Aktuální microsite

Společnost Pfannenberg mění oficiální zastoupení pro Českou republiku
Pozor změna: výrobce Pfannenberg mění oficiální zastoupení pro Českou republiku. Nově se jím stává společnost EMS ELEKTRO s.r.o., významný dodavatel elektromateriálu a prvků průmyslové automatizace.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Čištění interiéru vozidla, autoklimatizace ozonem - dezinfekce vozidla
Společnost TASS agency s.r.o. provádí čištění interiéru vozidla, autoklimatizace ozonem O3 pro zákazníky z okolí Zlína, Otrokovic, Napajedel. Dezinfekce vozidla zabere 15-60 min. dle jeho velikosti.
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram,
Operace karpálního tunelu, chirurgie ruky Semily, operace lupavé prsty, léčba vrozených vad ruky
Operace karpálního tunelu, chirurgie ruky Semily, operace lupavé prsty, léčba vrozených vad ruky, léčení nemocí ruky z přetížení, dupuytrenova kontraktura, rehabilitace, fyzioterapie.
Autorizovaný, oficiální partner Škoda Auto poskytující servis vozů
Auto DANÍČEK s.r.o. Zlín je oficiální partner Škoda Auto pro servis vozů Škoda. Jako autorizovaný servis garantujeme fixní ceny servisních úkonů. Zajistíme i náhradní vůz po dobu opravy zdarma.
Město Golčův Jeníkov, turistika, příroda, památky
Historické město Golčův Jeníkov na Vysočině je obklopeno krásnou rozmanitou krajinou lesů, polí, luk a rybníků. V centru města se nachází zajímavé pamětihodnosti.
Stavební práce, zednické a obkladačské práce včetně realizace fasády
Zednické a obkladačské práce v bytech či domech včetně terénních úprav, fasády a pokládky zámkové dlažby od firmy Petr Slonek ze Znojemska.
ZŠ a MŠ Zákolany je ideálním místem pro Vaše dítě
ZŠ a MŠ pod Budčí v Zákolanech nedaleko Kladna. Propojenost mateřské a základní školy, prvky Montessori pedagogiky, angličtina už od školky, kvalitní vzdělávání i umístění v krásné přírodě.
Základní škola a Mateřská škola pod Budčí, Zákolany, přísp.org.
Dermatologická ambulance, klinika s kožní ambulancí a plastickou chirurgií
Odstranění problémů s pletí, odstranění znamének, žilek a ochlupení, přístrojové a manuální lymfodrenáže na klinice DERMI, s.r.o. v Brně.
Údržba zeleně, odvoz odpadů, kácení stromů, úklid sněhu a rampouchů
Kompletní údržba zeleně od výsadby přes zalévání a odplevelení ke stříhání keřů a plotů včetně kompletního odvozu odpadu od firmy David Hurt – údržba zeleně, odvoz odpadů z Pardubic.
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace domů
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů, rekonstrukce obvodových plášťů, stavby rodinných domů.
Betonové výrobky pro parky i zahrady Náchod, čistě přírodní materiály, zakázková výroba z betonu
Betonové výrobky pro parky i zahrady Náchod, čistě přírodní materiály, zakázková výroba z betonu, dlažba, schody, plotové systémy, obrubníky, kompostéry, náhrobky, pomníky.
Zpracování mezd a vedení účetnictví Praha, daňová evidence
Zpracování mezd a vedení účetnictví Praha, daňová evidence, vedení , roční zúčtování daní, příprava, zpracování daňového přiznání, mzdové analýzy.
CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech
Společnost Kovoobrábění Crlík se zaměřuje na CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech. Výroba je sériová i malosériová. Zakázky realizujeme na Moravě, převážně v regionu Zlínský kraj.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Grafický návrh balících pásek na míru - opatřete balíky kvalitní lepicí páskou s vlastním potiskem
Poptejte potištěné lepicí pásky s potiskem přímo od výrobce, kterým je Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína. Výrobou a potiskem pásek na míru včetně grafického návrhu se zabýváme více než 15 let.
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové terapie
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové psychoanalytické terapie, párové poradenství, psychoanalytický koučink, koučování přes Skype.
Kovové brány, ploty, vrata, zábradlí, gastro vybavení Pardubice, výroba, kovovýroba, montáž
Kovové brány, ploty, vrata, zábradlí, gastro vybavení Pardubice, výroba, kovovýroba, montáže u zákazníka, designové prvky, svařování, svářečské práce.
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, instalatérské práce, přípravné stavební práce.
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev pomocí počítače, nátěry fasád, nástřik radiátorů, dekorativní omítky, stříkané tapety.
Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, prodej povlečení, metráže, pleny, osušky, zavinovačky
Velkoobchod a Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, látkové pleny, tetra osušky, zavinovačky, povlečení, prostěradla, metráž, ručníky, žínky, deky, polštáře a přikrývky.
Výměna a montáž vodovodních baterií, sprchových koutů, umyvadel Karlovy Vary
Instalace, pomoc s výměnou a montáží zařizovacích předmětů sanitární keramiky od firmy PETR METRHA – INSTALATÉRSKÉ PRÁCE z Karlových Varů.
Ochrana osobních údajů (GDPR) v TÜV SÜD Czech pro právní jistotu a transparentnost
Pracujete s osobními daty Vašich zákazníků? Pak věnujte pozornost nařízení Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně dat osobních údajů GDPR, s jehož správným dodržováním Vám pomůže TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Hrubé terénní úpravy, modelace terénu - odstranění terénní nerovnosti
Pokud Váš pozemek není ideální, oslovte firmu Rybárik, která provede hrubé terénní úpravy za účelem odstranění terénní nerovnosti a modelace terénu. Působí v regionu Jihomoravský kraj, Zlínský kraj.
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.