Aktuální microsite

Technologie pro udržení teploty při procesu kvašení vína - řízená fermentace
Technologie pro udržení teploty při procesu kvašení vína a dosažení teploty při čeření vína - řízená fermentace, chladící zařízení od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Autoklimatizace potřebuje servis před sezónou-plnění klimatizace do auta
Údržba a servis autoklimatizace před letní sezónou je nutnost. Plnění klimatizace do auta Vám provedou v Auto Daníček s.r.o. Zlín.
Praktický lékař pro děti a dorost, praktická lékařka, ordinace pediatra, preventivní prohlídky České Budějovice
Praktický lékař pro děti a dorost, praktická lékařka, ordinace pediatra, dětská lékařka, očkování, preventivní prohlídky - MUDr. Ivana Borovková s.r.o. České Budějovice
Ubytování u zámku Lednice v překrásném prostředí Zámeckého hotelu Lednice
Zámecký hotel Lednice je půvabný hotel, který leží v blízkosti zámku Lednice v Lednicko valtickém areálu. Hotel je ideální jak pro oslavy, tak pro svatby, konference nebo na romantický víkend ve dvou.
Topení - voda - plyn Karlovarský kraj a okolí
Potřebujete rychle služby topenáře nebo plynaře v Karlových Varech a jeho okolí? Hledáte šikovného instalatéra? O všechny Vaše problémy se postará česká firma pana Josefa Sedláčka J.S. INSTAL.
Správa vodních toků, povodí Vltavy, služby akreditované laboratoře Praha
Správa vodních toků, povodí Vltavy, služby akreditované laboratoře, vodní díla, stav povrchových vod a nádrží, jakosti vody, povodně - Povodí Vltavy, státní podnik Praha
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Tvorba aplikací pro telefony a tablety – analýza, návrh, vývoj, testování, podpora
Specialista na tvorbu aplikací pro telefony a tablety, to je zkušený tým společnosti Peko Studio s.r.o. Vývoj aplikací od analýzy přes návrh, konečné testování a podporu.
Kopi Servis -  oprava a prodej tiskáren, kopírek, faxů a multifunkčních zařízení
Potřebujete servis tiskárny, kopírky nebo jiné kancelářské techniky? Společnost pana Zdeňka Konopiského poskytuje profesionální servis a prodej tiskáren, kopírek, faxů a multifunkčních zařízení.
Chemické, mikrobiologické, lékárenské rozbory vody - Laboratoř Morava
Chcete si objednat analýzu vody nebo jiný rozbor? Potřebujete zjistit, zda je vaše voda z kohoutku či studny pitná? Kontaktujte nás! Poradíme vám!
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin Karlovy Vary
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin, posudková a poradenská činnost Karlovy Vary.
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Chemická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků
Chemická a mikrobiologická laboratoř Písek, rozbory vzorků vody, půdy, potravin, kosmetiky, chemické analýzy vzorků pro soukromé firmy i občany.
Výkup, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů České Budějovice
Výhodný výkup druhotných surovin za nejlepší ceny, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů, elektrošrot - Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Audit projektů z fondů - profesionální kontrola čerpání prostředků
Auditem projektů z fondů se zabývá auditorská společnost Consult s.r.o., která sídlí v Ostravě. Obrátit se na ni můžete, pokud si přejete provést profesionální kontrolu čerpání prostředků.
Testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 barů a 1000 barů pro různá zařízení
Firma AQ Pumpy, s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby a vývoje čerpadel a rovněž si u ní můžete zapůjčit testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 a 1000 barů.
AQ PUMPY, s.r.o.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Komfortní první dojem - automatické dveře pro hotely, restaurace a relaxační centra
Společnost SPEDOS Vám vyrobí, nainstaluje a trvale zeservisujeme automatické dveře na míru, které Vašim prostorům dodají moderní a příznivý design a zajistí komfortnější služby pro všechny Vaše hosty.
Lesní a zahradní technika, motorové pily v prodeji za skvělé ceny
Prodej motorových pil, zahradní, lesní i komunální techniky za skvělé ceny najdete v Moravském Krumlově jedině u firmy Agroservis Holý
Průmyslové hadice - potravinářské, pro stavebnictví
Opravdu kvalitní průmyslové hadice s vysokou odolností vyrábí ve firmě Semperflex Optimit - seženete u nás průmyslové potravinářské hadice, ale také hadice pro stavebnictví.
Výroba univerzálního autoklíče s dálkovým ovládáním a dálkové ovládání dle typu vozu
Výrobou univerzálních autoklíčů s dálkovým ovládáním a dálkového ovládání na míru dle typu vozu, pro vozy Škoda, BMW a další značky provádí Zámečnictví Twardzik v Karviné.
Prodej nábytku světových značek a vlastní výroba atypického nábytku- e-shop
Na e-shopu firmy Nábytek Brno naleznete vše pro vybavení Vašeho domu či bytu. Nakoupíte zde nábytek světových značek, ale také vyrábíme atypický nábytek na míru.
Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
23. Slavnosti piva Rohozec - tradiční akce vítání léta
19.9. 2020 se konají již 23. slavnosti piva Rohozec. Tradičně v areálu pivovaru a tradičně s rozmanitou ochutnávkou piv i limonád. Po celý den bude probíhat bohatý, hudební program a zábava.