Aktuální microsite

Opravy a ladění hudebních nástrojů Moravský Krumlov, harmoniky, heligonky a akordeony, renovace
Opravy a ladění hudebních nástrojů Moravský Krumlov, harmoniky, heligonky a akordeony, renovace hudebních nástrojů, povrchové úpravy hudebních nástrojů.
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato, CNC soustružnické centrum.
Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi
Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi, česká kuchyně, pobytové balíčky, bowling, vlastní parkoviště, tankové pivo.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Geodetické práce, geodeti Zlín, Inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, plány pro projektování, práce v bodových polích, zeměměřičské práce.
Dřevěná EURO okna pro historické budovy - rustikální nebo kastlové
Kvalitní dřevěná EURO okna pro historické budovy pro Vás zařídí brněnská společnost ALBO, která je tradičním českým výrobce dřevěných oken a dveří z přírodních nebo ekologických materiálů.
Ubytování v sezóně burčáku - pro milovníky vína, cykloturisty
Relax po horkých letních měsících si užijete v Penzionu EGO nedaleko Uherského Hradiště. Vítáme milovníky vína i cykloturisty. Ubytování v sezóně burčáku a vína je nutné rezervovat včas, neváhejte!
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie, etiketovací stroje, chlazení, čerpadla, kompresory, lisy, plnící stoje, mlýnkoodzrňovače a jiné od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Strojně hlazené podlahy z betonové směsi
Rovné podlahy v rodinných domech, garážích či průmyslových budovách od Betony Ouřada s.r.o. Realizace strojně hlazených podlah po celé České republice.
Kosmetická ošetření kvalitními přípravky a moderními přístroji
Kosmetika, ošetření obličeje, krku a dekoltu, hydratace, čištění a boj proti stárnutí pleti v kosmetickém salónu Jitky Sasínové ve Veselí nad Moravou.
Certifikace systému managementu kvality, environment a BOZP
Certifikační orgán BEST QUALITY, s.r.o. Vám zajistí poradenství, certifikaci, audity a školení v oblasti systémů managementu kvality, environmentálního managementu a BOZP.
BEST QUALITY, s.r.o.
Ordinace pro malá i exotická zvířata Nový Knín - prevence, vakcinace, ošetření
Veterinární centrum s moderním vybavením pro psy, kočky, společenská a exotická zvířata, prevence, očkování, čipování v Novém Kníně.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Voda, plyn, odpad, kanalizace, topení Brno, instalatérské služby včetně havarijní služby, rozvody
Voda, plyn, odpad, kanalizace, topení Brno, instalatérské služby včetně havarijní služby, rozvody, stavby, rekonstrukce, technik na uvedení kotle do provozu, kalkulace ceny.
Vybavení pro průmysl a výrobu Pardubice, antistatika, ruční nářadí, pájecí technika, pracovní stoly
Vybavení pro průmysl a výrobu Pardubice, antistatika, ruční nářadí, pájecí technika, měřící přístroje, pracovní stoly, opravárenská pracoviště, výrobní materiály.
Stínící technika, rolety, žaluzie, vrata, brány, mříže Praha, realizace, montáž a servis
Stínící technika, rolety, žaluzie, vrata, brány, mříže Praha, realizace, montáž a servis stínící techniky, záruční i pozáruční servis.
Beton formy na bloky a svodidla Most, prodej, pronájem, bazar použité silniční panely, beton bloky
Beton formy na bloky a svodidla Most, prodej, pronájem, bazar použité silniční panely, beton bloky přesně do sebe zapadající, beton bloky pro stavebnictví.
Eurookna, dřevěná okna a vstupní dveře od tradičního českého výrobce
Eurookna, dřevěná okna a vstupní dveře přímo od výrobce v Ostravě a okolí pořídíte za akční ceny od firmy TESKO KOLOVRAT s.r.o.
Měření emisí, zprostředkování technické kontroly na osobních a dodávkových vozech
Měření emisí u benzínových i dieselových motorů. Kompletní služby včetně dovozu a odvozu auta od firmy EMISE Ruzyně spol. s r.o. sídlící na adrese Unhošťská 1102/30, Praha 6.
Respirátory, celoobličejové masky eshop - ochrana dýchacích cest
Ochrana dýchacích cest, respirátory a celoobličejové masky zachytí škodliviny, prach, toxické plyny, páry a aerosoly. Zakoupit je můžete na eshopu firmy TERCIE handicap s.r.o.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Projektová činnost včetně studií a potřebných dokumentů pro úřady
Individuální projekty pozemních staveb. Tým architektů a projektantů, kteří přenesou na výkres všechny Vaše sny a představy z ATELIER HESTIA, s.r.o., Dobříš.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Nové byty v Praze a Plzni s moderními technologiemi – Chytré bydlení
Byty a domy v Praze a Plzni v lukrativních lokalitách a s inteligentními systémy. Kupte si nové Chytré bydlení od společnosti Trigema a.s., Praha.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Urnové pomníčky, hroby a hrobky, ukládání uren, vysekání písma a gravírování
Kompletní opravy, rekonstrukce a výstavba nových hrobů a urnových pomníčků, zhotovení nápisů od Pohřebního Ústavu Jiří Kapitán z Rudné u Prahy.
Distribuční vozíky výroba Beroun – lehké, odolné a s vysokou nosností
Lehké, pevné, a přitom odolné distribuční vozíky a vysokou nosností vyrábí a zákazníkům nabízí společnost Kovodružstvo, v.d. Beroun.
Venkovní hliníkové žaluzie s plynulou regulací světla ochrání před sluncem
Společnost 1A TRADE, s.r.o. poskytuje dodávku a montáž venkovních hliníkových žaluzií s plynulou regulací světla, které ochrání Váš domov před nežádoucími slunečními paprsky.
1A TRADE, s.r.o.