Aktuální microsite

Stavební, obchodí a přepravní společnost Chomutov
Stavební, obchodní a přepravní společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své služby v oblasti výstavby a rekonstrukce vodohospodářských a průmyslových staveb.
Vývoj, projekce, výroba přístroje ke snímání zvolené polohy a ke korekci řídícího napětí
Svou činnost zaměřujeme na dlouholeté předchozí zkušenosti v oboru vývoje řízení a regulace strojů a technologických celků pro textilní průmysl.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Profesionální pokládka nových střech včetně renovace střech stávajících
Svým zákazníkům zajistíme kompletní služby v oblasti realizace nové střechy nebo provedeme renovaci stávající střechy - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Výroba plastových dóz s víčky pro kosmetické přípravky
Vyrábíme plastové obaly včetně plastových dóz s víčky - TVAR výrobní družstvo Pardubice
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Praktická lékařka pro děti a dorost, ambulance, ordinace Brno
V naší ambulanci Praktik MUDr. Dembická s.r.o. Brno poskytujeme komplexní lékařskou, diagnostickou a léčebnou péči pro děti a mládež.
Pomoc se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II pro podnikatele a živnostníky
Se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II se zárukou ČMZRB pro podnikatele a živnostníky, podnikající v Ostravě a Frýdku-Místku, Vám pomůže firma Jan Liška & Partneři, s.r.o.
Památky města Jaroměřice nad Rokytnou
Město Jaroměřice Nad Rokytnou se řadí mezi nejnavštěvovanější památky Vysočiny, navštivte Státní zámek Jaroměřice nad Rokytnou nebo muzeum.
Ambulance bez čekání, všeobecné praktické lékařství Domažlice
Ordinace bez čekání, ambulance praktického lékaře pro dospělé, provádíme preventivní prohlídky, očkování, vyšetření EKG a také vyšetření glykemie, INR a CRP.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
Pamětihodnosti obce Mnichov, okres Domažlice
Obec Mnichov se nachází v jižním Českém lese v údolí potoka Pivoňky, zhruba 2 km jihozápadně od města Poběžovice.
Vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - se zárukou a s úsměvem!
Potřebujete vést účetnictví ve Vaší firmě nebo společnosti a nevíte si rady? Zajistíme pro vás služby v oblasti vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence.
Sportovní vybavení s reklamním potiskem – široký výběr
Široký sortiment sportovního vybavení a venkovních her s možností reklamního potisku naleznete v katalogu PRINTEK – ing. Petr Nachtman z Prahy.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Rozvoz jídla až k Vám domů – snídaně a oběd, i bezlepkovou a vegetariánskou stravu
O rozvoz jídla kam si budete přát, se postará VITAL BISTRO v Krnově. Připravují snídaně, obědy i vegetariánskou a bezlepkovou stravu. Rozvoz zajištěn v okolí Bruntálu a Opavy i v době nouzového stavu.
STICKY BAITS nástrahy, krmení pro ryby, rybářské potřeby, pruty - eshop
Společnost ZEDFISH provozuje eshop i prodejnu pro rybáře z okolí Uherského Hradiště a Hodonína. Máme vše potřebné - nástrahy, krmení pro ryby Sticky Baits, rybářské potřeby, pruty i jiné zboží.
Státní zkušebna strojů a.s. hlavní partner studentské formule ČZU.
Studentská elektrická formule FSE.07 vyhrála v roce 2018 soutěž a společnost Státní zkušebna strojů a.s. byla jedna z hlavních partnerů studentské formule ČZU.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Moderní potahy a přehozy vdechnou vaší sedací soupravě originální vzhled
Pokud je vaše sedací souprava zastaralá a chcete ji oživit, tak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA a pořiďte si moderní potah nebo přehoz, který vdechne vaší sedačce, křeslu nový a originální vzhled.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Broušení a úprava dřevoobráběcích nástrojů  - pilové kotouče, frézy
O broušení, úpravu, svoz i rozvoz dřevoobráběcích nástrojů jako jsou pilové kotouče, frézy a vrtáky se vám postará společnost TECHNICKO – INŽENÝRSKÉ SLUŽBY s.r.o. z Letovic.
Dvoudveřové, třídveřové skříně do ložnice - ložnicový nábytek za nízkou cenu
Pokud hledáte ložnicový nábytek za nízkou cenu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde si můžete vybrat různé skříně do ložnice - dvoudveřové, třídveřové, posuvné i rohové.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Bylinné směsi, tinktury, masti, Ajurvédské byliny - eshop
Bylinné směsi, tinktury, masti i Ajurvédské byliny můžete zakoupit v kamenné prodejně Ludmily Pavlíkové v Ostravě nebo z pohodlí Vašeho domova přímo na eshopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Strojní a tlakové čištění odpadního potrubí - rychlý a kvalitní servis se zárukou
Hledáte strojní či tlakové čištění odpadního potrubí, kanalizace? Jste z Moravské Třebové a okolí? Provádíme čištění, revizi, monitoring, opravy, rekonstrukce a servis kanalizace a odpadů.
Kompletní realizace šikmé i ploché střechy včetně klempířských prvků a montáže oken
Potřebujete novou střechu nebo jen Vaši stávajicí střechu opravit? Stavíte nebo renovujete? Od roku 1993 poskytujeme kompletní realizace šikmých i plochých střech včetně klempířských prvků.
Prodej Eshop - zdravotnický materiál, dezinfekce, laboratorní technika Hradec Králové
Kompletní nabídka zdravotních přístrojů, techniky, zdravotního materiálu a služeb - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Zemědělská, komunální a lesnická technika -  široký výběr a servis profesionálních strojů
Sháníte zemědělskou, lesnickou, stavební či komunální techniku pro soukromé účely či pro podnikání? Zabýváme se prodejem, opravami a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky.