Aktuální microsite

Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Metoda PDR je rychlá a levná oprava důlků a promáčklin na karoserii vozu bez nutnosti lakování
Metoda PDR využívaná k opravě důlků a promáčklin na karoserii za studena, bez nutnosti lakování, je rychlá, levná a ekologická. Provádí firma Stanislava Rakovského ve Valašském Meziříčí a Rožnově.
Lepení pneu Slime  - oprava defektu za 15 minut
Společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. je servisní a dopravní firma v Opavě, která lepí pneu Slime a opravu defektu zvládne za 15 minut.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Potřebujete pomoci s výběrem vhodného řemeslníka?
Navštivte naše stránky, kde si vyberete z prověřených živnostníků nebo firem. Náš nový projekt Česká poradna, má za úkol usnadnit Vám rozhodnutí.
ČESKÁ PORADNA
Získej prospěchové stipendium na učební obor pekař, řezník-uzenář na SŠHS a VOŠ v Opavě
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava umožňuje krajské motivační prospěchové stipendium pro obor pekař a řezník.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Rozvoz chlazených, teplých jídel do firem, prodejen-závodní stravování
Závodní stravování v regionu Zlínský kraj, Přerov zajistí firma JOSPO Holešov. Nabízíme rozvoz teplých a chlazených jídel.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Lanový zvedák pro napínání, těžbu dřeva a zvedání břemene - hupcuk pro lesnictví, stavebnictví a zemědělství
Lanový zvedák Brano seženete na eshopu nebo ve specializované prodejně BRANOMARKET, s.r.o. v Opavě. Zvedák využijete pro napínání a těžbu dřeva zejména v lesnictví, stavebnictví a zemědělství.
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory zajišťuje firma Ing. Jiří Koláček z Brna. Provádíme pravidelné kontroly elektrospotřebičů, instalací, hromosvodů a nářadí.
Pohřební služba – kompletní zajištění a organizace pohřbu, smutečních obřadů
Kompletní organizaci pohřbu a pomoc při zajišťování pohřbů a smutečních obřadů zajišťuje v okolí Hustopečí a Perné Pohřební služba Hustopeče – Leoš Janči.
Pohřební služba Hustopeče
LED úsporné průmyslové a veřejné osvětlení, které se opravdu vyplatí
Pokud kladete zvýšené nároky na provoz svítidel, ale chcete také ušetřit, pak kontaktujte firmu Aledo - zajistí vám komplexní služby v oblasti LED úsporného osvětlení.
Obec Sedlec u Mikulova, Jihomoravský kraj, vinařství, sirné lázně, ZOO park, Kostel sv. Víta
Obec Sedlec u Mikulova, Jihomoravský kraj, vinařství, sirné lázně, ZOO park, Kostel sv. Víta, Portzinsel a okrasný statek, sochy sv. Jana Nepomuckého.
Obec Sedlec Sedlec u Mikulova
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN Jičín, podnikání, právní management, maturita
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN Jičín, ekonomika a podnikání, právní management, maturita, denní čtyřleté, nástavbové, dálkové a pomaturitní.
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.
Náhradní díly pro motorová vozidla - prodej
Pokud sháníte náhradní díly na Vaše auto a nedaří se Vám, pak to nechte na odbornících z firmy JOPL v Lupníku nad Bečvou.
Vakuové systémy, vakuové generátory, ejektory, senzory, přísavky. Kompletní zakázka
Vakuové systémy firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. prodává i montuje kompletní zakázky. Vakuové generátory, ejektory, senzory, tlakové spínače přetlaku, přísavky.
Rustikální anglické dvojité sporáky - chytré spotřebiče do vaší kuchyně
Rustikální anglické dvojité sporáky vám dodá i namontuje společnost Roháč & Fejta z Brna. Dvě programovatelné trouby sporáku vám umožní vaření zatímco sportujete, pracujete či nakupujete.
Střední škola polytechnická Olomouc, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium
Střední škola polytechnická Olomouc, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium, mechanik, zedník, truhlář, malíř, autoelektrikář, karosář, nábytkářská a dřevařská výroba, obchodník.
Střední škola polytechnická, Olomouc, Rooseveltova 79
Zrcadla pro taneční sály, posilovny a tělocvičny Praha - včetně truhlářského vyrovnání stěny
Vyrobit zrcadlo pro taneční sál nebo posilovnu vyžaduje zkušenosti! A právě těmi se může pochlubit pražská společnost ACERA SKLO s.r.o. - sklenářství z mnohaletou tradicí.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Rostlinné hedvábí Kapok - do zdravotních polštářů a přikrývek, vhodné pro alergiky
Kapok neboli rostlinné hedvábí se využívá jako výplň do zdravotních polštářů a přikrývek a je vhodné zejména pro alergiky. Zakoupit ho můžete u firmy Eifler, Praha 9.
Měření v oblasti elektromagnetické kompatibility (EMC, EMF) | Skybergtech
Aby byly všechny vaše elektrické přístroje v souladu a navzájem se nerušily je velmi důležité. Jak to zjistíte? No přece díky měření EMC a EMF, které realizuje firma Skybergtech.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Odolné pryžové podlahy na stadiony, hokejové šatny, střídačky a chodby
O ochranu povrchu podlah zejména hokejových šaten, střídaček a chodeb stadionů proti ostří bruslí se postarají odolné pryžové podlahy vyrobené společností NOKO Servis s.r.o. z Prahy.
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče, moderního ošetřovatelství, diagnostická péče, ambulantní služby, lůžková část.
Prodej a montáž odolných a snadno udržitelných hliníkových vchodových dveří
Dodávku a montáž reprezentativních, snadno udržitelných hliníkových vchodových dveří velice odolných vůči vlivům počasí zajišťuje v okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou firma BOHEMIO.