Aktuální microsite

Přeprava nadměrných nákladů, lesnické, zemědělské a stavební techniky
Transportní služby, přeprava nadrozměrných nákladů po celé Unii včetně vyřízení všech potřebných dokumentů od Autodoprava František Vlček z Řehlovic.
Autodoprava František Vlček
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Střešní okna pro rodinné domy, byty i kanceláře – prodej a výměna
Střešní okna s kompletním servisem a montáží. PROMONT střešní okna s.r.o poskytují prodej i výměnu střešních oken u novostaveb, stávajících rodinných domů, firem nebo bytových jednotek.
Výstavba, rekonstrukce komunikací, zpevněných ploch - dopravní stavby
Na obor dopravní stavby se specializuje firma RYBÁRIK. Provádí výstavbu i rekonstrukce komunikací, silnic a dalších zpevněných ploch. Přijímá zakázky v regionu Jihomoravský kraj, Hodonín.
Prodej pneumatické motory
Prodej pneumatické motory od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., která je distributorem firmy Parker a Parker-Origa, Parker Rectus, Parker Legris, Domnick Hunter.
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Kontrolní zkoušky zhutnění, zatěžovací zkoušky, určení míry vlhkosti
Zátěžové zkoušky podloží a stanovení míry zhutnění a ulehlosti půdy, určení vlhkosti podloží realizuje společnost MINQUEST, s.r.o.
Minquest, s.r.o.
Prodej použitých pneumatik pro zemědělské stroje a manipulační techniku
Speciální použité pneumatiky pro zemědělské stroje, vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josef Kamaryt z Telče na Vysočině.
Stavební společnost, komplexní služby ve výstavbě a rekonstrukci budov
Výstavba domů a budov občanské vybavenosti, rekonstrukce bytů, zpracování projektu, realizace a dokončovací práce s individuálním přístupem od Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Hydroponický reprodukční skleník k pěstování ovoce, zeleniny a květin
Komplexní výstavba skleníku různých rozměrů za použití moderních technoogií od projektu, přes stavbu až k administraci k dotacím od společnosti NWT a.s. ze Zlína.
Psychické problémy, stres, psychiatrie, akupunktura, homeopatika
Psychiatrická léčebna s poradenstvím či doporučením vhodné alternativní metody k pomoci od problémů zajišťuje MUDr. Marie Ošťadalová s.r.o. z Holešova.
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Obec Poštovice s kulturním a sportovním životem a krásnou přírodou
Malou ale malebnou obec Poštovice najdete ve Středočeském kraji v okrese Kladno. Rozkládá se v údolí podél obou břehů Vranského potoka.
Autodíly, náhradní díly na automobily, autosoučástky v Břeclavi
Autodíly, náhradní díly a autosoučástky vám zajistí firma Autodíly Vykoukal Jan v Břeclavi.
Praní, čištění a žehlení prádla pro hotely i domácnosti
Dokonale čisté prádlo pro Váš hotel, restauraci či domácnost zajistí Prádelna Veselka s.r.o. Vypereme a vyžehlíme ložní prádlo, ubrusy, osušky i oděvy.
Zubní ordinace, stomatologická péče – prevence a léčba zubů
Stomatologická ordinace ve Zlínské kraji, preventivní a léčebná péče o dutinu ústní a zuby, odstranění zubního kamene, protetika v ambulanci MUDr. Zuzany Plesníkové.
Dopravní služby, převoz bezbariérovým vozem, dovoz nákupu do domu
Bezbariérový převoz osob či dovoz nákupu do 30 minut snadno a rychle díky společnosti SLUNCE V DLANI, O.S.P. – DOPRAVNÍ SLUŽBY z Olbramice.
Šicí dílna, zhotovení oděvů na míru pro dámy, pány i děti
Šití oděvů pro ženy, může i děti na míru, zhotovení oblečení a bytových doplňků s individuálním přístupem v krejčovství Marija Šmaková, Rokycany.
Eshop automodely, kovové modely aut-RC, rally auta
Modelářská prodejna Automodely Zlín je otevřena pro zájemce z regionu Zlínský kraj. Zakoupit kovové modely aut-RC, rally auta můžete i přes eshop. Zasíláme po celé ČR i na Slovensko.
Izolace, hydroizolace, zahradní jezírka, bazény a zelené střechy
Hydroizolace a řešení vlhkosti v domě, Izolace spodní stavby, střech, teras či bazénů, zelené střechy realizuje společnost Hizol, s.r.o. z Lánova.
Audit v několika působnostech, ekonomické a daňové poradenství
Auditorské služby v různých působnostech, ekonomické a účetní poradenství, zpracování daňového přiznání realizuje LN – AUDIT s.r.o. Louny.
Výkup vozů za hotové, prodej, protiúčet, dovoz osobních aut všech typů a značek - poctivý autobazar
Prodejem osobních aut všech typů a značek se zabývá Autobazar Autocar ANVY Uherský Brod. Zaměřujeme se na dovoz nehavarovaných vozidel z tuzemska i zahraničí. Provádíme výkup vozů za hotové.
Instalatérské a zednické práce Žatec – spolehlivě a rychle
Instalatérské a zednické práce, prodej a záruční i pozáruční servis kotlů nebo nabízí v oblasti Žatec a okolí spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
V čem jsou pohovky Natuzzi Italia tak jedinečné ?
Sníte o nové sedací soupravě do Vašeho bytu? Vsaďte na nadčasový design a kvalitu italské značky Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek, který navrhují světoznámí designéři.