Aktuální microsite

Čalounická galenterie, potahové a dekorační látky - velkoobchodní prodej
BS-textil, s.r.o. z Jihlavy, to je velkoobchod s čalounickou galanterií, kde naleznete široký sortiment potahových a dekoračních látek.
BS-textil s.r.o.
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl - výroba dle požadavků
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl vyrábí firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Zajišťuje výrobu dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Kominictví - frézování, vložkování, čištění, revize i údržba komínů zkušenými odborníky
Kominictví Ostrava - Antonín Papík působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné a realizuje díky zkušeným odborníkům kvalitní frézování, čištění, revize, vložkování a údržbu komínů.
Šití pracovních oděvů na zakázku
Dle přání zákazníka šijeme rozmanité pracovní oděvy s vodoodpudivou a nehořlavou úpravou, 100% bavlna nebo směsové materiály - OSAPO, s.r.o. Liberec
Zpracování mezd pro malé firmy i velké podniky – kvalitně a spolehlivě
Svěřte zpracování mezd odborníkům ze společnosti DÚOPAM. Poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby zpracování mezd pro malé firmy i velké podniky nejen v Ostravě.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Kreativní studio pořádá kurz tvoření pro děti - výroba bižuterie, dárky, technika scrapbook, decoupage
Kreativní studio Fairyland Zlín pořádá prázdninové tvoření, kurz pro děti. Je možné navštěvovat i jednotlivé lekce. Zaměříme se na techniky scrapbook, decoupage, výrobu bižuterie, dárky a doplňky.
Kovovýroba, ploty, brány, branky a kované díly
Zakázková kovovýroba, zhotovení oplocení, výroba a montáž plotových dílců, brán, vrat různých typů realizuje zámečnictví Pokorný Rostislav v okrese Třebíč.
Hlídání seniorů, pomoc pro seniory - nákupy, domácí práce, společnost, komunikace
Miroslava Vlčková z Tečovic poskytuje pomoc a společnost pro seniory z okolí Zlína, Otrokovic, Tlumačova či Fryštáku. Zajistí nákupy, domácí práce, úklid i hlídání seniorů a přátelskou komunikaci.
Přípravky, postřiky na ochranu rostlin-proti slimákům, plísním, plevelu
Společnost PETABO na prodejně Kvasice u Kroměříže nabízí přípravky na ochranu rostlin - postřiky proti plísním, plevelu, granule proti slimákům. Jsme dobře zásobeni.
Celková kvalitní předúprava a tryskání ocelových výrobků před následnou povrchovou úpravou
Před konečnou povrchovou úpravou ocelových výrobků provede firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě celkovou předúpravu, od důkladného odmaštění až po kvalitní tryskání, které jim zajistí dlouhou životnost.
Prodej a servis čerpací techniky - vodní čerpadla ponorná, bazénová, kalová a další typy
Obraťte se na profesionály v oboru prodeje a servisu čerpadel. Prodejem čerpací techniky se zabývá Josef Balík ze Znojma. Dodává vodní čerpadla ponorná, bazénová, kalová a další typy.
CNC výroba komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky - kladky, lišty
CNC výrobou komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky se zabývá naše společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Dodáváme kladky, lišty, hřebeny a další díly.
Dřevohliníková okna do všech druhů staveb - prodej, montáž
Pokud chcete mít dřevěná okna, která dobře izolují a nemusejí se opakovaně natírat, pak zvolte dřevohliníková okna od firmy ALBO, která lze použít prakticky do všech druhů staveb.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Opravy a repase svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů nástrojů
Repasí upínací techniky pro strojírenské firmy, repasí svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů se zabývá firma Schunk Intec s.r.o., z Brna.
Vložkování komínů na plyn i tuhá paliva - realizujeme během krátké dodací lhůty
Vložkování komínů na plyn i tuhá paliva v Opavě provádí firma ZAMZE-spol. s r.o. Zvýšíme životnost i tah vašich komínů.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Překlady odborných a technických textů do angličtiny, němčiny i čínštiny
Jsme překladatelská agentura Chicory s.r.o. z Brna zabývající se překladem technických a jiných odborných textů. Zpracování překladů je možné do 30 jazyků jako je angličtina, němčina i čínština.
Rekreace, firemní akce, svatba, oslava v mlýně v Sedlčanech
Prostory pro 50 osob určené k oslavám, firemním akcím a menším svatbám, aktivní či odpočinková rekreace v krásné přírodě v Strnadovském Mlýně v Sedlčanech.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Montáž prefabrikovaného potrubí, výměna, údržba
Montážní činnost při údržbě zařízení, montáž prefabrikovaného potrubí podle nejvyšších požadovaných norem realizuje STROJCONSULT Litvínov, s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
CNC obráběcí centrum, plošné a tvarové obrábění, frézování a vrtání
CNC obrábění s moderním 5osém obráběcím centru. Výroba forem, modelů a dílů z několika druhů materiálů. Zpracování grafického návrhu výrobku u BV PLAST s.r.o. z Klášterce.
Revize a čištění plynových kotlů, příprava kotle na topnou sezónu
Vyčištění či zhotovení potřebné revize plynového kotle, uvedení kotle do provozu v rodinných domech či bytech v okolí Prahy od pana Martina Hučína.
Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Kompletní úklidové služby na Zlínsku - mytí oken, čištění koberců, sedaček, strojní mytí podlah
Společnost ZLÍNJUST spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na kompletní úklidové služby pro domácnosti i firmy ve Zlínském kraji. Řešíme mytí oken, čištění koberců a sedaček, strojní mytí podlah, vysávání.
Výroba a prodej průmyslové armatury, pneumatické válce, pohony, filtry
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických válců, pohonů, pneumatické systémy, filtry, regulátory, hadice a další zakoupíte od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.
Výroba ocelových hal a ocelových konstrukcí – kvalitně v ČR i v zahraničí
Společnost PKD s.r.o. Vám představuje realizaci ocelových hal a ocelových konstrukcí v nejvyšší kvalitě pro Vaši maximální spokojenost.