Aktuální microsite

Čisté prostory – dodání, servis a validace vzduchotechniky
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy se postará o dodání i případný servis vzduchotechniky pro čisté prostory.
Trubky z nerezové oceli – svařované, tažené, různé profily
Kvalitní nerezové trubky mnoha rozměrů a profilů pro nejrůznější účely použití od dekorativních po výrobní nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žumpy
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žump a septiků, čištění kanalizačního potrubí tlakovým vozem, instalatérské práce.
Stimulátory růstu rostlin pro zemědělskou velkovýrobu Pardubice, přírodní fytohormony, Sunagreen
Stimulátory růstu rostlin pro zemědělskou velkovýrobu Pardubice, přírodní fytohormony, Sunagreen, Rexan, Hergit, M-sunagreen, zemědělská chemie.
Bižuterní komponenty – široký výběr, velkoobchodní prodej
Široký výběr kvalitních bižuterních komponentů pro výrobu náhrdelníků, náramků, náušnic nebo ozdob do vlasů nabízí společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Berle pro děti Praha – moderní design a vylepšená ergonomie rukojeti
Sháníte berle nebo francouzské hole pro dětské pacienty? Širokou nabídku moderních berlí s vylepšenou ergonomickou rukojetí a předloketní opěrkou naleznete u výrobce ERILENS s.r.o. se sídlem v Praze.
Bio potraviny, suroviny pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení, hotely - velkoobchod, zásobování
Společnost Dr.Hlaváč s.r.o. je výrobce a velkoobchod s bio potravinami z regionu Zlínský kraj. Zajišťuje zasobování pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení i hotely.
Zkušený daňový poradce - daňové poradenství a profesionální účetní služby
Hledáte-li kvalitního daňového poradce, který se postará o Vaše daně a veškeré účetnictví, obraťte se na Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. v Ostravě a budete mít jistotu bezchybně odvedené práce.
Prodej nábytku - skříně, postele, postelové rošty za příznivé ceny
Prodejem nábytku se zabývá TPZ Znojmo a Dobšice a e-shop nabytek-aktiv.cz, kde si můžete vybrat ve skvělé kvalitě různé skříně, postele i postelové rošty za příznivé ceny.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Prodej, sleva 10% jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola a servis pro jízdní kola
U firmy M-CYKLON Uherské Hradiště je aktuálně platná sleva 10% na vybrané modely jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola. Poskytujeme i servis pro jízdní kola.
Architektonické návrhy veřejných a obytných budov
Architektonické návrhy novostaveb i rekonstrukci rodinných a bytových domů, veřejných budov, interiérů a nábytku zajišťuje architektonická projekční kancelář Ing.arch. Cajthamlová Markéta.
Soukromé gymnázium v Brně – čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor
Studuj na gymnáziu, kde Tě nejlépe připraví pro budoucí studium na všech typech VŠ. Nadstandardní výuka anglického jazyka. Moderní škola s příjemnou atmosférou - EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
Autoservis a prodej náhradních dílů Plzeň
Opravy automobilů a nákladních vozů, servis a údržba motorových vozidel, motorů, brzd, autoelektrikářské a autokarosářské práce v Plzni zajišťuje autoservis Autokomplet.
Přístupové systémy Praha – zabezpečí prostory proti neoprávněnému vstupu osob
Moderní a efektivní způsob zabezpečení prostor proti vstupu neoprávněných osob představuje přístupový systém Powerkey od společnost Advent, spol. s r.o. se sídlem z Praze.
Prodej, eshop dětské oblečení, obuv, hračky - výhody pro registrované zákazníky
Na prodejně U Holoubka ve Zlíně najdete velký výběr dětského oblečení, obuvi a hraček. Provozujeme především eshop. Využijte výhody, které mají naši registrovaní zákazníci.
Potřebujete půjčit lešení?  - pronajměte si ho u nás!  - Jumar-lešení.s.r.o. Praha 9
Sháníte pronájem fasádního lešení v Praze nebo plánujete rekonstrukci domu včetně nové fasády ? Neutrácejte za fasádní lešení, zavolejte nám přímo!
Fasádní lešení Praha Jumar-lešení.s.r.o.
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly, opravy elektrické i mechanické části strojů a vřeten i vřetenových hlav, servis strojů.
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty, světelná a nesvětelná reklama, orientační a informační systémy budov.
Izolace  a opravy plochých střech, zahradních jezírek, bazénů Praha, izolace teras a balkonů
Izolace a opravy plochých střech, zahradních jezírek, bazénů Praha, izolace teras a balkonů, izolace proti zemní vlhkosti, izolace proti tlakové vodě, zatravněné střechy.
Sportovní rybolov, chytání ryb Amur, kapr, štika Loučná nad Desnou, rybaření, chov ryb Šumperk
Sportovní rybolov, chytání ryb Amur, kapr, štika pstruh Loučná nad Desnou, rybaření, chov ryb Šumperk, Rybník Kocián, prodej uzených ryb.
Kompletní účetní, daňová a ekonomická agenda České Budějovice, vedení účetnictví, poradenství
Kompletní účetní, daňová a ekonomická agenda České Budějovice, vedení účetnictví, finanční a ekonomické poradenství, zpracování daňových přiznání, ekonomická školení.
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů, prevence v oboru angiologie, léčba krevních sraženin, prevence onemocnění cév.
Prodej okrasných rostlin, keřů a příslušenství na zahradu –  keramika, okrasný štěrk
V zahradním centru Morávkovo v Lednici zakoupíte různé druhy okrasných rostlin a keřů. Prodáváme také široký sortiment příslušenství na zahradu, jako jsou květináče, keramika nebo okrasný štěrk.
Zahradní centrum Morávkovo
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba domů
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba rodinných domů, pokrývačské práce, tesařské práce, obkladačské práce.