Aktuální microsite

Projektová činnost, pozemní stavby Uherské Hradiště, projekce obytných, průmyslových staveb
Projektová činnost, pozemní stavby Uherské Hradiště, projekce obytných, průmyslových a zemědělských staveb.
Dodávky požární techniky Plzeň
Požární ochrana, dodávka a montáž požárně bezpečnostních zařízeních a techniky, prodej i komplexní zajištění služeb od firmy Seaspol – servis, s.r.o.
Seaspol - servis, s.r.o.
Kamionová přeprava strojů po ČR
Přeprava stavebních strojů či zemědělské techniky po celém území ČR nákladními auty. Poskytujeme bezpečnost a spolehlivé dodací lhůty. Ty nejlepší služby od firmy Hanko CZ, s.r.o.
Porucha hlasu, Foniatrie Praha - komplexní diagnostika a  následná terapie
Poruchou hlasu v Praha se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Foniatrie je péče o pacienty s poruchami hlasu, řeči a vadami sluchu.
Textilní gumy, pruženky, keprovky - maloobchodní a velkoobchodní prodej textilní galanterie
Maloobchodním i velkoobchodním partnerům nabízíme od českého výrobce Pega bohatý sortiment textilní galanterie jako jsou gumy, pruženky, keprovky a další.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Robotizovaná pracoviště Čelákovice – efektivní a rychlejší výroba
Společnost CZ. TECH Čelákovice je společnost s tradicí zabývající se mimo jiné prodejem a výrobou robotizovaných pracovišť pro zajištění větší efektivnosti podniku a tím i větším ziskům.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Hotel Kunětická Hora - Standardní pokoje, pokoje Deluxe, apartmány
Náš sportovní resort nabízí překrásné ubytování jak ve standardních pokojích, tak v apartmánech či luxusních pokojích.
Majetkoprávní služby Tábor
Sepsání kupních a darovacích smluv, zhotovení znaleckých posudků, geodetického zaměření, návrhů na vklad do katastru nemovitostí zhotovuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Tlumivky
Vinuté díly pro elektronická zařízení z měděného drátu a lanka, tlumivky a jiné součástky pro automotive zhotovuje ALLTRONIC, spol. s r.o.
Geodetické práce Bor
Geodetické služby za bezkonkurenční ceny. Kvalitní provedení a rychlé dodací lhůty. Vytyčování hranic pozemků, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování a další geodetické práce v Plzeňském kraji.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Olga Nikodemová
Moderní vybavení, vysoká profesionalita a především pečlivý přístup k pacientům. To vše najdete v ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Olgy Nikodemové ve městě Sušice v okrese Klatovy.
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, jídelna, družina
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, školní jídelna, komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu, zájmové kroužky.
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, šachová školička, odborné učebny, družina
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, Elektronická žákovská knížka, šachová školička, judo, keramika, odborné učebny, družina, školní jídelna, zahrada v blízkosti lesa na okraji města.
Základní škola, Hradec Králové - bezbariérový přístup Pouchov, keramická dílna, internet
Základní škola, Hradec Králové - bezbariérový přístup Pouchov, keramická dílna, internet, multimediální učebna jazyků, počítačová učebna s dataprojektorem, víceúčelové atletické hřiště.
Základní škola, Hradec Králové - Pouchov, K Sokolovně 452
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopy
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopové práce bagrem, zateplení fasád, zámková dlažba, monolitické stavby, stropy.
Základní škola a Mateřská škola Braňany, moderní vybavení, předškolní vzdělávání, družina
Základní škola a Mateřská škola Braňany, moderní vybavení, předškolní vzdělávání, družina, školní jídelna, základní vzdělání od 1. do 9. třídy.
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, restaurace
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, volejbal, nohejbal, tělocvična, restaurace, přírodní zajímavosti.
Prodej antikorozních a izolačních systémů Denso pro ocelové potrubí
Antikorozní a izolační systémy značky Denso určené pro nátěr ocelového potrubí má v prodeji Brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Demolice, bourání Strakonice
Bourací práce a demolice objektů. Odstraňování staveb, odvoz suti i ostatního stavebního odpadu na skládku realizuje FABAK-Václav Kotlík, Strakonice.
Laboratoř pro bioplyn Písek
Rozbory pro bioplynové stanice, chemické a mikrobiologické analýzy vzorků, testy výtěžnosti plynu a metanu realizuje Laboratoř Písek - Ing. Josefa Němce.
Farmářské, zemědělské a chovatelské potřeby
Vybavení pro chov zvířat – napáječky, dojící technika, technika na zpracování mléka, elektrické ohradníky od firmy FORST AGRO s.r.o. z Pelhřimovska.
Forst Agro s.r.o.
Realizace a rekonstrukce sportovních podlah Ústí nad Labem, podlahy tělocvičen, halové, míčové
Realizace a rekonstrukce sportovních podlah Ústí nad Labem, podlahy do tělocvičen, víceúčelové, míčové, halové, atletické sporty, rekonstrukce tělocvičny a haly.
Demoliční, bourací práce - bourání rodinných domů, staveb, konstrukcí
Společnost RYBÁRIK s.r.o. zajistí demoliční a bourací práce v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Bourání provádíme u všech konstrukcí, rodinných domů, běžných staveb, skladů či komínů.
Vrtání studní v těžko přístupných terénech Náchod, studnařství, hlubinné vrty, vrtaná pilotáž
Náš tým s mnohaletými zkušenostmi je schopný zajistit vrty i v těžko přístupných terénech v okolí Náchoda, Trutnova, Hradce, Prahy.
Moderní ocelové snubní prsteny  -  zlacení, osazení zirkony
Moderní a stylové ocelové snubní dámské a pánské prsteny zakoupíte v okolí Ivančic a Brna-venkov ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích
Zlatnická dílna Radka Horníčková