Aktuální microsite

Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.
Ocelové konstrukce, zpracování plechů, kovovýroba
Ocelové konstrukce budov, schodišť, mostů a strojů, CNC zpracování ocelových a nerezových plechů realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
Sdružení podnikatelů, podpora ekonomiky a obchodu
Podpora podnikatelská sféry, prosazování opatření, pomoc v obchodních aktivitách v ČR či do zahraničí, sdružování podnikatelů pro zvýšení ekonomické stability státu.
Hospodářská komora České republiky zákonný zástupce podnikatelů
Základní vzdělání se zaměřením na angličtinu a informatiku
Základní vzdělávání s rozšířenou výukou angličtiny, výpočetní techniky, Montessori třidy na prvním stupni na ZŠ Polabiny v Pardubicích.
Studium na vysoké škole v Ústí nad Labem, věda, výzkum
Vysokoškolské studium na pedagogické, strojírenské, filozofické, přírodovědné, ekonomické a zdravotnické fakultě na univerzitě v Ústí nad Labem.
Dobromilice, historické památky, zámek, kostel, muzeum
Dobromilice v rovinaté krajině Olomouckého kraje, pamětihodnosti jako zámek, kamenný most, kostel či regionální muzeum – život v obci, cyklotrasy, rybníky.
Ubytování v Pardubicích s restaurací, dvoulůžkové pokoje, apartmán
Útulný rodinný penzion FAJN pro odpočinek, ubytování při pracovní cestě, restaurace, česká i mezinárodní kuchyně. Najdete nás v Pardubicích.
Kurzy SOŠ Prostějov jsou jedinečnou příležitostí pro rozšíření kvalifikace
Kurzy pro dospělé na SOŠ Prostějov Ti pomůžou nastartovat kariéru nebo se zdokonalit v oboru, který Tě zajímá. Využij šance a rozšiř si své obzory v nejrůznějších oborech.
Střední odborná škola Prostějov
Vysokoškolské studium na soukromé škole kreativní komunikace
Studium kreativní komunikace se zaměřením na marketing, management, literaturu, média, vizualizaci, grafiku a fotografie na vysoké škole v Praze.
Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
Knihy pro děti, ženy a muže, romány, pohádky a zájmové knihy
Vydavatelství knižních titulů světových i českých spisovatelů, literatura pro děti, ženy a muže, prodej knih, romány, cestopisy, pohádky - Nakladatelství Olympia.
Prodej zemědělských traktorů ZETOR Velim
Naše firma je významný prodejce zemědělské techniky, provádíme přímý prodej a servis traktorů ZETOR Velim včetně náhradních dílů - Jan Kuchař – Velim Kolín
Obec Vratislávka v Jihomoravském kraji, Křižanovská vrchovina
Obec Vratislávka se rozléhá v Křižanovské vrchovině na hranicích Jihomoravského kraje v okrese Brno - venkov. Nachází se zde pamětihodnost kaple Panny Marie.
Mobilní drtiče třídiče, dopravníky nerostných surovin a sutí – prodej a servis
Stroje pro drcení a třídění nerostných surovin a demoličních sutí, mobilní dopravníky pro těžební průmysl dodává a servisuje INGES spol. s r. o., Praha.
Autobusová přeprava osob na zájezdy, výlety či akce
Autobusová doprava, pravidelné i jednorázové cesty po ČR i do zahraničí, zájezdy, přeprava žáku škol a sportovních klubu zajišťuje DRDABUS, okres Příbram.
Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Betony pro stavební účely, transbeton, kamenivo, písek
Stavební betony, vysokopevnostní, vodostavební betonové směsi, transbeton, písek, kamenivo dodá až na stavbu PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
Praktický lékař pro děti a dorost - Ústí nad Labem
Praktický lékař pro děti a dorost do 19 let, prevence, poradna, diagnostika a léčba dětí, alternativní medicína v pediatrické ordinaci MUDr. Valerij Opjonov, Ústí nad Labem.
Rehabilitační a fyzioterapeutická péče, diagnostika, terapie v Hodoníně
Rehabilitace, fyzioterapie, elektroléčba, vodoléčba, masáže, ultrazvuk, koupele, rehabilitační cvičení a vyšetření v Hodoníně v ordinaci Miroslava Veleka.
Výkopy základů, zemní práce a srovnání terénu, Rakovnicko
Výkopové práce při zakládání budov, hloubení přípojek inženýrských sítí, bazénu, zemní práce na pozemcích minibagrem zhotoví David Kos z okresu Rakovník.
Přípravky pro praní prádla a čištění kuchyní a koupelen
Čistící přípravky a prací prášky, gely, aviváže, čističe kuchyní, koupelen a podlah spolu s obalem na zakázku vyvine a vyrobí PK CHEM, a.s., Hodonín.
PK CHEM, a.s.
Tvářecí stroje a nástroje pro ohraňovací lisy - obchod a poradenství
Tvářecí stroje pro obrábění plechů, lisy, ohýbačky, tvářecí komplexy, speciální nástroje a spotřební díly pro CO2 lasery prodává MAFIELI s.r.o., Tábor.
MAFIELI s.r.o.
Stavební stroje a mechanizace, ruční nářadí – prodej, pronájem
Stroje a technika do stavebnictví, ruční nářadí, stavební mechanizace pro hutnění a přesun zeminy, lešení či čerpadla prodává a zapůjčuje BESTRENT s.r.o., Brno.
Brány, garážová vrata průmyslová a roletová, branky
Brány křídlové a posuvné, vstupní branky, závory, garážová vrata k rodinným i průmyslovým objektům dodává a montuje Josef Tesař, Prostějov.