Aktuální microsite

Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny - ubytování pro cizince
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny a ubytování pro cizince za příznivé ceny zajišťuje v okolí Nového Jičína Turistická ubytovna Na Lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Běžné úklidy kancelářských prostor a firem - úklidová firma
Úklid kancelářských prostor a firem zajišťuje v okolí Znojma firma BHV úklid s.r.o. Naše úklidová firma provádí pravidelný a důkladný úklid v kancelářských a firemních prostorách.
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí - kompletní služby od profesionálů
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí zajišťuje společnost Střechy Višňovský z Ostravy. V rámci stavby se můžete spolehnout na kompletní služby od profesionálů.
Střechy Višňovský Jaroslav
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Realizace zahrad Prostějov, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka
Realizace zahrad Prostějov, návrh zahrady, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka, opalovací mola, dřevěné mosty, mostky, okrasné zahradní biotopy, zahradní potůčky, brody.
Prodej a úprava řeziva z masivu, palubky, OSB desky i plotovky a doprava po celé ČR
Prodej řeziva, jeho krácení na míru, moření proti škůdcům a plísním i dovoz po celé ČR zajistí společnost Tesařství MÍK s.r.o. se sídlem v Brně. Jedná se o masiv, paluby, plotovky, lišty i OSB desky.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Pacienti po infarktu, lázně - vysoký krevní tlak, srdečně-cévní onemocnění
Pacienti po infarktu mohou využít lázní, které jsou určené pro osoby s vysokým krevním tlakem a srdečně-cévním onemocněním v Horských lázních Karlova Studánka.
Slaboproudové a bezpečnostní systémy do budov různého charakteru a využití
Potřebujete a hledáte chytré a bezdrátové zabezpečení Vašeho domova či kanceláře? Slaboproudové a bezpečnostní systémy do budov různého charakteru a využití provádí a zajišťuje spol. COBAP s.r.o.
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, inženýrství
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, dopravní inženýrství, projekce cyklistických stezek, mostní stavitelství, projekce dopravních sítí měst.
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou 5 let
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, bělení zubů, zubní náhrady, korunky, můstky
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, preventivní prohlídky chrupu, snímatelné zubní náhrady, korunky, můstky, protetika, ošetření kořenových kanálků, ošetření zubního kazu, bělení zubů.
Relaxační a terapeutické masáže - ošetření a terapie pohybového aparátu příjemnou cestou
Rádi byste dopřáli svému tělu zasloužené uvolnění formou relaxační či terapeutické masáže? Společnost KCK SALVE spol. s r.o. se sídlem v Praze 2 provozuje relaxační, terapeutické a další masáže.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Dodavatel kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily
Dodavatelem kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily je společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která působí v Česku i na Slovensku.
Praktická lékařka pro děti a dorost Mělník, preventivní prohlídky, CRP vyšetření, očkování
Praktická lékařka pro děti a dorost Mělník, preventivní prohlídky, CRP vyšetření, očkování, vyšetření moči, nastřelování náušnic, odběry biologického materiálu.
Prodej stavebních výtahů a shozů  - široký výběr strojů pro všechny typy provozů
Nevíte si rady jak vybrat ten správný výtah na vaši stavbu? Společnost ASTA, spol. s r.o. působí jako výhradní distributor stavebních výtahů, lešenářských vrátků a shozů stavební suti GEDA.
Samolepicí řezaná grafika – fólie, polepy aut a výloh  - od návrhu až po instalaci
Potřebujete malou či velkou reklamu například na výlohu obchodu či Vašeho auta? Tiskárna TIROZ se sídlem v Praze poskytuje služby v oblasti samolepicí řezané grafiky, fólie, polepy aut a výloh.
Tiskárna TIROZ Digitální, ofsetový, sítostisk Praha 4
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG, systémy ohřevu krve a roztoků, systémy ohřevu pacienta, pulzní oxymetry, pletysmografy.
Prodej, montáž tepelných čerpadel značky Nibe, Panasonic
Prodej a montáž spolehlivých tepelných čerpadel značek Nibe a Panasonic realizuje v okolí Znojma firma MCS – ChlazeníCZ, s.r.o.
Domovní a průmyslové instalace Plzeň, rozvody voda, topení, plyn, kanalizace, sváření potrubí
Domovní a průmyslové instalace Plzeň, rozvody voda, topení, plyn, kanalizace, sváření potrubí, plynařské práce, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, svářečské práce.
Sepsání návrhu na povolení oddlužení a podání insolvenčního návrhu – pomoc při řešení dluhů
Advokátní kancelář – JUDr. Šárka Apltauerová z Ostravy je uvedena v seznamu VESTA a v její kompetenci je možnost podání návrhu na povolení oddlužení i podání insolvenčního návrhu.
Spolehlivý pronájem bytů - interiéry 2+1, 1+kk, zařízené byty v cihlové zástavbě
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám díky svým znalostem a zkušenostem poskytne pronájem bytů v Opavě, ať už chcete 2+1, 1+kk, byt v cihlové zástavbě či zařízený byt. O vše se postaráme.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka