Aktuální microsite

Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení, doprava smutečních hostů
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení v obřadní síni, doprava smutečních hostů, kopání hrobů, tisk smutečního oznámení, květinová výzdoba, hudba, zpopelnění, parte.
Výroba razítek na počkání - samobarvící razítka COLOP, klasická a kulatá v eshopu
Společnost Maco studio s.r.o. zajistí výrobu razítek na počkání - novinka ve Fryštáku! V eshopu lze snadno zadat objednávku. Na prodej samobarvící razítka zn. COLOP, klasická, kulatá i oválná razítka.
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Potřebujete více úložných prostorů pro Vaši kancelář či pracovnu? Úložné kancelářské systémy BISLEY v mnoho variantách nabízí společnost Enprag s.r.o. ve svém internetovém obchodě.
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava do 3,5t, zajištění pracovníků do výrobních závodů a pro stavební firmy, dělnické profese.
Revize, údržba komínu a spalinových cest, odstranění sazí z komína
Odbornou kontrolu komína a spalinových cest Vám zajistí společnost Kominictví Papík s.r.o., která provádí kompletní a kvalitní kominické práce včetně revizí.
Dodávka průmyslových samonasávacích, odstředivých čerpadel
Pokud hledáte čerpadlo pro průmyslové využití, tak navštivte firmu AQ PUMPY, s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a dodávku průmyslových, samonasávacích a odstředivých čerpadel.
AQ PUMPY, s.r.o.
Prodej a servis lesní techniky-motorové pily, náhradní díly, autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce, servis a dodávka lesní techniky, motorové pily, elektrické motorové pily a další techniku nabízí firma Zahrada Vysočiny Alena Svobodová.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Půjčovna rámového lešení, pojízdné hliníkové věže
Půjčovna rámového lešení a pojízdné hliníkové věže od firmy Autodoprava Bohdálek za velmi příjemnou cenu. Zapůjčení i případná montáž lešení. Zpracujeme předběžnou kalkulaci
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Inženýrská činnost – projektové práce Praha – novostavby i rekonstrukce
Při novostavbách i rekonstrukcích využijete služby z nabídky inženýrské činnosti a projektové práce autorizovaného inženýra Ing. Tomáše Novotného z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Překlady a tlumočení pro zasedání, kongresy a konference do více než 30 jazyků
Potřebujete tlumočení na Vaši akci, zasedání či kongres nebo konferenci a nevíte jakou společnost si vybrat?
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, prevence, očkování
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, diagnostická, léčebná a preventivní péče, očkování, odběry biologického materiálu.
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje, pořádání akcí
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje s Wi-fi, pravidelné pořádání akcí, vlastní parkoviště, domácí mazlíčci jsou vítáni, obědové menu.
Výzkumný ústav, meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map
Výzkumný ústav, komplexní meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map, průzkum půdy, pozemkové úpravy, analýzy půd, kalů, sedimentů, vody, rostlinného materiálu.
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní krepovaný papír, zpracování papíru, kartonu a lepenky, kvalitní obalový papír, recyklace papíru.
G.T.MANDL, a.s.
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu, prodej vajec, salámů, uzenin, klobás, řeznictví RABBIT po celé České republice.
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronická 5prstá uchopovací ruka
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronickou 5prstou uchopovací ruku vyrábí společnost Schunk Intec s.r.o. v Brně.
Galvanické niklování - jednoduché i duplexní povlaky niklu
I kvalitní materiály je často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou - firma DELTACOL CZ s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na galvanické niklování. Poskytne vám jednoduché i duplexní povlaky niklu.
Asfaltové zálivkové hmoty za horka aplikovaná plasticko - elastická asfaltová zálivková hmota
Asfaltové zálivkové hmoty za horka aplikovaná plasticko - elastická asfaltová zálivková hmota prodává společnost BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Mezinárodní přeprava kamiony, spedice do Německa, Holandska, Belgie i Španělska
Mezinárodní přepravu, spedici zajišťuje společnost SENECA trans s.r.o., která se specializuje převážně na přepravu do Německa, Holandska, Belgie a Španělska, ale také Rakouska, Švýcarska, Slovenska.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna, léčba otoků, celulitidy
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna,léčba lymfatických otoků, manuální, přístrojové lymfodrenáže, léčba celulitidy, fyzioterapie, individuální ortopedické vložky.
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, montáže a demontáže lešení
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, externí montáže a demontáže lešení, trubkové lešení, montáže všech druhů lešení - firma SOOS.