Aktuální microsite

Ochranné pracovní oděvy a pomůcky Tábor – pro všechny profese
Vyžaduje Vaše profese speciální pracovní ochranný oděv nebo pomůcky? Kompletní sortiment kvalitního zboží nabízí společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, s možností dodání náhradního plnění.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování šperků
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování starověkých šperků, benátské lustry, půjčovna lustrů, atypická osvětlovací tělesa.
Obec Lety u Písku Jihočeský kraj, Návesní kaple, Boží muka, člen Dobrovolného svazku obcí
Obec Lety u Písku Jihočeský kraj, Návesní kaple, Boží muka, člen Dobrovolného svazku obcí, pomník padlým ve světové válce, Romský památník.
Pronájem vysokozdvižných vozíků, vysokozdvižné přepravní vozíky všech značek
Pronájem vysokozdvižných vozíků, vysokozdvižné přepravní vozíky všech značek, bazar ojetých vozíků u firmy VZV-VESELÝ v Hodoníně a Břeclavi.
Prodej značkových italských skútrů VESPA a PIAGGIO od 50ccm až do 350ccm
Prodej, servis a náhradní díly pro značkové skútry VESPA a PIAGGIO zajišťuje firma Pavel Plachý ve specializované prodejně Vespa Morava v Hranicích poblíže Přerova.
Mladoboleslavský hrad, expozice, výstavy Venkov v proměnách času, výstava Čepce, šátky, kroj
Mladoboleslavský hrad, expozice, výstavy Venkov v proměnách času, výstava Čepce, šátky, kroj, Muzeum Mladoboleslavska, Letecké muzeum, Muzeum Benátecka, Muzeum Podbezdězí.
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, rekonstrukce, demolice
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, demolice, rekonstrukce, průmyslové stavby, novostavby, zateplování staveb, sanace, inženýrské sítě.
Auditorské a daňové služby, účetnictví Praha, ekonomické poradenství, rozpočty, kalkulace
Auditorské a daňové služby, účetnictví Praha, ekonomické poradenství, sestavování rozpočtů, kalkulace, zastupování daňových subjektů, daňové přiznání, vedení účetnictví, ověřování auditu.
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, vitríny
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, chladící vitríny, cenovky, stojánky a držáky, mrazící skříně, obchodní i skladové regály.
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, vyšetření, audiometrie, aplikace náušnic
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, otorhinolaryngologie, vyšetření, tympanometrie, audiometrie, aplikace náušnic, inhalační terapie.
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Zakázková výroba kovových materiálů, ocelových konstrukcí
Jakákoliv výroba kovových materiálů a ocelových konstrukcí je pro olomouckou firmu ELZA - Pavel Janíček opravdovou výzvou. Na zakázku vyrobí vše od plotů, bran, okrasných držáků květin až po pergoly.
Prodej, servis a pronájem vysokozdvižných vozíků – komplexní servis manipulační techniky
Prodeji, servisu a pronájmu vysokozdvižných vozíků se v Jihlavě a na Třebíčsku věnuje společnost AUTO-AGRO-HOLÍK s.r.o.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Nymburk, maturitní a učební obory, podnikání, domov mládeže, školní jídelna, nástavbové studium, autoškola.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Nymburk, V Kolonii 1804
Obec Vatín v kraji Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, náves s kaplí, hokejový klub HC Vatín
Obec Vatín v kraji Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, náves s kaplí, hokejový klub HC Vatín, Kaple Panny Marie Bolestné, kaplička za vesnicí, Boží muka.
Obec Střelice u Brna, Jihomoravský kraj, kostel Nejsvětější Trojice, podzemní chodby, 20 křížů
Obec Střelice u Brna, Jihomoravský kraj, kostel Nejsvětější Trojice, podzemní chodby, 20 křížů v obci a okolí, Socha svatého Jana z Nepomuku, Kamenné sousoší Nejsvětější Trojice.
Minimuzeum Lovečkovice a Rozhledna Náčkovice - skvělý tip na výlet
Rádi byste podnikli zajímavý výlet, ale nevíte kam? Právě pro Vás máme tip na výlet do Minimuzea Lovečkovice a na Rozhlednu Náčkovice.
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, rovnačky, navijáky, mazačky, dopravníky
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, odvíjecí a rovnací zařízení, navíjecí zařízení, přídavná zařízení tvářecích lisů, mazačky, nůžky, senzory, dopravníky.
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy - javor, cedr, borovice, smrk - prodej
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy, jako je javor, cedr, borovice nebo smrk, které lze použít jako výrazné prvky v kompozici v zahradnické tvorbě, prodává Zahradnictví Brno Kresa.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Nehtové studio, manikúra, modeláž nehtů - slevy na gelové, akrylové nehty
Nehtové studio Nails Karina Otrokovice poskytuje slevy na vybrané služby. Provádíme modeláž nehtů, gelové, akrylové nehty i manikúru a pedikúru. Zveme klientky ze Zlína a okolí.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, Oxymetrie
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, oxymetrie, odpory dýchacích cest, pneumologická vyšetření, EKG vyšetření, bronchodilatační test.
Městys Brodek v Olomouckém kraji, okres Prostějov, Zámek Brodek, park, kašna, sochy
Městys Brodek v Olomouckém kraji, okres Prostějov, zámek Brodek, Farní kostel Povýšení svatého Kříže, zámecký park, kašna v předzámčí, síň tradic, zahradní pavilon.
Městys Brodek u Prostějova
Dezinfekční roztok na ruce i povrchy VIA –hand dezi 1l s rozprašovačem se jednoduše dávkuje
Prodejem dezinfekčního roztoku VIA-hand dezi s rozprašovačem, který je účinný proti virům a je vhodný pro použití na ruce i na povrchy, se zabývá na svém eshopu společnost VIA-REK, A.S.