Aktuální microsite

Nové byty v Praze a Plzni s moderními technologiemi – Chytré bydlení
Byty a domy v Praze a Plzni v lukrativních lokalitách a s inteligentními systémy. Kupte si nové Chytré bydlení od společnosti Trigema a.s., Praha.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Urnové pomníčky, hroby a hrobky, ukládání uren, vysekání písma a gravírování
Kompletní opravy, rekonstrukce a výstavba nových hrobů a urnových pomníčků, zhotovení nápisů od Pohřebního Ústavu Jiří Kapitán z Rudné u Prahy.
Distribuční vozíky výroba Beroun – lehké, odolné a s vysokou nosností
Lehké, pevné, a přitom odolné distribuční vozíky a vysokou nosností vyrábí a zákazníkům nabízí společnost Kovodružstvo, v.d. Beroun.
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, ošetřovatelská péče
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, zdravotní a ošetřovatelská péče, pobytová služba, sociální služby seniorům, volnočasové aktivity.
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů, komplexní řešení strojních systémů, náhradní díly.
Finanční a mzdové účetnictví, personalistika, daňové poradenství Tachov, překlady z a do NJ a AJ
Finanční a mzdové účetnictví, personalistika, daňové poradenství Tachov, překlady z a do NJ a AJ, vyhotovení smluv a právních dokumentů, poradenství pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města.
Luxusní ložní povlečení Matějovský dodá jiskru vaší ložnici - prodej
Jste-li milovníkem luxusního ložního povlečení, které dodá jiskru vaší ložnici, pak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA kde si vyberete kvalitní české bavlněné, saténové nebo krepové povlečení.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Zabezpečení vozového parku, sledování GPS, elektronická kniha jízd
Sledování osobních a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů pomocí GPS systému, zabezpečení vozů, sledování stavu paliva, elektronická kniha jízd – Webdispečink.
Dřevostavby rodinných domů, typové domy za rozumnou cenu
Výstavba dřevostaveb, typové rodinné domy různých velikostí, bungalovy, moderní, rostoucí domy za rozumnou cenu, rychlá realizace – stavební společnost PENATUS, s.r.o.
Tradiční valašské frgály, slané a sladké pečivo, trvanlivé pečivo
Frgály v několika velikostech a s různými náplněmi, koláčky, rohlíčky, tyčinky, preclíky či klobásové bulky, pivní a slané rohlíky z PEKÁRNY ANEŽKA z Nového Jičína.
Elektroinstalace a elektrikářské práce, rozvody elektřiny
Kompletní elektroinstalace, rozvody silno a slaboproudu včetně montáží kamerových systémů, EPS, EZS a EKV od firmy Martin Dankanin z Prahy.
Komplexní stavební práce, zateplování, rekonstrukce bytů i bytových jader ve Středočeském kraji
Kompletní rekonstrukce i výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytů a bytových jader. Profesionální služby v oblasti voda, plyn, topení i elektro. Firma Václava Češnera Vám zajistí lepší bydlení.
Osvětlení místností obytných prostor, kanceláří a průmyslových budov
Světla do kanceláří, domácností, kuchyní i koupelen, průmyslových prostor či exteriérů, žárovková svítidla, LED či zářivky světových značek prodává FULGUR, spol. s r. o., Brno.
Plastová, plastohliníková a dřevohliníková okna a dveře
Kompletní dodávka oken a dveří včetně příslušenství, montáže a záručního i pozáručního servisu od společnosti TOP OKNA s.r.o. z Českých Budějovic.
Jednoúčelové stroje, automatické linky – projekce a výroba na zakázku
Jednoúčelové stroje na zakázku, automatické linky, průmyslová automatizace jejich projekci, vývoj a výrobu realizuje KEYDESIGN s.r.o., Praha.
Komplexní středoškolské a vyšší vzdělání v oblasti umění a reklamy
Vzdělávání středoškolského a vyššího stupně, studium v oblasti–film, fotografie, design, management a produkce. Perfektní zázemí školy, moderní vybavení, stáže v zahraničí, rozšířená výuka angličtiny.
MICHAEL - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s.r.o.
Advokátní kancelář, právní pomoc Znojmo, trestní, obchodní, občanské právo, řešení sporů
Advokátní kancelář, právní pomoc Znojmo, trestní, obchodní, správní, občanské právo, řešení sporů.
Kompletní realizace staveb, stavební práce, koupelny Praha, rekonstrukce koupelen, jader, bytů
Kompletní realizace staveb, stavební práce, koupelny Praha, rekonstrukce koupelen, jader, bytů, zednické práce, instalatérské práce, elektroinstalační práce.
Učetnictví a daně Příbram, zpracování  DPH, daňová přiznání, mzdy
Učetnictví,komplexní vedení Příbram, zpracování mezd, DPH, daňová přiznání právnických a fyzických osob, zastoupení na úřadech, daňové a ekonomické poradenství.
Komplexní realitní služby Znojmo, konzultace a odhady ZDARMA pronájem nemovitostí, prodej bytů
Komplexní realitní služby Znojmo, konzultace a odhady ZDARMA, realitní makléř, prodej, pronájem nemovitostí, prodej bytů, domů, obchodních prostorů, kanceláří, pozemků.
Prodej, dodávka - náhradní díly pro spotřebiče, servis domácích spotřebičů
Prodej náhradních dílů na domácí spotřebiče, servis, opravy spotřebičů, myček, praček, sušiček a dalšího zboží poskytuje firma Perfekt Servis spol. s r.o., z Brna.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Překladatelské, tlumočnické služby, maďarština na profesionální úrovni Brno, soudní ověření překladů
Překladatelské, tlumočnické služby, maďarština na profesionální úrovni Brno, soudní ověření překladů, Simultánní a konsekutivní tlumočení, zprostředkování obchodních jednání.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy