Aktuální microsite

Bleskový test brzd, geometrie podvozku a tlumičů Náchod, rychloservis, sortiment náhradních dílů
Bleskový test brzd, geometrie podvozku a tlumičů Náchod, rychloservis, široký sortiment náhradních dílů, výměny dílů na počkání, výměna oleje, destiček nebo řemene.
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika, analyzátory, měření, elektrotechnika pro těžbu, modulární analyzátory plynu, řídící stanice, ovládací panely.
BARTEC s.r.o.
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 2D a 3D vizualizace, návrhy interiéru, zaměření
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 3D vizualizace, 2D návrhy interiéru včetně designu, zaměření prostoru laserovou technikou, výkresová dokumentace, provedení včetně stavebních úprav.
Technické a evidenční prohlídky Plzeň, pravidelné prohlídky vozidel, osobní, nákladní, motocykl
Technické a evidenční prohlídky Plzeň, pravidelné prohlídky vozidel dle zákona, osobní, nákladní, motocykl, přívěs brzděný i speciální, prohlídky přestaveb vozů i na LPG/ CNG.
Testování genetického původu, DNA, původ maternální a paternální linie
Testování genetického původu, testy DNA a zjišťování původu maternální a paternální linie zajišťuje firma Genexone s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme služby a vyšetření v oblasti genetiky.
Profesionální a kvalitní servis, opravy a diagnostika vozu Mercedes
Autoservis Pavla Vrány ve Znojmě je vybavený originální diagnostikou na vozidla Mercedes, proto se můžete spolehnout, že opravy automobilů Mercedes budou provedeny kvalitně.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Firemní výuka jazyků - vzdělávání zaměstnanců pohodlně a s jistotou
Zvyšte docházku i motivaci vašich zaměstnanců a zdokonalte jejich vzdělání v cizích jazycích. Jazyková agentura UniStudies v Olomouci vám poskytne firemní výuku jazyků na míru pohodlně a s jistotou.
Nápojové občerstvení na míru po celém území České republiky ve stejné kvalitě
Zajišťujeme nápojové občerstvení nejen ve firmách, ale i v domácnostech, hotelích a restauracích - Nápojová Ambulance JEDE Pardubice
Autodoprava, spedice, logistika Mladé Buky - Dopravní služby JHT CZ
Naše autodoprava používá velkoobjemové a malotonážní soupravy, které najdou široké uplatnění při poskytování spediční a dopravní služby.
Turnikety s mincovním automatem pro vstupy do objektů, WC či ZOO
Nabízíme mincovní automaty, které slouží k odbavení většího počtu lidí na sportovních či kulturních akcí - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Stavebniny a koupelnové studio Lanškroun
Koupelnové studio nabízí cca 35 vzorů, dodávky kompletního vybavení - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Prodej, servis přívěsů Agados, nebržděné přívěsy řady HANDY, NP, VZ
Zajišťujeme prodej přívěsů Agados, nebrzděných přívěsů řady HANDY, NP, VZ, sklápěcí přívěsy, přepravníky automobilů a moterek a mnoho dalších.
Stavební řezivo, fošny, prkna Jablonec nad Nisou – na přání vyrobíme řezivo všech rozměrů
Nabízíme široký výběr stavebního řeziva, jako jsou například latě, stavební prkna, fošny, kompletní střešní vazby - PILA FACEK s.r.o. Liberec, Jablonec nad Nisou
Dárkové poukazy KLUBCENTRUM Ústí nad Orlicí – originální tip na dárek
KLUBCENTRUM v Ústí nad Orlicí nabízí zajímavý tip na dárek pro Vaše blízké nebo známé, které byste rádi obdarovali něčím originálním.
Výroba svařovaného potrubí kvalitně zpracované s atypickými požadavky od zákazníka Havlíčkův Brod
Zajišťujeme výrobu svařovaného potrubí kruhového a čtyřhranného průřezu pro odsávání provozů s vyššími nároky - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Prodej lehká zacvakávací střešní krytina X PRESS Click Kolín
Nabízíme lehkou zacvakávací střešní krytinu X PRESS Click s volitelnou ochrannou fólií se zárukou 30 let - LEGOS s.r.o. Kolín
Módní vlny na pletení, pletací příze v mnoha barvách - prodej
Pokud rádi pletete, tak určitě navštivte firmu TEXPA Pavlasová v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu módních pletacích přízí nebo-li vln na pletení v mnoha barvách.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Geodet Tachov - kompletní geodetické a zeměměřické práce
Potřebujete vytyčit pozemek a hledáte zkušeného geodeta? Neváhejte a oslovte geodetickou kancelář v Tachově, která nabízí kompletní geodetické a zeměměřické práce.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Mikrobiologická analýza vzorků Písek
Hledáte chemickou mikrobiologickou laboratoř v Písku? Potřebujete provést chemické analýzy vzorků potravin či pitné vody? Chemická a mikrobiologická laboratoř, Ing. Josefa Němce tyto služby provádí.
Léčebná a preventivní péče - MUDr. Olga Nikodemová, praktická lékařka v Sušici
Sháníte zkušeného a zodpovědného praktického lékaře ze Sušice? Pak je zde pro Vás ordinace praktické lékařky MUDr. Olga Nikodemové, kterou najdete v Sušici na náměstí Svobody v budově polikliniky.
Stájové rošty z betonu Klatovy - dlouhá životnost materiálu.
Vlastníte prasata a sháníte betonové stájové rošty? U nás jste správně! Zabýváme se výrobou betonových stájových roštů pro prasata, skot a telata.
Izolace jezírek i větších vodních ploch pomocí hydroizolační fólie - kvalitně a rychle po celé ČR
Potřebujete izolovat jezírko nebo větší vodní plochu? Společnost pana Stanislava Pávka se sídlem v Dolní Sloupnici č.40 v okresu Svitavy se zaměřuje na izolace jezírek a větších vodních ploch.
Odborný servis traktorů a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, FENDT
Odborný servis traktorů FENDT a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, prodej náhradních dílů a také olejů, diagnostika, servis klimatizací.
Servis Traktorů s.r.o.
Stálá expozice Historie města Dvora Králové nad Labem a Tradice výroby vánočních ozdob.
Chcete okusit vánoce teď na jaře nebo se vydat po stopách minulosti Dvora Králové nad Labem? Městské muzeum Dvůr Králové nad Labem pořádá tyto dvě stále expozice.
Popínavé rostliny Srch - ideální rostliny do menších zahrádek
Popínavé rostliny jsou v zahradách nenahraditelné pro svoji schopnost pnout se po konstrukcích, plotech a zdích - Zahradnictví Havlíček Srch
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové