěnou podlahu, krovy nebo konstrukce před dřevokazným hmyzem, naše firma Best Ostrava s.r.o. Vám s tím pomůže. Zabýváme se impregnací dřeva a zdiva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
České kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso - řeznictví s dlouholetou tradicí
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký s dlouholetou tradicí a působností ve vsetínském regionu Vám dodává to nejkvalitnější a nejchutnější české kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Nářadí pro dílnu, servis, vybavení pro kutily i profesionály - vše za skvělé ceny na eshopu
Moderní nářadí pro dílnu i servis, vybavení pro kutily i profesionály si můžete vybírat za skvělé ceny na eshopu firmy AGS svetpostrikovacu.cz. Vše pro dům, dílnu a zahradu najdete u nás.
Slzovka - obilovina na zahlenění, otoky, hubnutí, detoxikaci, trávení i posílení sleziny
Jednou z nejdéle pěstovaných obilovin je Slzovka, která Vám pomůže při hubnutí, detoxikaci, zahlenění, trávení i posílení sleziny. Zakoupit ji můžete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Prodej truhlářského sušeného řeziva z kvalitních výřezů, nejen pro truhlářství i stavebnictví
Kvalitní truhlářské řezivo, sušené řezivo z kvalitních výřezů nejen pro truhlářství, ale i stavebnictví, dodává firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Prodej technických plynů ke svařování
Společnost KVP servis s.r.o. působí v oboru dodávek svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme směsné, dvousložkové i vícesložkové plyny.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, zámek Dačice, muzeum, kostel sv. Vavřince
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, empírový zámek Dačice, Městské muzeum a galerie, kostel sv. Vavřince, Letecké muzeum Viléma Götha, kostel sv. Antonína Paduánského.
Praktická lékařka pro dospělé Praha, ambulantní vyšetření a ošetření, prevence, očkování
Praktická lékařka pro dospělé Praha, ambulantní vyšetření a ošetření, preventivní prohlídky, očkování, měření krevního tlaku, odběry biologického materiálu, vypracování posudků.
MUDR. HANA NOVÁKOVÁ, ORDINACE PL PRO DOSPĚLÉ
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, přípojky, příkopy
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, kanalizační, vodovodní, plynové a elektrické přípojky, odvodňovací příkopy, základy rodinných domů -Tomáš Moravec Trutnov
Průmyslová LED svítidla - zaručená úspora energie pro haly, skladové prostory i logistické parky
Průmyslová LED svítidla jsou zaručenou úsporou elektrické energie. Kvalitní LED svítidla pro osvětlení hal, skladových prostor nebo logistického parku vám poskytne firma Aledo v Prostějově u Olomouce.
První pomoc či dopravní výchova pro děti – naučné publikace
K dopravní výchově či povědomí o základech první pomoci již u těch nejmenších dětí přispějí publikace a omalovánky, které se svými partnery vydává IV-Nakladatelství s.r.o. se sídlem v Praze.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Zakázková výroba a vývoj bussines webových aplikací a aplikací pro osobní rozvoj
Uživatelsky přívětivou webovou bussines aplikaci nebo aplikaci pro osobní rozvoj na míru podle představ a přání zákazníka vyvíjí a vyrábí Peko Studio s.r.o. ze Znojma.