Aktuální microsite

Kopírovací stroje Toshiba, Develop a Triumph Adler
Firma FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci poskytuje komplexní služby v oblasti kancelářské techniky. Nabízí výkonné kancelářské kopírovací stroje značek Toshiba, Develop a Triumph Adler.
FBT - Bräuer Tomáš
Kovovýroba na míru, sériová a kusová produkce, svařování Hodonín
Kovovýrobu zajistíme od prvotního návrhu až po realizaci, sériová a kusová produkce, svařování nerezu, hliníku a oceli - AmonisMetal s.r.o. Hodonín
HELIOS Green Automobily - řešení pro střední a velké autoservisy či pro prodejce automobilů
Hledáte systémové řešení pro své podnikání? Specializací společnosti INFO NOVA, s r.o. jsou integrované informační systémy pro prodejce automobilů a velké autoservisy - HELIOS Green Automobily.
Prodej stavebního materiálu, obklady, dlažba, elektroinstalační materiály, nářadí Dvůr Králové nad Labem
Prodej stavebnin, kvalitní stavební materiál pro hrubou stavbu, nářadí, izolační materiál, elektroinstalační materiály - Daros profi s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Výroba a rozvod tepla, rekonstrukce a provoz kotelen, výroba elektřiny, topenářství Rakovník
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérství, topenářství, montáž měřidel, výroba elektřiny, poskytování technických služeb a specializovaný maloobchod a velkoobchod - Tepelné zásobování Rakovník
Klempířství, klempířské práce - montáž okapů, rýn, žlabů, oplechování komínů
Klempířské práce, odbornou montáž okapů, žlabů i oplechování komínů provádí firma Ristić s.r.o. V oboru klempířství máme bohaté zkušenosti. Působíme na Znojemsku.
OSB desky jako moderní konstrukční materiál ve stavebnictví - prodej
Prodejem OSB desek vhodných pro výstavbu budov, střech, opláštění, bednění a výrobu beden a exportních obalů se zabývá společnost FABRI-MORAVIA s.r.o.
Monolitické stavby – schodiště, betonové stropy, obvodové zdivo
Monolitické stavby jako jsou schodiště, betonové stropy a obvodové zdivo provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Autoopravna a diagnostika koncernových vozů značek Audi, Škoda, Seat a Volkswagen
Spolehlivou diagnostiku, opravu koncernových vozů značek Audi, Škoda, Seat i Volkswagen vám zajišťuje firma OSP spol. s.r.o., která své služby poskytuje v Moravském Krumlově i blízkém okolí Ivančic.
Plastové šachty na vrtané studny - lehčí a levnější varianta klasické betonové šachty
Společnost ITMS plast s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kvalitních plastových šachet na vrtané studny, které jsou váhově o mnoho lehčí a levnější než klasické betonové šachty.
Dodávka a spolehlivá montáž plastových oken pro byt i novostavbu rodinného domu
Chcete ušetřit za energie? Uvažujete o výměně oken? Pak se obraťte na firmu BOHEMIO CZ s.r.o. z Třebíče, která dodává a montuje spolehlivá plastová okna a dveře pro byty i novostavby rodinných domů.
Personalistika a mzdy - řešení na klíč, zpracování, komunikace s úřady i zaměstnávání
Na personalistiku a mzdy už nemusíte být sami, účetní firma Účtárna na střeše s.r.o. v Havířově přináší řešení na klíč. Postará se o zpracování, komunikaci s úřady i zaměstnávání lidí.
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Odtahová služba pro vysokozdvižné vozíky, manipulační techniku a motorová vozidla
Firma VZV-VESELÝ poskytuje služby v oblasti odtahování vysokozdvižných vozíků, manipulační techniky nebo motorových vozidel v Hodoníně a jeho okolí.
Oprava pračky, myčky - záruční i pozáruční opravy
Oprava pračky, myčky do 48 hod. od nahlášení firmě PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Provádí záruční i pozáruční opravy a to pro Jihomoravský kraj, Brno, Hodonín, Znojmo a okolí.
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Obec Přehořov - nepřeberné možnosti rekreace, turistiky a sportu v Jihočeském kraji
Obec Přehořov se nachází 3,5 km jihovýchodně od Soběslavi v okrese Tábor v Jihočeském kraji.
Pískování na průběžném tryskači pro dokonale čistý povrch oceli
Čištění povrchu ocelových předmětů pomocí pískování na průběžném tryskači pro Vás ráda zajistí společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Obalový materiál – výroba lepenkových krabic, etiket, kartonů
Prodej žádného výrobku se neobejde bez obalového materiálu, lepenkových a odnosných krabic, kartonů i samolepících etiket. Toto vše Vám vyrobí a dodá společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Lékárna Hrušovany u Brna  -  léky, léčiva, homeopatika či potravinové doplňky
Lékárna Hrušovany u Brna pod vedením pana Mgr. Pavla Havelky nabízí sortiment léků na předpis, volně prodejné léky, léčiva, homeopatika, potravinové doplňky a lékové poradenství.
Obložené bagety a racionální strava v rámci denního menu včetně rozvozu
Jídelna Mikeš z Opavy preferuje zdravou výživu a nabízí racionální stravu v rámci denního menu. Specializujeme se na výroba obložených baget a jejích následný rozvoz.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Řetězy, ložiska, gufera i klínové řemeny renomovaných výrobců Vamberk, NKE, AKE
Už dvacet let pro vás jako autorizovaní prodejci dodáváme ty nejkvalitnější produkty renomovaných výrobců, jako jsou Řetězy Vamberk, Řetězárna, NKE a AKE.
Mytí fasád zateplených paneláků jakéhokoliv stáří a výšky kvalitně a levně
O mytí fasád paneláků jakéhokoliv stáří a výšky se spolehlivě postará rychle, kvalitně a za skvělou cenu odborníci ze společnosti ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, prkna, mozaiky - Velkoobchod Praha
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy (vlisy), prkna i mozaiky - vše naleznete u společnosti BOMA PARKET s.r.o., která je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Begonie v červené, žluté, bílé, medové nebo lososové barvě zakoupíte na eshopu
Radujte se i letos ze záplavy bohatých květů červené, žluté, bílé, medové či lososové begonie zakoupené v e-shopu Zahradnictví Petro z Mělníka.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky