Aktuální microsite

Prodej skleněné dózy na masti, kelímky z plastu, tuby, želatinové tobolky
Prodej skleněné dózy na masti, uzávěry, kelímky z barevného skla, tuby, želatinové tobolky od firmy ELPACK, s.r.o. Vhodné pro farmacii, potraviny, chemii i kosmetiku.
ELPACK, s.r.o.
Kvalitní tvrdoměry Rockwell, Vickers - modernizace a opravy
Tvrdoměry kovu Rockwell, Vickers naleznete u naší společnost Labormachine s.r.o. z Opavy, která dodává i jinou zkušební techniku pro mechanické zkoušky materiálů.
Upínací technika - manuální, silová sklíčidla - výroba, dodávka
V oblasti upínací techniky patří firma Schunk Intec s.r.o. z Brna ke světové špičce. Vyrábí a dodává upínací techniku, jako jsou manuální a silová sklíčidla a další upínací systémy.
Nové vysoce odolné silně pozinkované pletivo k oplocení náročných terénů
Oplocením domů, průmyslových, lesnických areálů, horských oblastí a míst s vyšším zatížením se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí po celém Jihomoravském kraji.
Galvanické a chemické úpravy - dekorativní, tvrdé chromování
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je profesionální galvanovna, která provádí galvanické a chemické úpravy, mezi které se řadí dekorativní a tvrdé chromování.
Zapůjčení a pronájem jeřábu za výhodnou cenu s dobou zapůjčení až jeden měsíc
Půjčovnu jeřábu s možností pronájmu jeřábu za výhodnou cenu provozuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. Jeřáb Vám zapůjčíme až na dobu jednoho měsíce.
Venkovní terasové a podlahové prvky z dubového dřeva oživí vaši zahradu
Podlahy na venkovní terasy, které jsou nenáročné na údržbu, to jsou kvalitní terasové a podlahové prvky holz pur od společnosti Fabri-Moravia z Moravských Budějovic.
Kvalitní střižné a ohýbací přípravky – výroba pro průmysl
Jsme společnost TECHNICKO - INŽENÝRSKÉ SLUŽBY z Letovic, která se specializuje nejen na výrobu kvalitních střižných a ohýbacích přípravků pro průmysl.
Odborné a technické překlady - příruček, norem i výkresové dokumentace
Překladatelská agentura Chicory s.r.o. z Brna se vám postará o odborné a technické překlady textů. Těmi jsou příručky, normy a výkresové dokumentace z oblasti IT, strojírenství a stavebnictví.
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Stavební firma, stavební činnost - kompletní dodávky staveb, výstavba domů, bytů
S výstavbou domů, bytů nebo průmyslových staveb Vám pomůže znojemská firma ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní stavitelské a zednické práce a může Vám vypracovat i 3D vizualizaci.
ATLANTA, a.s.
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Pro plátce DPH vyřídíme vrácení DPH ze zahraničí – ze všech států Evropské Unie
Pro plátce DPH nyní vyřídíme i vrácení DPH ze zahraničí ze všech států Evropské Unie – Polsko, Slovensko, Německo, Rakousko, Francie atd. Obraťte se na firmu Účtárna na střeše s.r.o. Havířov.
Dřevěné kabelové bubny na zakázku od spolehlivé české firmy
Stolárna Santo, a.s. je spolehlivá zavedená česká firma, která se zaměřuje na dřevěné kabelové bubny - výrobu zajistí pro tuzemský i zahraniční trh.
Studium designu, sochařství, restaurování, malby a fotografování
Design, malbu, sochařství či restaurování a jiné umělecko-průmyslové obory zakončené maturitou vyučuje střední škola Zámeček v Plzni.
Střední uměleckoprůmyslová škola a Základní umělecká škola Zámeček s.r.o.
Radiodiagnostické pracoviště, mamografický screening, rentgen, ultrazvuk
Mamodiagnostické a screeningové centrum, rentgenová pracoviště, ultrazvuk a magnetickou rezonanci provozuje RDG centrum s.r.o. v Rychnově nad Kněžnou.
Bazénová chemie se postará o úpravu, chlorové ošetření bazénové vody i prevenci tvorby řas
Bazénovou chemii značky Wetter vyrábí a prodává společnost VIA-REK a.s. Vhodná na úpravu a dezinfekci vody, prevenci tvorby řas, vločkování, chlorové ošetření bazénové vody.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Metoda PDR je rychlá a levná oprava důlků a promáčklin na karoserii vozu bez nutnosti lakování
Metoda PDR využívaná k opravě důlků a promáčklin na karoserii za studena, bez nutnosti lakování, je rychlá, levná a ekologická. Provádí firma Stanislava Rakovského ve Valašském Meziříčí a Rožnově.
Lepení pneu Slime  - oprava defektu za 15 minut
Společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. je servisní a dopravní firma v Opavě, která lepí pneu Slime a opravu defektu zvládne za 15 minut.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Potřebujete pomoci s výběrem vhodného řemeslníka?
Navštivte naše stránky, kde si vyberete z prověřených živnostníků nebo firem. Náš nový projekt Česká poradna, má za úkol usnadnit Vám rozhodnutí.
ČESKÁ PORADNA
Získej prospěchové stipendium na učební obor pekař, řezník-uzenář na SŠHS a VOŠ v Opavě
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava umožňuje krajské motivační prospěchové stipendium pro obor pekař a řezník.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Rozvoz chlazených, teplých jídel do firem, prodejen-závodní stravování
Závodní stravování v regionu Zlínský kraj, Přerov zajistí firma JOSPO Holešov. Nabízíme rozvoz teplých a chlazených jídel.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..