Aktuální microsite

Slzovka - obilovina na zahlenění, otoky, hubnutí, detoxikaci, trávení i posílení sleziny
Jednou z nejdéle pěstovaných obilovin je Slzovka, která Vám pomůže při hubnutí, detoxikaci, zahlenění, trávení i posílení sleziny. Zakoupit ji můžete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Prodej truhlářského sušeného řeziva z kvalitních výřezů, nejen pro truhlářství i stavebnictví
Kvalitní truhlářské řezivo, sušené řezivo z kvalitních výřezů nejen pro truhlářství, ale i stavebnictví, dodává firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Prodej technických plynů ke svařování
Společnost KVP servis s.r.o. působí v oboru dodávek svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme směsné, dvousložkové i vícesložkové plyny.
KVP servis s.r.o.
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, zámek Dačice, muzeum, kostel sv. Vavřince
Město Dačice v Jihočeském kraji, pomník kostky cukru, empírový zámek Dačice, Městské muzeum a galerie, kostel sv. Vavřince, Letecké muzeum Viléma Götha, kostel sv. Antonína Paduánského.
Praktická lékařka pro dospělé Praha, ambulantní vyšetření a ošetření, prevence, očkování
Praktická lékařka pro dospělé Praha, ambulantní vyšetření a ošetření, preventivní prohlídky, očkování, měření krevního tlaku, odběry biologického materiálu, vypracování posudků.
MUDR. HANA NOVÁKOVÁ, ORDINACE PL PRO DOSPĚLÉ
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, přípojky, příkopy
Zemní a výkopové práce pásovým a kráčejícím bagrem Trutnov, terénní úpravy, kanalizační, vodovodní, plynové a elektrické přípojky, odvodňovací příkopy, základy rodinných domů -Tomáš Moravec Trutnov
Průmyslová LED svítidla - zaručená úspora energie pro haly, skladové prostory i logistické parky
Průmyslová LED svítidla jsou zaručenou úsporou elektrické energie. Kvalitní LED svítidla pro osvětlení hal, skladových prostor nebo logistického parku vám poskytne firma Aledo v Prostějově u Olomouce.
První pomoc či dopravní výchova pro děti – naučné publikace
K dopravní výchově či povědomí o základech první pomoci již u těch nejmenších dětí přispějí publikace a omalovánky, které se svými partnery vydává IV-Nakladatelství s.r.o. se sídlem v Praze.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Zakázková výroba a vývoj bussines webových aplikací a aplikací pro osobní rozvoj
Uživatelsky přívětivou webovou bussines aplikaci nebo aplikaci pro osobní rozvoj na míru podle představ a přání zákazníka vyvíjí a vyrábí Peko Studio s.r.o. ze Znojma.
Kvalitní zpracování daňového přiznání, daně - komplexní služby
Kvalitní zpracování daňového přiznání v okolí Ostravy a Frýdku Místku zajišťuje Auditorská společnost CONSULT, s.r.o., na kterou se můžete obrátit s jakoukoli službou v oblasti účetnictví.
Renovace dveří, zárubní do 24 hodin - nový vzhled pro starší dveře a zárubně
Společnost TOPSCHODY s.r.o. provádí renovace dveří a zárubní. Odborný závod PORTAS Zlín zakázky realizuje do 24 hodin. Starší dveře a zárubně snadno dostanou nový vzhled.
Vedení účetnictví, daňová evidence a účetní poradenství bez starostí
Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence a účetního poradenství poskytuje společnost PAMAX constulting s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Spolehlivá kontejnerová přeprava sypkých materiálů, odvoz a likvidace odpadů
Kontejnerovou přepravou, odvozem i likvidací odpadů, jako je stavební suť, se zabývá společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích, nedaleko Břeclavi.
Oprava aut a prodej náhradních dílů  - fracouzských značek Citroën, Peugeot
Společnost AUTOKOMPLEX R+T Opava s.r.o. se zabývá výkupem, prodejem a servisem ojetých i havarovaných vozů, prodejem náhradních či použitých autodílů francouzských značek, a také non-stop odtahem.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Jedinečné kuchyňské sety a sestavy - prodej kuchyní v e-shopu
Výběr nábytku do kuchyně Vám usnadní naše firma Brno Nábytek Životský. Jedinečné kuchyňské sety a sestavy s moderním designem zakoupíte na e-shopu. Zajistíme dopravu po celé České republice.
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění, snížení hladiny venkovního hluku
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění vyrábí a dodává společnost ISOTRA a.s.. Rolety přispívají také ke snížení hladiny venkovního hluku. Působíme nejenom v okolí Opavy a Ostravy, ale po celé ČR
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Prodej - Štěrk, písek, okrasný kámen, lomová, břidlicová drť Opava
Andrla CZ s.r.o je společnost zajišťující prodej štěrku, písku, okrasného kamene, lomové a břidlicové drtě v Opavě a okolí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Prodej, opravy a servis manipulační techniky, VZV
Prodej, opravy a servis manipulační techniky, generální opravy, technické kontroly vysokozdvižných vozíků od firmy VZV-VESELÝ v okolí Břeclavi a Hodonína
Zdravotní matrace, rošty, postele, polštáře Jihlava, Vysočina
Jihlavské spánkové studio Ráj spánku se specializuje na prodej zdravotních matrací, roštů, postelí i ratanového nábytku od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole, pravidelné kontroly zraku, předního a zadního očního segmentu, aplikace kontaktních čoček.
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
Velkoobchod s květinami a dekorací - velký výběr, včetně rozvozu
Naše Kvetinářství KLIA cz s.r.o. provozuje velkoobchod s květinami pro Opavu a okolí, které dováží z celého světa. V sortimentu naleznete živé, hrnkové i řezané květiny.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Individuální, partnerské a rodinné konzultace Praha, mezilidské vztahy, psychologické poradenství
Individuální, partnerské a rodinné konzultace Praha, mezilidské vztahy, psychologické poradenství, individuální kurzy rozvoje osobnost, manželské poradenství, odborná psychoterapie.