Aktuální microsite

Vložkování a frézování komínů kominictvím – úpravy komínů od odborníků
Úpravy komínů, jako je frézování a vložkování komínů svěřte do rukou odborníků. Tyto odborné úpravy komínů provádí v okolí Znojma firma Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Kulturní akce na klíč - kompletní realizace městských akcí, festivalů včetně cateringu, zapůjčení techniky
Společnost Backstage Agency má bohaté zkušenosti s kompletní realizací městských akcí, festivalů - pořádáme kulturní akce na klíč, včetně zapůjčení techniky i cateringu. Působnost celá ČR i Slovensko.
Oční lékařka – Vlašim, komplexní oftalmologická péče
Péče o oči, měření dioptrii, nitroočního tlaku, vyšetření zraku, očního pozadí a zorného pole u paní doktorky MUDr. Magdaleny Maxiánové v ordinace ve Vlašimi.
Vysokoškolské vzdělávání v oblasti chemie a technologií
Vysokoškolské studium v oblasti chemického složení a výroby potravin, léků, materiálů a paliv, výzkum a věda na čtyřech fakultách VŠCHT v Praze.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Designový nábytek, vybavení interiérů – návrh a výroba
Designový nábytek atypických rozměrů, malosériová výroba, skleněné příčky, zámečnické konstrukce, doplňky zhotoví na klíč TUNNEL s.r.o., Praha.
Středoškolské vzdělání s maturitou či výučním listem v Sokolově
Čtyřleté maturitní obory i tříleté učební obory s výučním listem. Studijní či učební obor, který Tě bude bavit. Naše Střední škola živnostenská Sokolov – Tvoje budoucnost.
Konstrukční a potěrové betony, stmelené kamenivo – výroba a prodej
Betonové směsi do konstrukci budov, potěry podlah, kamenivo stmelené cementem vyrábí a dodává betonárna STAVA s r.o., okres Praha – západ.
Vytápění tepelnými čerpadly NIBE, poradenství, prodej a montáž
Tepelná čerpadla vhodná do obytných i komerčních objektů, vytápění, chlazení, ohřev vody díky ekologickému zdroji energie – tepelným čerpadlům NIBE od Miloslava Janaty.
Kanalizační technik, čištění kanalizačního potrubí a septiků
Čištění kanalizačních trubek, vývoz odpadních vod ze septiků, žump a domácích ČOV, jejich čištění a údržba kanalizačním technikem Václavem Spilkou.
Tesařské práce, výstavba střech, dřevěných konstrukcí a nízkoenergetických domů
Práce se dřevem v oboru tesařství, střechy, krovy, dřevěné konstrukce altánů a přístřešků, rekonstrukce roubenek a dřevěných staveb – Artes ve Frýdku – Místku.
Artes Milan Žák
Jednoúčelové stroje, konstrukce a montáž, průmyslová automatizace
Jednoúčelová strojní zařízení, průmyslová automatizace, návrh, projekce, výroba, montáž a servis strojů od SYSTEMOTRONIC, s.r.o., Brno.
Realizace zahrad a parků, výsadba zeleně, pokládka dlažby – zhotovení a údržba
Zahrady, parky jejich realizace, rekonstrukce a údržba, výsadba zeleně, pokládka venkovní dlažby, zhotovení mlatových cest a schodišť - ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi s venkovním i krytým bazénem
Penzion na Vysočině vhodný pro rodinnou rekreaci. Ubytujte se u nás a zažijte báječnou dovolenou v Hartmanicích. Prožijte aktivní dovolenou i relaxaci v klidném prostředí a krásné přírodě.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Dojící stroje, dojírny, konvenční a robotické dojení
Kruhové paralelní dojírny, rybinové dojírny a paralelní dojírny ideální pro krávy, kozy a ovce, velbloudy či bizony od společnosti Fullwood Packo CS s.r.o. z Brna.
Jeřábnické práce, zemní a výkopové práce, manipulace břemen
Jeřábnické manipulace s těžkými a nadrozměrnými břemeny, práce autojeřábem, zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji od firmy David Veverka.
David Veverka - Jeřábnické práce
Pneuservis, mobilní servis, opravy pneumatik a duší
Opravy, výměna a přezutí pneumatik, uskladnění kol a kompletní služby Pneuservisu URBAN PNEU s.r.o. s několika pobočkami v jižních Čechách.
Komplexní gynekologická a porodnická péče, prevenci, antikoncepce
Gynekolocko-porodnická péče, prevence, diagnostika a léčba gynekologických obtíží, péče o těhotné ženy, komplexní služby v oblasti antikoncepce v ordinaci MUDr. Ivana Khollová, Plzeň.
Umělecká vysoká škola v Praze s filmovou a televizní fakultou
Vysokoškolské vzdělávání v oblasti umělecké tvorby, filmu a televize na FAMU, studium režie, produkce a dokumentaristiky zajišťuje Akademie múzických umění v Praze.
Výstavba a opravy kanalizace, revizních šachet, poklopů i čištění kanalizace
Výstavba kanalizace i vodovodů, oprava kanalizace i v těžko dostupných místech. Čištění kanalizačního potrubí veškerých profilů. Komplexní služby za rozumné ceny – Kanálservis, s.r.o., Praha a okolí.
Individuální vzdělávání žáků se specifickými výukovými potřebami i žáků nadaných
Základní vzdělání, individuální plán, práce s asistentem pedagoga nebo individuální příprava nadaných žáků v Praktické škole a Základní škole Lysá nad Labem.
Projekční a architektonická společnost realizující komplexní projekty staveb
Projekty pro rodinné domy, průmyslové a občanské stavby, projektové dokumentace, inženýrská činnost, projektový management realizuje ATIP, a.s, Turnov.
Balící potištěné pásky jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy
Společnost Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína je specialistou na výrobu pásek s potiskem podle přání klienta. Pásky mohou složit jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy.
Automobilové, motorové oleje a maziva -Shell, Castrol, Mogul - prodej
Největší výběr v regionu - široký sortiment automobilových maziv a olejů předních výrobců, jako je Shell, Castrol, Ford nebo Brenton, naleznete v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO.
H&Z AUTO MOTO
Nákup a prodej maďarských forintů ve směnárně - směna měny bez poplatku
Nákup a prodej maďarských forintů za výhodnou cenu poskytuje v oblasti Hodonína a na Jižní Moravě Směnárna Hodonín Exchange - Soukromá Moravská směnárna. Směňujeme forinty bez poplatku.