Aktuální microsite

Čištění a monitoring potrubního zařízení a kanalizace
Čištění kanalizací Ostrava, prohlídky a sledování kanalizačního zařízení nejmodernějšími technologiemi. Ing. Michal Lach - pomůžeme rodinným domům i firmám.
Balkonové rostliny a kytky, květiny do truhlíků Opava - muškát, maceška, surfinie, begonie a další
Balkonové rostliny plné barev a vůni seženete u GARDEN CENTRUM - RAIDA v Kateřinkách v Opavě. Čeká tady na Vás spousta druhů květin do truhlíku, od muškátu, přes macešky, až po begonie a další.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Použité pneumatiky a disky pro nákladní vozy - prodej
Ze širokého výběru použitých pneumatik a disků od prověřených výrobců pneu a disků pro nákladní vozidla si můžete vybírat u soukromé zemědělské firmy Ing. Josef Kamaryt z Telče.
Levné náhradní díly, příslušenství na bagry, stavební stroje JCB, Komatsu, Caterpilar
Firma Greenstav dodává levné náhradní díly a příslušenství na bagry a další stavební a zemědělské stroje JCB, Komatsku, Caterpilar. Působíme v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, cest, výkopy základů, Vysočina
Specialista v oboru na zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, zpevněných a nezpevněných cest, výkopy základů, to je firma Ing. Pavel Kudláč z Mohelna na Vysočině.
Zdraví se rovná čistá hlava - přístrojová diagnostika, analýza celého těla
Řešte své zdravotní problémy u odborníků. Ve Studiu Zdraví Lada Přerov Vám poradí na základě přístrojové analýzy celého těla. Zdraví se rovná čistá hlava, proto řešíme příčinu, nejen projevy obtíží.
Zpracování a vedení účetnictví i daňové evidence - kompletní účetní služby
Zpracováním a vedením účetnictví i daňové evidence se zabývá účetní firma Účtárna na střeše s.r.o. z Havířova, která má dlouholeté zkušenosti v oboru a neustále udržuje a rozšiřuje profesní znalosti.
Elektroinstalace, revize elektrických zařízení, dodej záložních zdrojů.
Elektrické zdroje, elektroinstalace, dodávka a montáž telekomunikačních zařízení, osvětlení, servis rozvoden VN a NN realizuje SUM, s.r.o.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč
Stavění nových domů, rekonstrukce obytných prostor, bytů, vestavby a nástavby na klíč zhotovuje stavební společnost IDAS CZ s.r.o., Jihomoravský kraj.
Velkoobchodní prodej dřevařského materiálu
Dřevařské výrobky nejen pro stavebnictví a obalové materiály. Velkoobchodní prodej a široký sortiment. Export a import zajišťuje BOHEMIA HOLZ s.r.o.
Spolehlivý autobazar s novými i ojetými vozy všech značek, přímý dovoz a prodej automobilů z EU
Široký výběr nových i ojetých vozů naleznete v Brně, kde sídlí firma Autocentrum Šerý s.r.o. Dovážíme pouze technicky prověřené automobily z EU s jistou garancí původu i počtem najetých kilometrů.
Kvalitní kompresory i průmyslové chlazení na klíč, projekce, dodávka, montáž i servis
Výkonné kompresory a průmyslové chlazení na míru Vám zajistí společnost MACRO KOMPRESORY, s.r.o. z Květnice u Prahy. Zpracujeme projekt a poté dodáme a nainstalujeme kompresor i chlazení.
Rodinný penzion s vlastním vinným sklípkem a dvorem  - komfortní ubytování
Pohodovou dovolenou a komfortní ubytování zajišťuje Vinařství a penzion Fuzgrunty z Bulhar. Navštivte rodinný penzion s vlastní dvorem a vinným sklípkem, kde můžete posedět přímo s majiteli.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce, ochranné pomůcky - roušky, respirátory, rukavice
Lékárna U kašny v Uherském Brodě je dostatečně zásobena. Na prodej je u nás jak vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce i ochranné pomůcky - roušky, respirátory a rukavice.
Cisternová přeprava kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i EU
Společnost OMEGA SERVIS HOLDING a.s. se sídlem v Želatovicích nedaleko Přerova se zabývá přepravou kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i mezinárodní přeprava cisternami v rámci EU.
Vytvoříme dioptrické brýle podle vašich představ a přání na míru
Optika, ve které Vám zhotoví dioptrické brýle podle vašich představ a přání na míru do 60 minut – to je oční optika Vintrová Eva v Prostějově.
Odborníci v oblasti stavebního průmyslu v Jihočeském kraji
Výstavba rodinných domů, realizace rekonstrukcí a projektů na klíč. Stavební práce všeho druhu s kompletním servisem a mnoholetou zárukou - MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.
Profesionální úklidové služby, úklid domácností, mytí oken ve Středočeském kraji a okolí
Pravidelný i jednorázový úklid Vaší domácnosti zajistí úklidová firma Košíková Markéta z obce Tři Dvory u Kolína. Úklidové služby včetně mytí oken poskytujeme ve Středočeském kraji a okolí.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Praktický lékař v oblasti všeobecné medicíny, ošetřující výhradně dospělé osoby
Preventivní zdravotní prohlídky, prevence a ošetření nemocí, monitoring a odběry krve, to vše u nás v ordinaci praktické lékařky MUDr. Marie Stivarová.
Galanterie, krejčovské potřeby, látky, kovové doplňky, doplňkový sortiment
Široká nabídka textilní galanterie, krejčovských potřeb a různých doplňkových předmětů v Galanterii Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí.
Výkup a recyklace kabelů, ekologické odstranění odpadů, ochrana životního prostředí
Výkup za vysoké ceny a následná ekologická likvidace všech typů kabelů, kovů a plastů s kovem, to vše zajišťuje společnost RecyKab s.r.o. z Benešova.
RecyKab s.r.o.
Lékárna, léky na předpis, volně prodejné léky, doplňky stravy, hygiena, kosmetika
Prodej léků na předpis a volně prodejného sortimentu od doplňků stravy přes čaje, bylinky až ke kosmetice a zdravotnickým potřebám v lékárně LUNAKROM MORAVIA s.r.o., Kroměříž.
Lékárna BENU LUNAKROM MORAVIA s.r.o.
Mateřská škola, základní škola, Gymnázium, výuka v českém a anglickém jazyce
Nadstandartní vzdělávací program vyučován v českém a anglickém jazyce již od první třídy v Gymnázium, základní a mateřská škola Hello s.r.o. – Ostrava-Poruba.