Aktuální microsite

Benediktinské bylinné extrakty - výroba bez konzervantů, dárkové balení
Benediktinské bylinné extrakty bez konzervantů vyrábí firma Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova. Tyto účinné sirupy prodáváme samostatně nebo v dárkovém balení.
Okrasné kameny nejen na zahradu - prodej, e-shop, kvalitní materiál, nízké ceny
Prodej okrasných kamenů nejen na zahradu naleznete na našem e-shopu firmy Kameny Opava, kde nabízíme kvalitní materiál za nízké ceny.
Kovošrot - výkup kovů, kovového odpadu - železný, neželezný
Kovošrot v Ostravě zajišťující výkup kovů a kovového odpadu železného i neželezného realizuje společnost Trojek a.s.
TROJEK, a.s.
Laboratoř, chemické a mikrobiologické analýzy potravin, vody a půdy, Písek
Chemické a mikrobiologické rozbory a analýzy potravin, vody, půdy či kosmetiky Vám zajistí akreditovaná laboratoř Ing. Josefa Němce sídlící v městě Písek.
Prodej transportbetonu Jindřichův Hradec
Konstrukční, potěrový, vodostavební a silniční beton čerpaný čerpadlem na místo určení dle přání zákazníka od firmy HB beton, s.r.o., Horní Žďár 37, 377 01 Jindřichův Hradec II
HB beton, s.r.o.
Ráj barev Tábor
Široký sortiment malířských barev a fasádních barev, laků či autolaků včetně malířských potřeb nebo míchání laků přímo na místě nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Táboře.
Plynařské práce Karlovy Vary
Plynařské práce od montáže nových kotlů po rekonstrukce kotelen nebo rozvory plynu v novostavbách nabízí nejen v Karlovarském kraji firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček.
Vysokorychlostní kamery Photron: řada miniaturních kamer Fastcam Multihead
Vysokorychlostní kamery Photron v miniaturním provedení řady Fastcam Multihead pro snímání více objektů nabízí společnost Proxis, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Designové bytové komplexy na klíč – návrhy a výstavba
Společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy má bohaté zkušenosti v oblasti návrhů a realizací bytových komplexů na klíč pro nároční investory.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace Praha
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace, potravinové alergie, atopický ekzém - MUDr. Přemysl Rákosník - Alergologie, Plicní Praha
Město Tovačov se stejnojmenným zámkem a s 96m nejvyšší věží v Česku.
Rádi byste o víkendu na výlet, ale ještě nevíte kam? Nevadí! Dáme Vám tip na prohlídku města Tovačov se stejnojmenným zámkem a s 96m nejvyšší věží tzv. Spanilá v Česku.
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád Ústí nad Labem
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád, nátěry konstrukcí a komínů, spárování panelových domů, oplechování, sanace, izolace balkonů, střech.
Okrasné jehličnaté dřeviny
Zahradnictví Havlíček Srch Pardubice je zaměřeno na pěstování a prodej okrasných rostlin.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Nové vstupní, interiérové dveře a zárubně Porta Doors v nejvyšší kvalitě
Společnost TOPSCHODY s.r.o. Zlín dodává nové vstupní i interiérové dveře a zárubně Porta Doors. Jde o produkty nejvyšší kvality. Zakázky přijímáme především v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj.
Účetní služby - Ing. Eva Večeřová - postarám se o Vaše účetnictví i daně, včetně německých daňových přiznání
Hledáte externí účetní? Nabízím komplexní služby v oblasti daní a účetnictví, individuální řešení a 100% spolehlivost. Ráda Vás přivítám ve své kanceláři ve městě Ostrov - okres Karlovy Vary.
Veterinární klinika Vethope, preventivní péče, špičková diagnostika Praha
Veterinární klinika Vethope, pravidelná preventivní péče, špičková diagnostika, péče o zuby, kastrace, očkování, čipování, plastické operace, chirurgické zákroky v šetrné inhalační anestezii.
Vethope, s.r.o.
Jazykové kurzy pro veřejnost - kombinace kvalifikovaných českých a zahraničních lektorů.
Jak se naučit nové jazyky rychle a efektivně? Jazykové kurzy pro veřejnost, kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny nabízí BOHEMIA INSTITUT s.r.o. se sídlem v Praze.
Město Stárkov je městskou památkovou zónou, zájmové spolky, turistika, památky
Město Stárkov je městskou památkovou zónou obklopené chráněnou krajinnou oblastí Broumovska, zájmové spolky, turistika, památky, radnice a další.
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky Lázně Toušeň
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky, geologický průzkum, geotechnické profily penetračních sond, vyhodnocení penetračních zkoušek, TERRATEST Lázně Toušeň
TERRATEST s.r.o.
Pořiďte si vůz Opel Corsa, pohodové auto pro nenáročné klienty a lidí v předdůchodovém věku i důchodce
Opel Corsa je pohodové osobní auto, které je vhodné pro nenáročné klienty, lidi v předdůchodovém věku i důchodce. Pořídíte u společnosti MOTO MORAVA s.r.o. v Olomouci.
Půjčovna čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky,  podlahové mycí stroje Ústí nad Labem
Půjčovna kvalitní dánské čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky, podlahové mycí stroje, průmyslové vysavače, čištění koberců - KASCH Technik s.r.o. Ústí nad Labem
Čistá voda je náš cíl, chemie pro čištění a úpravu vody Sokolov
Dodávky vysoce účinných organických flokulantů, koagulantů a dalších speciálních chemikálií pro úpravu a čištění vod - SOKOFLOK, s.r.o. Sokolov
Pravidelná kontrola, revize i čištění komínů a spalinových cest nejen v rodinných domech
Ostravská společnost Kominictví Papík s.r.o. provádí kompletní kominické práce a zajistí Vám pravidelné čištění, kontrolu a revizi spalinových cest v rodinných domech, bytových jednotkách i chalupách.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.