Aktuální microsite

Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, rovnačky, navijáky, mazačky, dopravníky
Automatické lisování a tváření plechu Praha, podavače, odvíjecí a rovnací zařízení, navíjecí zařízení, přídavná zařízení tvářecích lisů, mazačky, nůžky, senzory, dopravníky.
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy - javor, cedr, borovice, smrk - prodej
Listnaté a jehličnaté solitérní stromy, jako je javor, cedr, borovice nebo smrk, které lze použít jako výrazné prvky v kompozici v zahradnické tvorbě, prodává Zahradnictví Brno Kresa.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Nehtové studio, manikúra, modeláž nehtů - slevy na gelové, akrylové nehty
Nehtové studio Nails Karina Otrokovice poskytuje slevy na vybrané služby. Provádíme modeláž nehtů, gelové, akrylové nehty i manikúru a pedikúru. Zveme klientky ze Zlína a okolí.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Výroba, realizace onyxové stěny - luxusní, přírodní kámen v interiéru
Interiérová stěna bude Vaší chloubou, pokud zvolíte přírodní kámen v interiéru - onyxové stěny. Realizace provádí firma Kámen DROZD s.r.o., působí po celé ČR, převážně v okolí Uherského Hradiště.
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, Oxymetrie
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, oxymetrie, odpory dýchacích cest, pneumologická vyšetření, EKG vyšetření, bronchodilatační test.
Městys Brodek v Olomouckém kraji, okres Prostějov, Zámek Brodek, park, kašna, sochy
Městys Brodek v Olomouckém kraji, okres Prostějov, zámek Brodek, Farní kostel Povýšení svatého Kříže, zámecký park, kašna v předzámčí, síň tradic, zahradní pavilon.
Městys Brodek u Prostějova
Dezinfekční roztok na ruce i povrchy VIA –hand dezi 1l s rozprašovačem se jednoduše dávkuje
Prodejem dezinfekčního roztoku VIA-hand dezi s rozprašovačem, který je účinný proti virům a je vhodný pro použití na ruce i na povrchy, se zabývá na svém eshopu společnost VIA-REK, A.S.
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky
Dopravní značení, městský mobiliář Znojmo, pronájem dopravní značení, cyklostojany, přístřešky, čekárny, realizace objízdných tras, výstražné systémy a bezpečnostní prvky, zpomalovací příčné pruhy.
Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga Olomouc
SZŠ a VOŠz E. P. a JŠ s právem SJZ Olomouc, zdravotnický asistent, laboratorní asistent, diplomovaná všeobecná sestra, zdravotnický záchranář, státní jazykové zkoušky, domov mládeže.
Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková škola
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní vzdělávací obory
Soukromé Gymnázium Pavla Křížkovského Brno, výtvarný, hudební, divadelní obor, osmiletý a čtyřletý vzdělávací program, keramika, herecká příprava, muzikály, divadlo.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.
Etnologický ústav akademie věd ČR Praha, výzkum, sociální a kulturní antropologie, etnografie
Etnologický ústav akademie věd ČR Praha, výzkum, sociální a kulturní antropologie, etnografie, etnologie, výzkum sociálních vztahů menšin, tradiční kultura, duchovní kultura, organizace seminářů.
Etnologický ústav AV ČR, v. v. i.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Reklamní, grafické studio a tiskárna - polepy aut, budov a digitální tisk vizitek, kalendářů, letáků, etiket
Tiskárna a grafické studio Fryšták, Maco studio s.r.o., se zabývá polepy aut, budov a digitálním a velkoplošným tiskem. Také vlastní produktový ateliér, video a foto studio v blízkosti Zlína.
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna, plastická chirurgie, mamografický screening, laboratoř, lůžková část, operační sály.
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba nemocí
Praktická lékařka pro dospělé Tábor, ambulance, vyšetření CRP, preventivní prohlídky, léčba onemocnění
Městys Bobrová v kraji Vysočina, Žďár nad Sázavou, Muzeum panenek, socha sv. Jana Nepomuckého
Městys Bobrová v kraji Vysočina, Žďár nad Sázavou, Muzeum panenek, socha sv. Jana Nepomuckého, Bílkův mlýn, kostel sv. Petra a Pavla, kostel sv. Markéty.
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl, lakování, zinkování, svařování - Dormatt s.r.o.
Svařování a obrábění kovů Prosetín, kovoobrábění, soustružení, broušení, frézování, ohýbání
Svařování a obrábění kovů Prosetín, kovoobrábění, soustružení, broušení, frézování, ohýbání, sváření MIG/MAG, hliník, nerez, litina a další kovy, 3D ohýbání drátů, svařujeme rámy kol.
Lubomír Kulháň - CNC ohýbání drátů 3D
Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny - ubytování pro cizince
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny a ubytování pro cizince za příznivé ceny zajišťuje v okolí Nového Jičína Turistická ubytovna Na Lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Běžné úklidy kancelářských prostor a firem - úklidová firma
Úklid kancelářských prostor a firem zajišťuje v okolí Znojma firma BHV úklid s.r.o. Naše úklidová firma provádí pravidelný a důkladný úklid v kancelářských a firemních prostorách.
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.