Aktuální microsite

Prodej savých utěrek v rolích z ekologického netkaného materiálu
Savé utěrky z ekologického netkaného materiálu pojímající mnohonásobek vlastní hmotnosti, sorbenty na olej, utěrky v rolích k dostání od ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG ve Znojmě.
ZVG CZ s.r.o.
Díly pro dopravní prostředky okr. Písek
Díly pro dopravní prostředky dodává firma OM PROTIVÍN a. s. z Protivína, okr. Písek. Naše firma se soustředí především na výrobu převodových skříní pro dopravní prostředky.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve, studie protilátek proti SARS-CoV-2, prodejna zdravotnických potřeb, ambulance, lůžková část.
Čištění kanalizace,  kontrola kanalizačního potrubí Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump
Čištění kanalizace tlakovou vodou, kontrola kanalizačního potrubí kamerovým systémem Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump, odpadů, čištění dešťových svodů a dešťových vpustí.
Obec Lhota u Kladna Středočeský kraj, zvon v obci, křížový kámen, pravěké mohyly
Obec Lhota u Kladna Středočeský kraj, zvon v obci, křížový kámen, pravěké mohyly, skanzen výroby dřevěného uhlí, Ploskovská kaštanka.
Nástrojárna Lanškroun, výroba nástrojů, výroba přesných náhradních dílů
Nástrojárna Lanškroun, výroba nástrojů, výroba přesných náhradních dílů, elektroerozivní obrábění, CNC frézování, soustružení, bodové a tvarové broušení - ORSO Lanškroun s.r.o.
PLASTOŽROUT - výkup víček z PET lahví
Plastožrout nabízí jedinečnou možnost udělat něco prospěšného pro životní prostředí a zároveň na tom vydělat. Plastožrout podporuje výkup víček z PET lahví a je maskot firmy JELÍNEK - TRADING.
Těžba písku, štěrkopísků prodej písku, štěrkopísků Chlumec nad Cidlinou
Těžba písku, štěrkopísků prodej písku, štěrkopísků Chlumec nad Cidlinou, třídění písku na frakce, čištění písku a štěrkopísku.
Řezání betonu, železobetonu, konstrukcí, řezání panelů diamantem, kvalitní práce
Řezání panelů diamantem, řezání betonu, železobetonu, konstrukcí, jádrové vrtání betonu diamantovými nástroji to vše provádí firma BBG-BENDA s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování
Těžba dřeva Šumava, lesnické práce, mýtní těžba dřeva, zpracování dřeva a porostů, lanové přibližování dřeva, přeprava dřeva - Hanko CZ, s.r.o. Prachatice
Zdravotní obuv pro děti a dospělé Suchdol nad Lužnicí, ortopedická obuv, zdravotně nezávadná obuv
Zdravotní obuv pro děti a dospělé Suchdol nad Lužnicí, ortopedická obuv, zdravotně nezávadná obuv, zdravotní obuv zn. Santé - Lékárna U Panny Marie Pomocné, s.r.o.
Studuj obor, který tě baví a v budoucnu uživí - cukrář, kadeřník, kuchař - číšník, cestovní ruch, hotelnictví
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava nabízí studium na učebních, maturitních a vyšších odborných oborech, které tě budou bavit a v budoucnu tě uživí.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Nadměrné náklady, nadrozměrná přeprava včetně doprovodného vozidla
Nadměrné náklady je možné jednoduše dopravit díky nadrozměrné přepravě společnosti Garantrans s.r.o., kterou je možné využít také s doprovodným vozidlem, a to do zemí EU i zámoří.
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Stavební firma provádějící bourací, zednické a stavební práce
Kvalitní profesionálně stavební, bourací a demoliční práce si můžete nechat udělat od znojemské firmy ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní práce v oboru stavitelství.
ATLANTA, a.s.
Jedinečné kancelářské klimatizace vhodné i do průmyslového provozu
K celoroční regulaci teploty jsou vhodné kancelářské klimatizace firmy MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. ze Znojma. Instalace těchto zařízení je možná i do průmyslového provozu.
Úsporné elektro kolo, skútr na elektrický pohon - levný provoz
Společnost Autobaterie STABAT Uherské Hradiště je prodejce auto a moto baterií, na prodejně ovšem zakoupíte i elektro kola a skútry na elektrický pohon, jsou úsporné a mají levný provoz.
Speciální použité pneumatiky se zvýšenou odolností proti průrazu
Prodejem speciálních použitích pneumatik se zvýšenou odolností proti průrazu pro speciální stroje, zemědělskou či lesnickou techniku se zabývá společnost Ing. Josef Kamaryt.
Kvalitní štípané palivové dřevo
Vyrábíme pro vás špičkové štípané palivové dřevo v různých délkách - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Přeprava sypkých stavebních materiálů -  kompletní zásobování staveb
Potřebujete přivést štěrk, písek či zeminu, nebo sháníte odvoz stavební suťi či kamení? Firma Jaromír Klouda poskytuje služby v oblasti nákladní autodopravy - kompletní zásobování staveb.
Kancelářská technika - prodej a kompletní servis
Pokud sháníte spolehlivého servisního technika, který vám zaručí kompletní servis kopírky nebo jiné kancelářské techniky, tak je zde pro vás v Olomouci společnost Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Bleskový test brzd, geometrie podvozku a tlumičů Náchod, rychloservis, sortiment náhradních dílů
Bleskový test brzd, geometrie podvozku a tlumičů Náchod, rychloservis, široký sortiment náhradních dílů, výměny dílů na počkání, výměna oleje, destiček nebo řemene.
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika, analyzátory, měření, elektrotechnika pro těžbu, modulární analyzátory plynu, řídící stanice, ovládací panely.
BARTEC s.r.o.
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 2D a 3D vizualizace, návrhy interiéru, zaměření
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 3D vizualizace, 2D návrhy interiéru včetně designu, zaměření prostoru laserovou technikou, výkresová dokumentace, provedení včetně stavebních úprav.