Aktuální microsite

Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
23. Slavnosti piva Rohozec - tradiční akce vítání léta
19.9. 2020 se konají již 23. slavnosti piva Rohozec. Tradičně v areálu pivovaru a tradičně s rozmanitou ochutnávkou piv i limonád. Po celý den bude probíhat bohatý, hudební program a zábava.
Gynekologická ordinace, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce Hradec Králové
Gynekologická ordinace Hradec Králové, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce, poradna pro těhotné, očkování proti rakovině - DoMeNa Gyn s.r.o. MUDr. Jitka Zacharová
Z historie obce Křelovice - první písemná zmínka o obci pochází z roku 1379.
Obec Křelovice se nachází v okrese Pelhřimov v Kraji Vysočina. Žije zde 340 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází již z roku 1379.
Prodej použitých zemědělských strojů Příbram
Sháníte použité zemědělské stroje pro Vaše hospodaření, ale nechcete pořizovat nový z důvodu velké investice? Vítejte v našem agrobazaru s použitou zemědělskou technikou v Příbrami.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky Brno
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky, vzrostlé keře a stromy, kvalitní substráty - PM Agri s.r.o. Brno
Stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena Praha
Soukromá stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena, estetická stomatologie - Pštrossova Medical Centrum Praha
Pštrossova Medical Centrum Pštrossova Medical s.r.o.
Veterinární ambulance Kleisslova - nadstandardní péče pro Vaše mazlíčky
Sháníte pro svého zvířecího mazlíčka nadstandardní veterinární péči a jste z okolí Plzně? Kontaktujte naši veterinární kliniku Kleisslova v Plzni.
Impregnace stavebního řeziva - proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu
Pokud sháníte stavební řezivo, zakupte ho na Malenovické pile ve Zlíně, kde vám ho dodáme již profesionálně naimpregnované proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Upínací a uchopovací technika, upínače nástrojů - výroba, velkoobchod a servis
Specialista na upínací a uchopovací techniku firma Schunk Intec s.r.o. Brno zajišťuje výrobu, velkoobchod i servis upínačů nástrojů a dodávku systémů a technologií pro obrábění.
Kopírky, tiskárny, faxy, skenery SHARP - pronájem, prodej i servis
Kopírky, tiskárny, faxy i skenery SHARP a jejich pronájem, prodej i servis realizuje společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. také v okolí Opavy a Frýdku-Místku.
Výroba teplých pokrmů, teplé stravy pro zaměstnance firem, domácnosti
Společnost JOSPO a.s. se specializuje na dodávku teplé stravy pro zaměstnance firem i domácnosti v lokalitě Zlínský kraj, Přerov. Výroba teplých pokrmů probíhá z nejkvalitnějších vstupních surovin.
Lékárna U Zlaté koruny Kyjov - možnost nákupu léků on-line - Swisspharma, spol s.r.o.
Sháníte lékárnu blízko Kyjova nebo si raději chcete objednat léčivé přípravky z pohodlí domova? Lékárna U Zlaté koruny Kyjov nabízí možnost nákupu léků on-line v novém eshopu.
Město Rychvald - množství tipů pro turistiku, volný čas a Vaší zábavu
Město Rychvald se nachází v Moravskoslezském kraji v okrese Karviná o rozloze 1 704 hektarů s 7 500 obyvateli v nadmořské výšce 220 metrů. Nabízí mnoho tipů pro turistiku, volný čas a Vaší zábavu.
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř Kroměříž
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř, poskytujeme nepřetržité služby - Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s.
Zdravotnické zařízení SALUBRA, ambulance, síť smluvních pracovišť Praha
Zdravotnické zařízení SALUBRA s.r.o. Praha poskytuje prevenci, nadstandardní léčebnou a preventivní péči a pracovnělékařské služby i v dalších smluvních pracovištích.
SALUBRA s.r.o.
Postřikovače a aplikátory – prodej zahradní PROFI řady i s příslušenstvím
Pro aplikaci postřiků, hnojiv a chemických přípravků využijete postřikovače a aplikátory průmyslové, motorové, elektrické a zahradní PROFI řady i s příslušenstvím. Prodává firma AGS Agro sortiment.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Řízení městského provozu, řízení dopravy, dopravní značení, Praha
Dodávky kvalitních produktů a služeb pro systémy řízení dopravy a zpracování dopravních dat - SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. Praha
Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení - podle autorizovaného certifikátu
Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení vydává autorizovaná a certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně. Technické inspekce provádíme v rámci celé České republiky.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Elektronická evidence tržeb (EET) na čerpacích stanicích s řídicími systémy UNIDATAZ s.r.o.
Zpracování ekonomického řešení pro zajištění elektronické evidence tržeb EET a předání cenové nabídky, provedení upgrade systémů v požadovaných termínech zajistí UNIDATAZ s.r.o.
Technická a hodinová skla, mikroskla, přídavná zpětná zrcátka pro automobily
Sháníte zkušeného a osvědčeného výrobce skla? Firma GLASSBEL, spol. s r.o. je tradičním českým výrobcem technického a hodinového skla, mikroskel a přídavných zpětných zrcátek pro automobily.
První probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání i psychiky.
Už jste vyzkoušeli naší novinku první Probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání a psychiky? Tak neváhejte a objednejte si Váš zlatavý mok ještě dnes!