Aktuální microsite

Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Betony pro stavební účely, transbeton, kamenivo, písek
Stavební betony, vysokopevnostní, vodostavební betonové směsi, transbeton, písek, kamenivo dodá až na stavbu PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
Praktický lékař pro děti a dorost - Ústí nad Labem
Praktický lékař pro děti a dorost do 19 let, prevence, poradna, diagnostika a léčba dětí, alternativní medicína v pediatrické ordinaci MUDr. Valerij Opjonov, Ústí nad Labem.
Rehabilitační a fyzioterapeutická péče, diagnostika, terapie v Hodoníně
Rehabilitace, fyzioterapie, elektroléčba, vodoléčba, masáže, ultrazvuk, koupele, rehabilitační cvičení a vyšetření v Hodoníně v ordinaci Miroslava Veleka.
Výkopy základů, zemní práce a srovnání terénu, Rakovnicko
Výkopové práce při zakládání budov, hloubení přípojek inženýrských sítí, bazénu, zemní práce na pozemcích minibagrem zhotoví David Kos z okresu Rakovník.
Přípravky pro praní prádla a čištění kuchyní a koupelen
Čistící přípravky a prací prášky, gely, aviváže, čističe kuchyní, koupelen a podlah spolu s obalem na zakázku vyvine a vyrobí PK CHEM, a.s., Hodonín.
PK CHEM, a.s.
Tvářecí stroje a nástroje pro ohraňovací lisy - obchod a poradenství
Tvářecí stroje pro obrábění plechů, lisy, ohýbačky, tvářecí komplexy, speciální nástroje a spotřební díly pro CO2 lasery prodává MAFIELI s.r.o., Tábor.
MAFIELI s.r.o.
Stavební stroje a mechanizace, ruční nářadí – prodej, pronájem
Stroje a technika do stavebnictví, ruční nářadí, stavební mechanizace pro hutnění a přesun zeminy, lešení či čerpadla prodává a zapůjčuje BESTRENT s.r.o., Brno.
Brány, garážová vrata průmyslová a roletová, branky
Brány křídlové a posuvné, vstupní branky, závory, garážová vrata k rodinným i průmyslovým objektům dodává a montuje Josef Tesař, Prostějov.
Nejlevnější kvalitní plastová okna TROCAL | Náchod, Červený Kostelec
Nabízíme dodávky kvalitních plastových oken TROCAL a současně i provádíme odbornou montáž.
Velký výběr moderní a elegantní dámské konfekce, kabáty, saka, šaty, kalhoty i bižuterie a doplňky
Na prodej stylové dámské konfekce se zaměřuje společnost LASY s.r.o. Navštívit můžete kamennou prodejnu ve Zlíně. K dostání jsou šaty, kabátky, saka, kalhoty i módní doplňky a bižuterie.
Kotvení strojů, ocelových konstrukcí, zábradlí, svodidel - montáž
Kotvení strojů a ocelových konstrukcí provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna. Dále také montáž zábradlí a svodidla. Vyvrtání kotevních otvorů.
BBG-BENDA, s.r.o.
Náhradní díly, autodíly pro tuzemské i zahraniční značky vozidel – prodej
Široký sortiment náhradních dílů a autodílů pro vozidla tuzemských i zahraničních značek zakoupíte v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO. Prodáváme originální náhradní díly značky ŠKODA.
H&Z AUTO MOTO
Ovoce a zelenina tuzemská i exotická, prodej Liberec
Ovoce a zelenina vždy čerstvé a plné živin a vitamínů, maloobchodní prodej brambor, mrkve, cibule, rajčata, jablka, banány, melouny či citrony, Liberec.
Kuchyňské linky Moravský Krumlov, Ivančice
Vyrobíme Vám na míru kuchyňskou linku, či kuchyňský nábytek dle Vašich přání.
Profesionální vyhledávání pramenů spodních vod, vystrojení a čištění vrtů i s vyřízením dokladů
Vyhledáváním pramenů spodních vod, vystrojením a čištěním vrtů i se zajištěním veškerých potřebných dokumentů k vrtání studní, se zabývá firma Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu.
Pořádání akreditovaných, kvalifikačních i rekvalifikačních odborných kurzů
Akreditované, kvalifikační i rekvalifikační odborné kurzy pořádá Vzdělávácí zařízení zdravotně-hygienických služeb ve Zlíně. Kurzy jsou zakončené teoretickou i praktickou zkouškou.
Common rail systém Chrudim - Diagnostika a opravy systémů
Autoservis Chrudim je jedním z předních servisů, které tuto činnost pro vznětové systémy „common rail“ zajišťuje.
Správce nemovitostí Trutnov, správa domů a bytů, rozúčtování, zálohy, prohlídky, opravy, revize
Správce nemovitostí Trutnov, správa domů a bytů, rozúčtování nákladů, měsíční úhrady záloh, pravidelné prohlídky, opravy, revize nemovitostí.
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov
Servis, opravy a pronájem manipulační techniky
Servis, opravy a pronájem manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků za skvělé ceny, autorizovaný servis to je firma VZV-VESELÝ v Hodoníně.
Autobazar - výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek
Autoservis Škoda a autobazar AUTO TOMAN, s.r.o. Vám v okolí Havířova a Karviné poskytuje výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek.
První elektromobily ŠKODA CITIGOe IV, SUPERB iV - nové ekologické vozy budoucnosti
Autorizovaným prodejem nových dynamických elektromobilů ŠKODA CITIGOe iV a SUPERB iV je naše firma AUTONOVA BRNO s.r.o.. Přijďte si k nám vybrat jeden z ekologických vozů budoucnosti.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.