Aktuální microsite

Využijte pohřebnictví, které chová úctu k vašim zesnulým
Náš POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. Trutnov nabízí svým klientům veškerý servis se zajištěním pohřbů a kremací včetně převozů po ČR a ze zahraničí.
Výzkum vodních ekosystémů, ochrana vody Praha, protipovodňové prevence, hospodaření s odpady
Výzkum vodních ekosystémů, ochrana vody Praha, protipovodňové prevence a také hospodaření s odpady, environmentální rizika, analýzy a hodnocení vody a odpadů.
Velký výběr nových a ojetých vozů ŠKODA, prodej náhradních dílů i autorizovaný servis
Prodej nových osobních vozů ŠKODA , prověřených ojetých vozů z programu ŠKODA Plus, náhradních dílů i autorizovaný servis v autosaloně Auto Hegr, a.s. Šumperk.
Auto Hégr, a.s., provozovna Šumperk autorizovaný partner ŠKODA
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, antikoncepce Chotěboř, slevy s klientskou kartou, zdravá výživa, rozvoz inkontinenčních pomůcek zdarma po Chotěboři, rezervace sortimentu, vitamíny pro diabetiky.
Ocelové konstrukce, ocelové palety, tryskání Kolín, zámečnické konstrukce, práškové lakování
Ocelové konstrukce, ocelové palety, tryskání Kolín, zámečnické konstrukce, práškové lakování, kovová schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce hal, žárové zinkování.
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní BIO, výběrová káva, Alžírská káva, káva Irish Cream, káva Amaretto.
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, celá ČR
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, odchyt celá ČR, skot, krávy, koně, ovce, jeleni, daňci, siky.
Daňové poradenství, právní pomoc Hradec Králové, soudní znalectví v oboru ekonomika, daně
Daňové poradenství, právní pomoc Hradec Králové, soudní znalectví v oboru ekonomika, vypracování daňových přiznání, daňové služby, likvidátoři, správa konkurzní podstaty.
Obec Jiřetín pod Jedlovou, okres Děčín, městská památková zóna, rozhledna, kostel, Tolštejn
Obec Jiřetín pod Jedlovou, okres Děčín, městská památková zóna, kamenná rozhledna Jedlová hora, kostel Nejsvětější Trojice, zřícenina středověkého hradu Tolštejn, socha sv. Jana Nepomuckého.
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením
Stacionář mezi mosty Trutnov, denní sociální služby, pro osoby s mentálním a tělesným postižením, pro osoby s duševním onemocněním, demence, Alzheimerova choroba, senioři od 65 let.
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty, barvy na dřevo, barvy na kov, barvy na beton, penetrace, protiplísňové přípravky, bezbarvé, lazurovací laky.
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, rekuperace
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, strojní větrání s rekuperací tepla, úspora energií, vzduchotěsnost domu, špičkové zasklení, regulace vytápění.
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal, opláštění pro předzahrádky restaurací, krycí autoplachty, opláštění pergol, altánů, přístavků, teras.
Akce fire-show, light-show, historický šerm Jihlava, ohnivé efekty, šermířské souboje, slavnosti
Akce fire-show, light-show, historický šerm Jihlava, ohnivé efekty, šermířské souboje, hradní a městské slavnosti, historická vystoupení, pořádání kulturních a městských akcí.
NOVUS ORIGO Martin Bahounek
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování nerezu, frézování, soustružení
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování černých a nerezových materiálů, frézování, soustružení, výroba vrat, schodů, konstrukcí, oplocení, haly, mříže, poklopy, zámečnické práce.
Praktická lékařka pro děti a dorost Znojmo, prevence, očkování, stanovení CRP, poradna
Praktická lékařka pro děti a dorost Znojmo, prevence, povinné a nepovinné očkování, stanovení CRP, kojenecká poradna, homeopatická léčba,
Dětská ambulance s.r.o.
Stavební práce,  domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, bytová jádra
Stavební práce, domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, výstavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader, rekonstrukce budov a domů, půdní přestavby.
Vybavení obchodů a prodejen, samolepící etikety Hradec Králové, chladící a mrazící zařízení
Vybavení obchodů a prodejen, samolepící etikety Hradec Králové, chladící a mrazící zařízení, skříně, boxy, vitríny, termotransferové etikety, etikety na roli nebo archu, obchodní váhy.
ATOM HK s.r.o. Samolepicí etikety Hradec Králové
Střední škola a základní škola Žamberk, učiliště, cukrář, řezník, pečovatelka, zedník, catering
Střední škola a základní škola Žamberk, učiliště, cukrář, řezník, pečovatelka, zedník, catering, domov mládeže, školní jídelna, družina, vzdělání pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami.
Střední škola a základní škola Žamberk
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, brýle
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, předpis brýlí, vyšetření očního pozadí a zorného pole, vyšetření předního a zadního segmentu oka.
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov, vzdělání s maturitní zkouškou, výučním listem, komplexní středoškolské vzdělání, nástavbové studium.
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, arboretum, penzion
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, černá, dančí a srnčí zvěř, arboretum, penzion Zámeček, Obora Požáry.
Elektromontážní a elektroinstalační práce - domovní, průmyslové, osvětlení
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, ať už se jedná o práce domovní nebo průmyslové, provádí v okolí Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Jsme smluvním partnerem ČEZ Distribuce, a.s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, antikoncepce, čaje
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, zdravotní obuv, bylinné čaje, léčebná kosmetika, zdravotnický materiál, obvazový materiál, náplasti, antikoncepce.
FaceID a rozšířená realita jako nová možnost aplikace systému Android a iOS
Perfektním partnerem nejen v oblasti moderní možnosti využití mobilních aplikací jako je FaceID či rozšířená realita pro operační systém Android či iOS je firma Peko studio s.r.o. ze Znojma.