Aktuální microsite

Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, prodej povlečení, metráže, pleny, osušky, zavinovačky
Velkoobchod a Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, látkové pleny, tetra osušky, zavinovačky, povlečení, prostěradla, metráž, ručníky, žínky, deky, polštáře a přikrývky.
Výměna a montáž vodovodních baterií, sprchových koutů, umyvadel Karlovy Vary
Instalace, pomoc s výměnou a montáží zařizovacích předmětů sanitární keramiky od firmy PETR METRHA – INSTALATÉRSKÉ PRÁCE z Karlových Varů.
Ochrana osobních údajů (GDPR) v TÜV SÜD Czech pro právní jistotu a transparentnost
Pracujete s osobními daty Vašich zákazníků? Pak věnujte pozornost nařízení Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně dat osobních údajů GDPR, s jehož správným dodržováním Vám pomůže TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Hrubé terénní úpravy, modelace terénu - odstranění terénní nerovnosti
Pokud Váš pozemek není ideální, oslovte firmu Rybárik, která provede hrubé terénní úpravy za účelem odstranění terénní nerovnosti a modelace terénu. Působí v regionu Jihomoravský kraj, Zlínský kraj.
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Čisté prostory – dodání, servis a validace vzduchotechniky
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy se postará o dodání i případný servis vzduchotechniky pro čisté prostory.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Trubky z nerezové oceli – svařované, tažené, různé profily
Kvalitní nerezové trubky mnoha rozměrů a profilů pro nejrůznější účely použití od dekorativních po výrobní nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žumpy
Nové vodovodní a kanalizační přípojky Kouřim, realizace domovních přípojek, vývoz žump a septiků, čištění kanalizačního potrubí tlakovým vozem, instalatérské práce.
Stimulátory růstu rostlin pro zemědělskou velkovýrobu Pardubice, přírodní fytohormony, Sunagreen
Stimulátory růstu rostlin pro zemědělskou velkovýrobu Pardubice, přírodní fytohormony, Sunagreen, Rexan, Hergit, M-sunagreen, zemědělská chemie.
Bižuterní komponenty – široký výběr, velkoobchodní prodej
Široký výběr kvalitních bižuterních komponentů pro výrobu náhrdelníků, náramků, náušnic nebo ozdob do vlasů nabízí společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Berle pro děti Praha – moderní design a vylepšená ergonomie rukojeti
Sháníte berle nebo francouzské hole pro dětské pacienty? Širokou nabídku moderních berlí s vylepšenou ergonomickou rukojetí a předloketní opěrkou naleznete u výrobce ERILENS s.r.o. se sídlem v Praze.
Bio potraviny, suroviny pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení, hotely - velkoobchod, zásobování
Společnost Dr.Hlaváč s.r.o. je výrobce a velkoobchod s bio potravinami z regionu Zlínský kraj. Zajišťuje zasobování pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení i hotely.
Zkušený daňový poradce - daňové poradenství a profesionální účetní služby
Hledáte-li kvalitního daňového poradce, který se postará o Vaše daně a veškeré účetnictví, obraťte se na Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. v Ostravě a budete mít jistotu bezchybně odvedené práce.
Prodej nábytku - skříně, postele, postelové rošty za příznivé ceny
Prodejem nábytku se zabývá TPZ Znojmo a Dobšice a e-shop nabytek-aktiv.cz, kde si můžete vybrat ve skvělé kvalitě různé skříně, postele i postelové rošty za příznivé ceny.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Prodej, sleva 10% jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola a servis pro jízdní kola
U firmy M-CYKLON Uherské Hradiště je aktuálně platná sleva 10% na vybrané modely jízdních kol MAXBIKE, CTM, CUBE, elektrokola. Poskytujeme i servis pro jízdní kola.
Architektonické návrhy veřejných a obytných budov
Architektonické návrhy novostaveb i rekonstrukci rodinných a bytových domů, veřejných budov, interiérů a nábytku zajišťuje architektonická projekční kancelář Ing.arch. Cajthamlová Markéta.
Soukromé gymnázium v Brně – čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor
Studuj na gymnáziu, kde Tě nejlépe připraví pro budoucí studium na všech typech VŠ. Nadstandardní výuka anglického jazyka. Moderní škola s příjemnou atmosférou - EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
EKO GYMNÁZIUM BRNO o.p.s.
Autoservis a prodej náhradních dílů Plzeň
Opravy automobilů a nákladních vozů, servis a údržba motorových vozidel, motorů, brzd, autoelektrikářské a autokarosářské práce v Plzni zajišťuje autoservis Autokomplet.
Přístupové systémy Praha – zabezpečí prostory proti neoprávněnému vstupu osob
Moderní a efektivní způsob zabezpečení prostor proti vstupu neoprávněných osob představuje přístupový systém Powerkey od společnost Advent, spol. s r.o. se sídlem z Praze.
Prodej, eshop dětské oblečení, obuv, hračky - výhody pro registrované zákazníky
Na prodejně U Holoubka ve Zlíně najdete velký výběr dětského oblečení, obuvi a hraček. Provozujeme především eshop. Využijte výhody, které mají naši registrovaní zákazníci.
Potřebujete půjčit lešení?  - pronajměte si ho u nás!  - Jumar-lešení.s.r.o. Praha 9
Sháníte pronájem fasádního lešení v Praze nebo plánujete rekonstrukci domu včetně nové fasády ? Neutrácejte za fasádní lešení, zavolejte nám přímo!
Fasádní lešení Praha Jumar-lešení.s.r.o.
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly, opravy elektrické i mechanické části strojů a vřeten i vřetenových hlav, servis strojů.
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty, světelná a nesvětelná reklama, orientační a informační systémy budov.
Izolace  a opravy plochých střech, zahradních jezírek, bazénů Praha, izolace teras a balkonů
Izolace a opravy plochých střech, zahradních jezírek, bazénů Praha, izolace teras a balkonů, izolace proti zemní vlhkosti, izolace proti tlakové vodě, zatravněné střechy.