Aktuální microsite

Dodávka průmyslových samonasávacích, odstředivých čerpadel
Pokud hledáte čerpadlo pro průmyslové využití, tak navštivte firmu AQ PUMPY, s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a dodávku průmyslových, samonasávacích a odstředivých čerpadel.
AQ PUMPY, s.r.o.
Prodej a servis lesní techniky-motorové pily, náhradní díly, autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce, servis a dodávka lesní techniky, motorové pily, elektrické motorové pily a další techniku nabízí firma Zahrada Vysočiny Alena Svobodová.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Půjčovna rámového lešení, pojízdné hliníkové věže
Půjčovna rámového lešení a pojízdné hliníkové věže od firmy Autodoprava Bohdálek za velmi příjemnou cenu. Zapůjčení i případná montáž lešení. Zpracujeme předběžnou kalkulaci
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Inženýrská činnost – projektové práce Praha – novostavby i rekonstrukce
Při novostavbách i rekonstrukcích využijete služby z nabídky inženýrské činnosti a projektové práce autorizovaného inženýra Ing. Tomáše Novotného z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Překlady a tlumočení pro zasedání, kongresy a konference do více než 30 jazyků
Potřebujete tlumočení na Vaši akci, zasedání či kongres nebo konferenci a nevíte jakou společnost si vybrat?
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, prevence, očkování
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, diagnostická, léčebná a preventivní péče, očkování, odběry biologického materiálu.
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje, pořádání akcí
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje s Wi-fi, pravidelné pořádání akcí, vlastní parkoviště, domácí mazlíčci jsou vítáni, obědové menu.
Výzkumný ústav, meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map
Výzkumný ústav, komplexní meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map, průzkum půdy, pozemkové úpravy, analýzy půd, kalů, sedimentů, vody, rostlinného materiálu.
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní krepovaný papír, zpracování papíru, kartonu a lepenky, kvalitní obalový papír, recyklace papíru.
G.T.MANDL, a.s.
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu, prodej vajec, salámů, uzenin, klobás, řeznictví RABBIT po celé České republice.
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronická 5prstá uchopovací ruka
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronickou 5prstou uchopovací ruku vyrábí společnost Schunk Intec s.r.o. v Brně.
Galvanické niklování - jednoduché i duplexní povlaky niklu
I kvalitní materiály je často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou - firma DELTACOL CZ s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na galvanické niklování. Poskytne vám jednoduché i duplexní povlaky niklu.
Asfaltové zálivkové hmoty za horka aplikovaná plasticko - elastická asfaltová zálivková hmota
Asfaltové zálivkové hmoty za horka aplikovaná plasticko - elastická asfaltová zálivková hmota prodává společnost BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Mezinárodní přeprava kamiony, spedice do Německa, Holandska, Belgie i Španělska
Mezinárodní přepravu, spedici zajišťuje společnost SENECA trans s.r.o., která se specializuje převážně na přepravu do Německa, Holandska, Belgie a Španělska, ale také Rakouska, Švýcarska, Slovenska.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna, léčba otoků, celulitidy
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna,léčba lymfatických otoků, manuální, přístrojové lymfodrenáže, léčba celulitidy, fyzioterapie, individuální ortopedické vložky.
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, montáže a demontáže lešení
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, externí montáže a demontáže lešení, trubkové lešení, montáže všech druhů lešení - firma SOOS.
Sazenice okrasných jehličnatých, listnatých stromů - prodej
Sazenice okrasných jehličnatých i listnatých stromů zakoupíte v okolí Brna v zahradním centru Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nádoby
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nerezové nádoby, nerezové technologické a provozní celky, zařízení pro chemický nebo farmaceutický průmysl.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Praktický lékař pro dospělé Litoměřice, očkování, prohlídky, EKG, CRP, vyšetření, oxymetrie
Praktický lékař pro dospělé Litoměřice, očkování, preventivní prohlídky, EKG, CRP, vyšetření, oxymetrie, vyšetření průchodnosti tepen, stanovení glykémie, monitorování krevního tlaku.
Ústav pro hydrodynamiku, výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, Praha
Ústav pro hydrodynamiku Praha, laboratorní výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, laboratoř pro vodní hospodářství, aplikační laboratoře.
Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Statutární město Zlín, Zlínský kraj, muzeum obuvi, hudební festivaly, ZOO, zámek, památník Bati
Statutární město Zlín, Zlínský kraj, Obuvnické muzeum, Památník Tomáše Bati, Muzeum jihovýchodní Moravy, Zoologická zahrada Zlín, Zoo a zámek Lešná, Filmové ateliéry, Baťův mrakodrap.