Aktuální microsite

Přípravné stavební práce, výkopové práce, demolice, dovoz a odvoz materiálu
Kompletní přípravné a dokončovací výkopové práce na stavbách, výkopy bazénů a jímek, demolice drobných objektů, dovoz a odvoz materiálu od Pana Miroslava Dudka z Mladé Boleslavi.
Profesionální a průmyslové vysavače pro suché i mokré vysávání, Praha
Průmyslové vysavače ARCOMAT od italského výrobce Biemmedue jsou určeny jak pro suché, tak pro mokré vysávání.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Tlakové mytí a čištění fasád wapkou výhodně - 3 splátky ve 2 letech
Jakékoliv nečistoty dokáže šetrně odstranit tlakové mytí fasád, nazývané též (nepřesně) čištění fasád wapkou od společnosti ARS z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Svítící schody a prkna Megalite na Vaší terase jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru
Užívejte si Vaši terasu i během teplých nocí. Svítící schody a prkna Megalite jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru. K dostání jsou u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Ohňostroje na svatbu a párty ohňostroje, Praha
Společnost OHŇOSTROJE Krupička, s.r.o. je dlouholetý specialista na trhu zábavní pyrotechniky.
Karnevalové kostýmy, masky a dekoraci vybírejte v eshopu Svět karnevalu
Buďte za hvězdu karnevalu v nepřehlédnutelném kostýmu nebo masce, jejichž velký výběr naleznete na eshopu Svět karnevalu s výdejním místem na Praze 10-Dubči.
Trvanlivá hotová jídla Expres Menu - hotovky na doma i cesty - Eshop
Eshop Canonico.cz přináší vysoce kvalitní trvanlivá hotová jídla Expres Menu v rámci vybavení pro camping , vhodná na cesty i na doma.
Výhodné ceny traktorů ZETOR Velim, výhodné financování všech modelů, nulový úrok
Akční ceny traktorů ZETOR Velim, výhodné financování všech modelů, nulový úrok, autorizovaný prodej, servis, opravy a prodej náhradních dílů traktorů.
Prodej živých listnatých i jehličnatých plotů, zahradnictví, okrasné dřeviny, keře
Okrasné zahradnictví Havlíček pěstuje a prodává okrasné rostliny, dřeviny, keře, živé listnaté či jehličnaté ploty a jiné rostliny.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Pohřební služby Bruntál, důstojné rozloučení se zesnulým, organizace smutečního obřadu
O důstojné rozloučení s Vaším pozůstalým se postará Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. ve městě Bruntál. Zajistíme všechny potřebné náležitosti včetně kremačních služeb i smutečního obřadu.
Město Kroměříž, Květná zahrada a zámek, umělecké a kulturní památky, UNESCO
Nevšední zážitky spojené s Arcibiskupským zámkem i Květnými zahradami zažijete ve městě Kroměříž. Historické centrum se pyšní řadou uměleckých a kulturních památek.
Město Kroměříž
Vynikající pečené speciality - šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a sekaná
Řeznictví a uzenářství Hopp z Opavy se zabývá vlastní výrobou a prodejem vynikajících pečených specialit. Vyzkoušejte naše šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a jiné pochutiny s možností dovozu.
Řeznictví a uzenářství Hopp s.r.o. bývalé Řeznictví Raida
Rosiče pro chmelnice, vinohrady a sady za výhodné ceny
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí rosiče pro chmelnice, vinohrady, sady a další techniku pro ochranu a výživu rostlin za výhodné ceny.
Prodej nábytku pro kancelářské prostory - židle, stoly, skříně a knihovny
Veškerý sortiment a nábytek pro kancelářské prostory naleznete u firmy Nábytek Blansko. Prodáváme židle, stoly, skříně, knihovny a psací stoly pro různé firmy a úřady.
Nábytek Blansko
Spolehlivá mezinárodní kamionová autodoprava, specialista na přepravu zásilek do Anglie
Spolehlivá mezinárodní kamionová autodoprava COLLECT Spedition s.r.o. je specialistou na přepravu zásilek do Anglie. Zajišťujeme celovozové přepravy, dokládky i sběrné přepravy v dohodnutém termínu.
Zakázkové fasády - možnost napodobení jakékoliv omítky při lokální i celoplošné rekonstrukci
Zakázkové fasády umožňující napodobení struktury a barvy jakékoliv omítky ať již při lokální či při celoplošné rekonstrukci nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Stožáry veřejného osvětlení z ocelových trubek - Strojírna Velim
Stožáry veřejného osvětlení z ocelových trubek vyrábíme ve strojírně Velim v.o.s. Vyrábíme a dodáváme kompletní sortiment typizovaných stožárů. Typy stožárů: - sadové - silniční - sklopové - atypové - atypové pro anténní systémy - trakční s vrcholovým tahem Stožáry jsou vyráběny z ocelových trubek s protikorozní manžetou. ...
Servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů - kvalitní služby za rozumnou cenu
Kvalitní servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů za rozumnou cenu vám v Brně a okolí zajistí firma Chladservis VaRa, spol. s r.o.
Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky
Pečené sele a grilovací speciality Vám zajistíme a v nejvyšší kvalitě připravíme na Vaši narozeninovou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo jinou akci. Jan Černocký, Řeznictví a uzenářství Jablůnka.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Čističe pro spülboy (špílboje) - tablety a čistící přípravky do oplachovačů pivního a výčepního skla
Kvalitní čističe pro spülboy seženete v gastroskladu Chovancová Ilona v Opavě. Vybírat můžete tablety a čistící přípravky do oplachovačů pivního a výčepního skla.
Teleskopické manipulátory i montážní plošiny - pronájem a půjčovna
Potřebujete-li k práci montážní plošinu a nechcete investovat velké peníze, můžete si ji pronajmout od společnosti STALOTAS s.r.o. z Ostravy, která se specializuje na půjčovnu stavební mechanizace.
STALOTAS s.r.o.
Výběr z největší nabídky motocyklů Norton, oblečení a doplňků pro všechny milovníky motorů
Rimoto s.r.o. poskytuje kompletní sortiment pro motorkáře a milovníky všech druhů motorů a doplňků. Do popředí staví kolekci klasických, ručně montovaných motorek Norton.
Výroba palet i palivového dřeva, truhlářské a stavební řezivo v Královéhradeckém kraji
Zpracováním dřeva pro stavební i truhlářské účely se zabývá společnost Pila Slavětín Tláskal Petr z okresu Nové Město nad Metují. Zaměřujeme se na výrobu palet, palivového dříví, řeziva i briket.
Vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňové poradenství pro malé i velké firmy
Specialistku na daně a finance naleznete v Nymburku, kde sídlí firma Podhorová Ladislava. Pro malé a velké firmy zajišťujeme vedení účetnictví, zpracování mzdového účetnictví i daňové evidence.
Hliníkové vchodové dveře a sekční garážová vrata na míru včetně montáže za akční cenu
Hliníkové vchodové dveře a garážová vrata na míru včetně montáže za neuvěřitelné ceny seženete jedině u BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.