Aktuální microsite

Betonové výrobky Jičín - kvalitní betonové tvárnice, nosníky, vložky
Největší stavebniny ve Východních Čechách - sídlící v Milíčevsi. Prodej betonových výrobků - BESTA - Berný s. r. o. Jičín
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Přesné soustružené a frézované díly - kusová i sériová výroba na CNC strojích
Přesné soustružené a frézované díly vyrábí společnost Ospol Tech s.r.o. v okolí Ostravy a Opavy. Díky CNC strojům jsme schopni zajisti kusovou i sériovou výrobu těchto dílů.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Povrchová úprava, výroba odlitků, pryskyřicové modely
Rodinná firma s ryze českým kapitálem Slévárna ANAH Prostějov s.r.o. se zabývá tradiční výrobou pryskyřicových modelů, odlitků ze šedé litiny a také povrchovou úpravou.
Renomovaný dodavatel čerpací techniky, čerpadel pro různá využití
Čerpadla, čerpací technika a servis s montáží, prodej příslušenství a profesionální poradenství najdete u naší firmy Jaroslavy Korčákové.
Elektroodpad, ekologická likvidace elektroodpadu
Ekologická likvidace veškerého elektroodpadu včetně svozu od společnosti, recyklace monitorů, svítidel i domácí elektroniky – Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.
Vybavení do koupelen a sociálního zázemí z litého mramoru
Umyvadla, vany různého tvaru a barev do domácností, hotelů či škol. Vybavení sociálního zařízení z umělého mramoru od společnosti MRAMORIT a.s.
Eshop výprodej sportovního zboží, oblečení, pomůcek za skvělé ceny
Eshop výprodej skladových zásob sportovního zboží, oblečení, pomůcek za skvělé ceny, nabídku pravidelně aktualizujeme!
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění, materiál pro vyrovnání potenciálu, pro ochranu budov před bleskem.
Měření zraku, dioptrií, vyšetření očí oční lékařkou bez objednání
Cairoo - oční optika Uherské Hradiště zajistí vyšetření očí oční lékařkou bez objednání. Měření dioptrií u nás je rychlé. Předcházejte zhoršování zraku.
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání, textilie pro hotel, restauraci nebo byt.
Restaurace Selská krčma Otrokovice pro rodinné, firemní akce i denní menu
Skvělé prostředí pro rodinné oslavy i firemní akce najdete v Restauraci Selská krčma Otrokovice. Připravujeme menu pro soukromé akce i obědové, denní menu pro všední dny.
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, akreditované odběry vzorků, atesty
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, atesty, akreditované odběry vzorků, měření emisí, rozbory odpadních materiálů, měření v pracovním prostředí.
Ekologická laboratoř PEAL s.r.o.
Barvy na kov a rez Hammerite, vhodné na kovové ploty, zábradlí a střechy - míchání různých odstínů
Kvalitní barvy na kov a rez Hammerite nakoupíte v prodejně barev a laků DUMAG v Opavě. Navíc Vám tuto speciální barvu na kov a rez namícháme do různých odstínů podle Vašeho přání.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Betonářské práce a realizace základových desek pro domy
Realizaci základových desek a další betonářské práce provádí v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. vytvoříme stabilní základy Vaší stavby.
Příjemné posezení s přáteli u dobré večeře, romantická schůzka i obchodní jednání
K příjemnému posezení s přáteli u dobrého jídla, k romantické večeři či k obchodnímu jednání Vás zve stylová restaurace Moravská Chalupa v centru Ostravy, kde se vaří tradiční jídla.
Skleněné sprchové kouty přesně podle vašich představ - Praha
Hledáte odborníka na zpracování a instalaci skla? Rádi byste si nechali doma nainstalovat skleněný sprchový kout? Společnost ACERA SKLO Praha se už více než 20 let věnuje sklenářství
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Kojenecké a dětské oblečení , kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek
Prodej kojeneckého a dětského oblečení Zlín, kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek, nábytek do pokojíčku, vše do deště a vody, kojenecké a dětské potřeby.
Online žádost o hotovostní půjčku Plzeň, výhodné spotřebitelské úvěry, půjčky na účet, refinancování
Online zdarma žádost o hotovostní půjčku Plzeň, výhodné spotřebitelské úvěry, půjčky na účet, refinancování, zajištěná půjčka.
Stavební práce, sádrokartony, rekonstrukce, zateplení budov
Stavební a bourací práce. Sádrokartony, kazetové podhledy a zateplení budov. Malířské a natěračské práce. Kvalitně, rychle a levně od Harrymal – Zdeněk Grygařík.
Povrchová úprava, chemická úprava, montáž a provedení zkoušek
Kompletní úprava jakýchkoli povrchů, opracování plastů a kovů, včetně namontování a uvedení do provozu od společnosti ASO Humpolec a.s.
Praktický lékař, alergolog, lékař pro dospělé, alergologie a imunologie
Kompletní služby praktického lékaře, komplexní alergologické a imunologické vyšetření v ambulanci MUDr. Heleny Jirákové, praktický lékař a alergolog pro dospělé, s.r.o. z Klatov.
Ošetřovatelský dům Praha 3, poskytovatel sociálních služeb seniorům
Ošetřovatelské služeb osobám se sníženou soběstačností. Profesionální sociální služby, které zabezpečují podporu každodenního kvalitního života. Od zdravotní pomoci po bohatou nabídku aktivit.
Nejlepší pečivo v bistru a pekárně EXPRES, spol s.r.o.
Široká nabídka pečených výrobků pro všední i slavnostní události. Koupíte vánočky, koblihy, rohlíky, voňavý a delikátní chleba, svačinové bagety nebo zákusky ke kávě.