Aktuální microsite

Speciální svařované konstrukce vyrobené na zakázku
Vysoce kvalitní a cenově dostupné speciální svařované konstrukce vyrobené dle požadavků zákazníků dodává společnost PKD, s.r.o. se sídlem v Dačicích.
Bezpečný prodej a koupě realit s komplexní službou financování a zabezpečení
Bezpečný prodej a koupě realit s komplexní službou financování a zabezpečení zajišťuje kancelář Finanční poradenství Martin a Jakub Šlajsovi v Prostějově i Olomouci.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Nový vysokotlaký čistící stroj CUBE 1150 - do náročných podmínek a k čištění betonu
Firma AQ PUMPY s.r.o. uvádí na trh novinku - vysokotlaké čistící stroje, které jsou vhodné do těch nejnáročnějších podmínek a slouží k čištění a sanaci betonu, čištění fasád a lešení.
AQ PUMPY, s.r.o.
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Profesionální truckwasch a carwash prostředky pro mytí vozidel v mycích linkách
Vysoce účinné truckwasch a carwasch prostředky vhodné pro mytí vozidel v automatických či ručních mycích linkách, které navíc odstraní i odolnou nečistotu, vyrábí společnost ZVG.
ZVG CZ s.r.o.
Designově bezkonkurenční potisk vrat Dura Print - odolný proti oděrkám a UV záření s 10letou zárukou
Společnost Blabla Vrata s.r.o v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína Vám díky zcela unikátní technologii Dura Print zajistí potisk vrat s vysokou odolností proti slunci nebo otěru s 10letou zárukou.
Navýšení skladovacích prostor a možnost tryskání větší výrobky díky nové velké výrobní hale
Kvalitní tryskání a práškové lakování i rozměrnějších výrobků, navýšení skladovacích prostor i snadnější nakládka a vykládka produktů zajistí nová velká výrobní hala firmy PLADO s.r.o. Brno-venkov.
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Elektroinstalační práce – silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace a revize hromosvodů
Elektroinstalační práce, jako je instalace a revize slaboproudých a silnoproudých rozvodů, provádí v oblasti Olomouce firma ELMO-SA, spol.s r.o. Instalujeme i hromosvody a zajišťujeme jejich revize.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Odborná stavba nových komínů, rekonstrukce i opravy stávajících
Odbornou stavbu nových komínů, rekonstrukce a opravy stávajících komínů zajišťuje Kominictví - Antonín Papík v okolí Frýdku Místku, Hlučína i Ostravy.
Plastová okna s teplým rámečkem Swisspacer
Společnost Slovaktual Perymont Zlín nabízí prodej, montáž a dodávku plastových oken prvotřídní kvality s teplým rámečkem Swisspacer ve Zlíně a okolí.
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou Vojkovice u Brna
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou, hydraulické a ruční lisy, vinařské potřeby od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích u Brna.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Mokrá pedikúra, manikúra - klasická bez lakování i gel lak, Shellac
V Nehtovém studiu Nails Karina ví jakou péči potřebují Vaše ruce i nohy. Na pobočce v Kroměříži i Otrokovicích provádíme manikúru i pedikúru bez lakování i včetně gel laku, Shellacu.
Prodej, pronájem kancelářské techniky, kopírovací stroje
Prodejem, pronájmem kancelářské techniky a kopírovacích strojů se zabývá česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zaměřuje na kopírovací přístroje Sharp a tiskárny a také jejich servis.
Kompletní celní služby - nákladní doprava bez komplikací a zbytečných nepříjemností
Společnost Garantrans s.r.o. vám nabízí kompletní celní služby. Zařídíme pro Vás nákladní dopravu bez komplikací, takže se vyhnete zbytečným nepříjemnostem.
Autoservis, pneuservis, karosářské práce - opravy vozidel všech značek
Společnost Autoslužby Václava Rouse je profesionální autoservis, který provádí servisní práce. Vymění Vám pneumatiky, opraví poškozenou karoserii. Poskytované opravy jsou u všech značek.
Spolehlivá doprava autobusy, minibusy na oslavy, školní výlety, sportovní utkání, zájezdy, exkurze
Sháníte spolehlivou dopravu autobusy či minibusy na oslavy, školní výlety, sportovní utkání, zájezdy nebo exkurze? Společnost Autoslužby Rous z Kralic nad Oslavou Vám vyjde vstříc.
Rodinné vinařství, řízené degustace a ochutnávka vín s prohlídkou sklepa
Prožijte zajímavý degustační zážitek formou řízené degustace vín s prohlídkou sklepa v rodinném vinařství v Mikulově. Přijďte si k nám užít ochutnávku vín.
Racionální zdravá výživa, instantní výrobky a směsi, pečivo
Zdravá výživa, potraviny pro makrobiotickou, bezlepkovou dietu, křupky, tyčinky, sirupy, kávy, směsi na vaření i hotové výrobky od Natural Jihlava JK s.r.o.
Vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování
Základní vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování, ADHD, individuální vzdělávací plán pro každého na ZŠ Pohodová v Ostravě.
Základní škola, Ostrava-Výškovice, s.r.o.
Novinka na trhu E series, distribuce firmy Universal Robots Liberec
Novinka na trhu E series se snadno vyměnitelnými klouby, distribuce firmy Universal Robots Liberec.
Kontaktní místo, kamenná pobočka MBank - účet bez zbytečných poplatků
Využijte výhodné bankovní služby u mBank. Navštivte kamennou pobočku mBank v Prostějově, kontaktní místo OK POINT, kde Vám pomůžeme zřídit účet bez zbytečných poplatků nebo sjednat hypotéku.
Kontaktní místo mBank Prostějov Jakub Šlajs a Martin Šlajs
Kabely a kabelové systémy pro telekomunikační ústředny a zařízení
Představujeme kabely a kabelové systémy pro telekomunikační ústředny a zařízení, metalické a optické kabely (KLVMAAM, Milliflex, Filotex, Quickform, Quickflex, B-Lite a další., ...)
Mulčovače, vyžínače  křovin VARI pro údržbu nepravidelně sečených ploch
Spolehlivé a výkonné mulčovače a vyžínače křovin značky VARi, které Vám usnadní údržbu nepravidelně sečených ploch, zakoupíte v prodejně Václav Fučík Zahradní technika.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA