Aktuální microsite

Elektromontážní a elektroinstalační práce - domovní, průmyslové, osvětlení
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, ať už se jedná o práce domovní nebo průmyslové, provádí v okolí Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Jsme smluvním partnerem ČEZ Distribuce, a.s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, antikoncepce, čaje
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, zdravotní obuv, bylinné čaje, léčebná kosmetika, zdravotnický materiál, obvazový materiál, náplasti, antikoncepce.
FaceID a rozšířená realita jako nová možnost aplikace systému Android a iOS
Perfektním partnerem nejen v oblasti moderní možnosti využití mobilních aplikací jako je FaceID či rozšířená realita pro operační systém Android či iOS je firma Peko studio s.r.o. ze Znojma.
Nové technologie pro zpracování nerezové oceli – dělící a převíjecí linka
Společnost ITALINOX s.r.o. neustále investuje do nových technologií pro zpracování oceli za účelem spokojenosti zákazníků a rychlosti vyřízení objednávek.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Zakázková robotická řešení na míru Vašim požadavkům
Zakázková robotická řešení od společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o. jsou uzpůsobena na míru požadavkům zákazníka s cílem optimalizace a efektivity provozu.
Tisk komplimentek Praha – vzkazy, poděkování, věnování
Tisk komplimentek, speciálních kartiček pro vyjádření vzkazu Vašim obchodním partnerům, poděkování či věnování s firemní identitou, Vám zajistí společnost Tomos Praha a.s.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium
Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturitní zkoušky, nástavbové studium, instalatér, ošetřovatel/ka, truhlář, ekonomika a podnikání, logistika v dopravě.
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK, klimatizace do bytů, rodinných domů a kanceláří, tepelná čerpadla.
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI, vhodné pro vegany, vegetariány i diabetiky, zdravý životní styl, přírodní suroviny.
Účetnictví, daňové služby Frýdek - Místek, zpracování účetnictví, daňová přiznání, mzdy
Účetnictví, daňové služby Frýdek - Místek, zpracování účetnictví, daňová přiznání, mzdová agenda, daňová evidence, zastupování na úřadech.
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, zinkování
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, ploty, zinkování, přístřešky pro automobily, stání, přepravní boxy, práškové lakování.
Profesionální daňový poradce - kompletní účetní a ekonomické služby
Profesionálního daňového poradce a jeho služeb můžete hravě využít díky Auditorské společnosti CONSULT, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která navíc nabízí kompletní účetní a ekonomické služby.
Prodej, servis ebike, elektrokola-elektro kolo pro pohodlné cestování
Firma Autobaterie STABAT Uherské Hradiště-Zlínský kraj nabízí na prodej elektrokola a poskytuje servis zákazníkům. Vyberte si u nás elektro kolo, e-bike pro pohodlné cestování.
Restaurace s letní terasou, kavárna a bowling - bezbariérový přístup
Při návštěvě Kroměříže můžete zavítat do Restaurace, kavárny Scéna, kde Vám kuchaři dopřejí gastronomický zážitek. Naše restaurace je s bezbariérovým přístupem, s bowlingem a letní terasou.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a další zvedací zařízení podle certifikátu
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a jiná zvedací zařízení podle certifikátu zajišťuje v celé České republice autorizovaná, certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Výzkum, ústav přístrojové techniky, mikroskopie Brno, magnetická rezonance, mikroanalýza
Výzkum, ústav přístrojové techniky, mikroskopie Brno, magnetická rezonance, elektronová mikroskopie a mikroanalýza, speciální technologie, konstrukce vědeckých přístrojů, koherenční optika.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa, dětská výživa, bylinné čaje, kosmetika, zdravotní obuv, ortopedické pomůcky, veterinární přípravky.
Lékárna Centrum MB s.r.o.
Výzkum, reprodukce hospodářských zvířat Praha, genetika, šlechtění, biotechnologie, etologie
Výzkum, reprodukce hospodářských zvířat Praha, genetika, šlechtění, biotechnologie, etologie, welfare zvířat, technologie chovů, výživa hospodářských zvířat, odborné a naučné exkurze.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Kovovýroba, strojírenská výroba Nový Jičín, vrtání, frézování, soustružení, třískové obrábění
Kovovýroba, strojírenská výroba Nový Jičín, hloubkové vrtání, frézování, soustružení, třískové obrábění, opracování různých dílců, forem, odlitků, vrtání dlouhých otvorů do forem.
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, saunování
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, největší sauna, dovolená s animačním programem pro děti, parkoviště u hotelu, snídaně v ceně pobytu.
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky, inženýrských sítí a to vodovodů, kanalizací, plynovodů, zdravotně technických instalací.
Dobré jídlo, pití ochutnejte při letní dovolené - grilovaná kolena, žebra, sele
Ideální místo při letní dovolené, kde dostanete dobré jídlo, pití a speciality jako grilovaná kolena, žebra či sele, to je Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv - v regionu Zlínský kraj.
Autopůjčovna-dlouhodobý pronájem, zapůjčení auta, vůz Škoda, Mercedes Benz
Autopůjčovna firmy Auto Daníček Zlín poskytuje dlouhodobý pronájem vozidel Škoda a Mercedes Benz. Je možné i krátkodobé zapůjčení auta na dobu, kdy je Váš vůz v servisu.
Prodej, servis a náhradní díly - spolehlivá zahradní technika Hecht - pravý pomocník na zahradu
Pokud hledáte pravého pomocníka na zahradu, zapřáhněte spolehlivou zahradní techniku Hecht, co ulehčí práci. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou blízko Letovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT