Aktuální microsite

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání
Postaráme se o Vaše daně a účetnictví. Rychle, kvalitně a profesionálně. TAX Vázlerová s.r.o. – zkušený tým, který vyřeší Vaše účetní a daňové problémy.
Právní služby v advokátní kanceláři Šumperk
Komplexní právní služby se specializací na poradenství v oblasti občanského, obchodního, rodinného, pracovního a trestního práva. Advokátní kancelář Šumperk.
Advokátní kancelář Mgr. Michal Zákravský
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Postele, rošty a matrace pro zdraví a kvalitní spánek
Ty nejkvalitnější postele a různé druhy roštů, matrací a doplňků můžete zakoupit ve Studiu zdravého spánku v Jablonci nad Nisou.
Základní a vrchní barvy na kov, dřevo i fasády
Hmoty na natírání různých materiálů, pro jejich ochranu a dobrý vzhled, fasádnické i žárovzdorné barvy či barvy pro vnitřní omítky vyrábí Biopol paints s.r.o.
Elektroinstalační práce, energetické poradenství, audity a stavby
Kompletní elektroinstalační práce od vytvoření projektu přes montáž až k revizím od společnosti JiTa – energo, s.r.o. z Praha – Dolní Počernice.
JiTa - energo, s.r.o.
Vlasová kosmetika, potřeby pro kadeřníky a kadeřnice
Velkoobchod s kompletní vlasovou kosmetiku v Hradci Králové. Potřeby pro profesionální kadeřníky i kadeřnice či laiky. Nůžky, strojky, barvy či fény.
Devíti ročníková Základní škola zaměřená na výuku sportu
Základní vzdělávání ideální pro milovníky sportu, s nově zrekonstruovanou kuchyňkou, žákovskými dílnami a školní zahradou - Základní škola v Chodově.
Technologie pro ustájení koní Chlumec nad Cidlinou - koňské boxy, mobilní, turnajové boxy EURO
Naše firma TEROM s.r.o. Chlumec nad Cidlinou se zabývá novými technologiemi pro ustájení koní podle všech předpisů a doporučení EU.
Kancelářské regály na šanony Praha – mobilní, posuvné nebo stacionární
Kancelářské regály na šanony z nabídky společnosti Enprag s.r.o. z Prahy Vás osloví svou variabilitou provedení, vysokou nosností a snadnou a rychlou montáží.
Písek Jaroměř, prodej říčního a kopaného písku
Nabízíme kvalitní říční nebo kopaný písek na stavbu, pískoviště, prodej písku v neomezeném množství.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Nejlepší krouhané a kysané zelí, napomáhající snižovat krevní tlak - výroba i prodej
Sháníte-li dobré krouhané a kysané zelí, které je významným zdrojem vitamínu C, navštivte prodejní sklad Nižší lhoty od Zemědělského družstva vlastníků Nošovice, specializující se na rostlinnou výrobu
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Pečené i grilované maso - šunka od kosti,  kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality
Chutné a šťavnaté speciality z masa vyrábí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně, které má pro vás připravené různé pečené a grilované maso, ať už jde o šunku od kosti, kuřecí či kolena.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Kusové a metrážové koberce pro krásný a útulný domov i kancelář
Široký výběr kusových a metrážových koberců do bytových i kancelářských prostor naleznete u společnosti Nábytek pohodlí Radky Sobotkové.
Efektivní svařovací a montážní linky, přípravky pro automobilový průmysl
Efektivní svařovací a montážní linky dodá na klíč Chropyňská strojírna. Také svařovací a montážní přípravky převážně pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Výroba malých a středních strojů Hradec Králové – výroba prototypů a náročných sestav
SV metal nabízí řešení v oblasti výroby z tenkých plechů a výroby strojů v malých a středních sériích a ve výrobě strojů - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Montáž, demontáž strojů, potrubí a stěhování strojů, strojních zařízení
Montáž i demontáž strojů a potrubí provádí firma MONTEMA Otrokovice z regionu Zlín. Zajistíme také stěhování strojů, strojních zařízení po celé ČR.
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt, specializace na lité průmyslové podlahy od kyjovské společnosti Jiří Víšek spol. s.r.o. - lité asfalty a lité epoxidové podlahy.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Regenerace organismu - tlaková lymfodrenáž k zlepšení krevního oběhu i zvýšení imunity
Studio Salvea z Hranic je profesionální studio, které kromě cvičebných programů pro mladší i starší generaci zajišťuje například lymfodrenáže, které prospívají k celkové regeneraci organismu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Financování ŠKODA auto, leasing a úvěr bez akontace - nový vůz rychle a jednoduše, on-line
Jednoduše, rychle a on-line pořídíte nový vůz díky chytrému financování ŠKODA auto. S vyřízením leasingu nebo úvěru bez akontace Vám pomůže firma Auto Hégr, a.s., z Olomouce.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Antukové tenisové kurty, hřiště na volejbal či nohejbal - výstavba českou osvědčenou metodou
Výstavba a rekonstrukce antukových tenisových kurtů a volejbalových či nohejbalových hřišť vyžaduje mnoho zkušeností.
Školení zákaznického přístupu a telemarketingu změní Vaše obchodní výsledky
O rozšíření obchodních dovednosti manažerů a reprezentantů firem se postarají školení obchodních dovedností, telemarketingu a zákaznického přístupu s DMC management consulting s.r.o. z Prahy.
Výstavy obrazů tradiční pražské Galerie KODL
Výstavy obrazů pořádá tradiční pražská Galerie KODL. Kromě příležitostných tematických výstav pořádá pravidelně dvakrát ročně také předaukční výstavu.