Aktuální microsite

Slévárna, výroba průmyslových odlitků z barevných i železných kovů pro oblast strojírenství
Kvalitní a tvarově přesné kovové odlitky vyrábí rodinná firma Č.O.B. slévárna s. r. o. z obce Beňov u Přerova. Odléváme z barevných i železných kovů pro oblasti strojírenství i energetiky.
Č.O.B. slévárna s. r. o. Slévárna Přerov
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Půjčovna čisticích strojů Kärcher Hradec Králové, vysokotlaké čističe, vysavače, parní čističe
Půjčovna čisticích strojů Kärcher Hradec Králové, vysokotlaké čističe, vysavače, parní čističe, podlahové mycí stroje a čističe koberců. Při zakoupení stroje budete mít půjčovné zdarma!
Prodej - zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
Firma RABIO s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí přísun kvalitní zeminy, mulčovací kůry, kompostů, rašeliny nebo přírodního hnojiva, aby Vaše zahrada měla dostatek živin a aby byla plná rostlin.
RABIO s. r. o.
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, dekorace
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, květinové dekorace na míru, svatební kytice, kytice k výročí, zapůjčení květin hrnkových i květinových dekorací.
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej zámků, zhotovení kopie klíčů, prodej sortimentu zabezpečovacího zařízení.
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis, opravy střech, teras, garáží.
Hledáme zaměstnance, montážní dělník, zastřešení pergol Hradec Králové
Hledáme zaměstnance, montážního dělníka, jehož náplní práce bude zastřešení pergol, montáž pergol a přístřešků, montáž markýz a rolovacích vrat, skladových hal.
Prodej uhlí, štěrku, písku i kačírku - Páblovi Jaroměř
Prodej uhlí, štěrku, písku i kačírku Jaroměř, černé uhlí, hnědé uhlí, koks, doly Bílina, balíčky tvrdého dřeva, krbové štípané dřevo.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Město Bílina s barokním zámkem Lobkowiczů, lesoparkem Kyselka a proslulou lesní kavárnou
Zajímavé historické památky i pravé gurmánské zážitky Vám poskytne lázeňské město Bílina. Město je známé svým lesoparkem Kyselka s malebnými zákoutími i proslulou lesní kavárnou.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy ve svažitých terénech, hloubení základů i odvoz suti
Základy pro Váš dům i chatu vyhloubí firma Tomáš Trizna z obce Neveklov u Benešova. Provádíme kompletní zemní a výkopové práce. Spolehlivé služby pomocí nejmodernějších strojů i výkonné techniky.
Technické služby, svoz a likvidace odpadu, údržba zeleně, opravy místních komunikací
Spolehlivé služby v oblasti odpadů, osvětlení i komunikací zajišťují Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace. Staráme se o kompletní údržbu veřejného prostranství.
Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace
Autoškola zaměřena na výcvik řidičů skupiny B, kondiční jízdy - jízdy v centru města i na dálnici
Autoškola Tura Zlín provádí výcvik řidičů skupiny B i kondiční jízdy pro zdokonalení se v řízení vozidla. Jízdy plánujeme v centru města i na dálnici. Garantujeme 28 hod jízd.
Pronájem a půjčovna zahradní techniky a příslušenství, pily, křovinořezy, vertikutátory Brno
Půjčovna, pronájem zahradní techniky a příslušenství, internetový obchod, e-shop, pily, křovinořezy, foukače, vertikutátor, elektrocentrály jedině od firmy Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, značení
Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, dopravní značení, dopravní stavby, akreditovaná zkušební laboratoř.
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrání
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrací jednotky, zásobníky teplé vody a akumulátory.
Výrobce a dodavatel konstrukčních, dokončovacích a ochranných dílů
Konstrukční, dokončovací a ochranné díly z plastů. Standardizované i zakázkové výrobky. Rychlé dodací lhůty. Stálý sortiment katalogových dílů najdete v našem e-shopu.
A components s.r.o.
Sportovní oblečení, cyklistické dresy, cyklooblečení, cyklobundy - výroba na míru a prodej
Ověřené cyklistické dresy a oblečení, cyklobundy, funkční cyklooblečení a veškeré sportovní doplňky vyrábí na míru a prodává Boháček-sport. cz s.r.o. z Vyškova.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Kamionová doprava Příbram, transport po celé Evropě
Zajišťujeme nákladní kamionovou dopravu po Evropě z naší příbramské provozovny. Naše flotila vozidel s její obsluhou zařídí dopravu a spedici jak kusových zásilek, tak těžkých nákladů.
Výstavba budov, stavební dozor, elektroinstalace
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných budov, kanceláří a výrobních hal, silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody realizuje Elektropráce Spáčil s.r.o., Olomouc.
Stavebně obchodní společnost, development, obchod nemovitostmi
Komplexní služby v oblasti nemovitostí, výstavba objektu, inženýrský činnost, development, prodej zajišťuje obchodně stavební společnost ALBET, spol. s r.o., Praha.
Pracovní podložky do vibrolisů, vibrolis PROMETAL
Pevné pracovní podložky do vibrolisů s vysokou životností, podložky z buku a borovice, poradenství v oblasti použití, skladování a péče o podložky - PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o.
Lesnické práce, těžba, manipulace a přibližování dřevní hmoty
Kácení, těžení a následné zpracování a manipulace se dřevem v jakýchkoliv podmínkách a špatně dostupných místech. FORESTVLACH s.r.o. – Les, dřevo a příroda, to je naše obživa.
FORESTVLACH s.r.o.
Zemědělství, živočišná a rostlinná výroba, okres Blansko
Činnost v oblasti zemědělské výroby, chov skotu a drůbeže, prodej čerstvých produktů nejlepší kvality, technické služby z oblasti mechanizace. AGRODRUŽSTVO Brťov-Lipůvka.
Právní kancelář v Karlových Varech
Právní služby dle individuálních potřeb klienta. Občanské právo, obchodní právo i obhajoba obviněných či zastupování poškozených v trestním řízení. Jsme tu pro Vás.