Aktuální microsite

Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace, projektování staveb, geometrické plány, zásobování pitnou vodou.
Obec Kbel v Plzeňském kraji, kostel Všech svatých, barokní budova bývalé fary, roubená chalupa
Obec Kbel v Plzeňském kraji, kostel Všech svatých, barokní budova bývalé fary, roubená chalupa a dřevěné špýchary, archeologické naleziště.
Přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Firma ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s se specializuje na výrobu trubek. V produktech naleznete také přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Trendy u vchodových dveří – od návrhu až po biometrické technologie
Promítněte váš styl a osobnost do výsledné podoby vašich vchodových dveří. Informace týkající se současných trendů u vchodových dveří Vám poskytne firma PERITO.
Obrábění kovů, CNC v Libereckém kraji
Konvenční a CNC obrábění od specialistů na kovoobrábění. Kusová i sériová výroba dle přání zákazníka. Najdete nás nedaleko České Lípy v Libereckém kraji.
Komponenty z technické pryže pro instalatérský, topenářský, plynárenský průmysl
Gumové díly, výroba komponentů z technopryže ve velkých sériích, tak i malosériově pro širokou škálu zákazníků - Jiří Vojtěch – Technopryž.
Zabezpečení objektu, údržba majetku, bezpečnostní společnost, ostraha, psovodi
Zabezpečení jakéhokoli objektu, pult centrální ochrany, ostraha a údržba majetku od bezpečnostní společnosti LVL Services s.r.o., Praha 1 – Nové Město
Půjčovna plavidel, nevšední zážitek, turistické sjíždění toků, adrenalinové sjezdy
Sjíždění jihočeských řek nebo české a zahraniční vody a moře s plavidlem a kompletním příslušenstvím od VÁŽKA – PŮJČOVNA PLAVIDEL z Valu.
Originální trsátka a trsátka s vlastním grafickým návrhem
Originální trsátka v několika velikostech a designech v různých možnostech balení od společnosti Janicek PICKS, s.r.o. z České Třebové.
Janicek PICKS, s.r.o.
Vzdělávání v psychoterapii, nabídka pobytové léčby, terapeutické skupiny
Vyřešte své psychické potíže i bez léků. Poznejte sami sebe. Otevíráme pobytové terapeutické skupiny v Opočně pod Orlickými horami.
Pediatrie, praktický lékař pro děti, homeopatika, poradenství
Alternativní pediatrická ambulance v centru Hlučína MUDr. Hana Sýkorová, praktická lékařka pro děti, školení, kurzy a lektorská činnost.
Kadeřnictví, profesionální kadeřnické služby, dámské, pánské a dětské kadeřnictví
Kompletní kadeřnické služby včetně doporučení vhodné kosmetiky a péče o vlasy v kadeřnictví Drahomíry Kulhánkové ze Světí v okrese Hradec Králové.
Kadeřnictví, kosmetika Hradec Králové Drahomíra Kulhánková
Finanční poradenství, financování bydlení, spoření, úvěr, pojištění
Nejste si jisti, jak zacházet s financi anebo potřebujete poradit a navrhnout pojištění? Ing. Milena Ptáčková z Pardubic zastupující ČMSS Vám pomůže.
Nový systém automatizace inteligentních budov - Modulo 6
Dálkové řízení, regulace a automatizace vytápění, větrání či osvětlení v inteligentních budovách a domácnostech za pomoci systému Modulo 6 od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí, spirometrie, vyšetření plic, zjištění saturace kyslíku v krvi, astma.
Stavební práce, zateplení budov, rekonstrukce domů Praha, bytová výstavba, stavby na klíč
Stavební práce, zateplení budov, rekonstrukce domů Praha, bytová výstavba, stavby na klíč, dřevostavby, návrhy a realizace zahrad, pokládka zámkové dlažby.
Potištěné balící pásky - grafické návrhy, výroba
Společnost Mitoma rolls s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních potištěných pásek. Grafický návrh na potištěnou pásku Vám rádi vyrobíme nebo si ho můžete vytvořit sami.
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů, kovoobráběčské práce, vyvažování válců, výroba strojních součástí.
RENKARD s.r.o. výroba, renovace kardanových hřídelí
Pořádání firemní, soukromé akce, oslavy - rauty, občerstvení
Příjemné prostory pro pořádání firemní či soukromé akce, oslavy má Restaurace Na Rynku Kroměříž. Zajistíme občerstvení, rauty.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Polyetylenové fólie Praha – dočasně ochrání plechy a svitky
Při výrobě nerezové oceli dbá společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze také na ochranu svitků a plechů před mechanickým poškozením a to zejména využíváním přilnavých polyetylenových fólií.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Kovovýroba, zpracování plechu, převodovky ZPM Kolín, servopohony, armatury, komponenty
Kovovýroba, zpracování plechu, převodovky ZPM Kolín, servomotory, armatury, komponenty, převodovky k servopohonům, zámečnická výroba, svařování.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Výroba ekologických rakví - nosnost rakve 150 kg, lehká manipulace, přijatelná cena
Ekologické rakve jsou vzhledově i technickými parametry srovnatelné s klasickými dřevěnými rakvemi.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Lékárna Opava - prodej léků, kvalitní zdravotnické potřeby, homeopatika, kosmetika
Prodej léků, léčiv, potravinových doplňků, homeopatik, kosmetiky a zdravotnických pomůcek Vás zajišťuje Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě.
Společenské a tréninkové oblečení HELLER DANCE  nejen pro milovníky tance
Nejen milovníků tance je určena kolekce krásného a příjemného společenského a tréninkového oblečení HELLER DANCE,kterou nabízí salon HELLER s.r.o. z Prahy.
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických prvků, ventilů
Pneumatické systémy a průmyslové armatury. Výrobu pneumatických "ISO" válců, ale také krátkozdvihových a nestandardních válců, zajišťuje firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.