Aktuální microsite

Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, bělení zubů, zubní náhrady, korunky, můstky
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, preventivní prohlídky chrupu, snímatelné zubní náhrady, korunky, můstky, protetika, ošetření kořenových kanálků, ošetření zubního kazu, bělení zubů.
Relaxační a terapeutické masáže - ošetření a terapie pohybového aparátu příjemnou cestou
Rádi byste dopřáli svému tělu zasloužené uvolnění formou relaxační či terapeutické masáže? Společnost KCK SALVE spol. s r.o. se sídlem v Praze 2 provozuje relaxační, terapeutické a další masáže.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Dodavatel kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily
Dodavatelem kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily je společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která působí v Česku i na Slovensku.
Praktická lékařka pro děti a dorost Mělník, preventivní prohlídky, CRP vyšetření, očkování
Praktická lékařka pro děti a dorost Mělník, preventivní prohlídky, CRP vyšetření, očkování, vyšetření moči, nastřelování náušnic, odběry biologického materiálu.
Prodej stavebních výtahů a shozů  - široký výběr strojů pro všechny typy provozů
Nevíte si rady jak vybrat ten správný výtah na vaši stavbu? Společnost ASTA, spol. s r.o. působí jako výhradní distributor stavebních výtahů, lešenářských vrátků a shozů stavební suti GEDA.
Samolepicí řezaná grafika – fólie, polepy aut a výloh  - od návrhu až po instalaci
Potřebujete malou či velkou reklamu například na výlohu obchodu či Vašeho auta? Tiskárna TIROZ se sídlem v Praze poskytuje služby v oblasti samolepicí řezané grafiky, fólie, polepy aut a výloh.
Tiskárna TIROZ Digitální, ofsetový, sítostisk Praha 4
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG, systémy ohřevu krve a roztoků, systémy ohřevu pacienta, pulzní oxymetry, pletysmografy.
Prodej, montáž tepelných čerpadel značky Nibe, Panasonic
Prodej a montáž spolehlivých tepelných čerpadel značek Nibe a Panasonic realizuje v okolí Znojma firma MCS – ChlazeníCZ, s.r.o.
Domovní a průmyslové instalace Plzeň, rozvody voda, topení, plyn, kanalizace, sváření potrubí
Domovní a průmyslové instalace Plzeň, rozvody voda, topení, plyn, kanalizace, sváření potrubí, plynařské práce, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, svářečské práce.
Sepsání návrhu na povolení oddlužení a podání insolvenčního návrhu – pomoc při řešení dluhů
Advokátní kancelář – JUDr. Šárka Apltauerová z Ostravy je uvedena v seznamu VESTA a v její kompetenci je možnost podání návrhu na povolení oddlužení i podání insolvenčního návrhu.
Spolehlivý pronájem bytů - interiéry 2+1, 1+kk, zařízené byty v cihlové zástavbě
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám díky svým znalostem a zkušenostem poskytne pronájem bytů v Opavě, ať už chcete 2+1, 1+kk, byt v cihlové zástavbě či zařízený byt. O vše se postaráme.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Ve science centru Alternátor se bude bavit celá Vaše rodina
Příjemné chvilky společně stráveného času obohacené drobným interaktivním vzděláním si může užít celá Vaše rodina v ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči
Dřezy, koupelnový nábytek, vany Hradec Králové – kvalita a moderní provedení
Prodej koupelnového nábytku, vany a dřezy za rozumné ceny, velký výběr od známých výrobců - MATEP s.r.o. Hradec Králové
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu
Firma HASTEKO z regionu Zlínský kraj dodává hasící přístroje pro různé použití. Na prodej je i speciální práškový hasící přístroj pro kolaudace domu, využijete jej i v obchodě, průmyslu, automobilu.
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov seniorů
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov pro seniory, pobytová odlehčovací služba, domácí zdravotní péče, vyvařování obědů.
Zpracování hroznů - vinařské technologie, mlýnkoodzrňovač Vojkovice
Zpracování hroznů - vinařské technologie, vinařské potřeby mlýnkoodzrňovač od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích - obchod se zbožím pro Vaše vinařství.
Domov na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb, pobytové zařízení, bezbariérová budova
Domov na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb, pobytové zařízení, bezbariérová budova, ubytování seniorů, ošetřovatelská a zdravotní péče, stravování, sociální poradenství.
Realizace rodinných domů na klíč včetně projektu
Realizací rodinných domů na klíč se v Brně a jeho okolí zabývá stavební společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. S námi se stavby domu bát nemusíte.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Půjčovna párty vybavení pro soukromé akce - zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí
Eventová agentura Backstage Agency Zlín funguje jako půjčovna party vybavení pro soukromé akce i firemní akce a města. Máte možnost zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí.
Úklid rodinných a bytových domů, úklidové služby Hradec Králové, čištění koberců, mytí oken
Úklid rodinných a bytových domů, úklidové služby Hradec Králové, čištění koberců, mytí oken, mytí podlah, úklid po stavbě, jednorázový a pravidelný úklid, utírání prachu, vynesení odpadků.
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení, doprava smutečních hostů
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení v obřadní síni, doprava smutečních hostů, kopání hrobů, tisk smutečního oznámení, květinová výzdoba, hudba, zpopelnění, parte.
Výroba razítek na počkání - samobarvící razítka COLOP, klasická a kulatá v eshopu
Společnost Maco studio s.r.o. zajistí výrobu razítek na počkání - novinka ve Fryštáku! V eshopu lze snadno zadat objednávku. Na prodej samobarvící razítka zn. COLOP, klasická, kulatá i oválná razítka.
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Potřebujete více úložných prostorů pro Vaši kancelář či pracovnu? Úložné kancelářské systémy BISLEY v mnoho variantách nabízí společnost Enprag s.r.o. ve svém internetovém obchodě.
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava do 3,5t, zajištění pracovníků do výrobních závodů a pro stavební firmy, dělnické profese.
Revize, údržba komínu a spalinových cest, odstranění sazí z komína
Odbornou kontrolu komína a spalinových cest Vám zajistí společnost Kominictví Papík s.r.o., která provádí kompletní a kvalitní kominické práce včetně revizí.