Aktuální microsite

Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr, privátní lékař pro dospělé.
MUDr. Libuše Příborská
Formy pro automobilový průmysl – výroba podle negativů a modelů
Formy pro automobilový průmysl dodává společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Jejich výrobu provádíme podle negativů nebo konkrétních modelů.
Vedení účetnictví a daňové evidence pro všechny subjekty
Kompletní zajištění účetních a daňových záležitostí fyzických a právnických osob se zabývá UK OL Krchňáková z Olomouce. Naše účetní kancelář zajistí vedení účetnictví i daňové evidence.
UK OL Krchňáková, s.r.o. Vedení účetnictví a daňové evidence
Výroba a povrchové úpravy odlitků ze šedé litiny pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl
Společnost Slévárna ANAH Prostějov se zabývá výrobou a povrchovou úpravou odlitků ze šedé litiny pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl, dále pro výrobu armatur a čerpadel.
Krby a kachlová kamna na míru z okresu Havlíčkův Brod
Vnitřní i venkovní krby. Kachlová kamna. Kvalita od předních českých výrobců za rozumnou cenu. Nejnovější technologie a profesionální přístup.
Obec Kyjov – krásná příroda Vysočiny, přírodní i kulturní památky
Malebná obec Kyjov v kraji Vysočina, chráněná území, říjnová pouť a krásná příroda v okolí, řada památek a zajímavostí nedaleko naší obce.
Hotel Imperial Karlovy Vary, nezapomenutelný zážitek uprostřed lázeňského města
Lázeňský hotelový komplex s nejlepšími ubytovacími službami v Karlových Varech, obrovskou škálou wellness možností a nabídkou skvělého jídla.
Základní škola Sokolov, poskytovatel toho nejkvalitnějšího vzdělání pro vaše ratolesti
Základní škola Sokolov – to je kompletní zajištění výuky pro 1. a 2. stupeň a mnoho možností rozvoje a volnočasových aktivit pro vaše děti!
Základní škola Sokolov, Švabinského 1702
Výstavba studní betonových i vsakovacích, kopané studny, dodej příslušenství
Vaše vlastní studna – to jsou Vaše ušetřené peníze. Kopeme studny až do hloubky 11 metrů. Stavební povolení vyřídíme za Vás. STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Kvalitní hliníkové dveře v Jihomoravském kraji
Kvalitní hliníkové dveře s neobvyklým designem a skvělými izolačními a technickými vlastnostmi pro váš domov dodá Sourcing point Technology, s.r.o. SERADO.
Dodavatel projektové dokumentace pro váš nový domov
Návrhy, designy, řešení vašeho nového obydlí se zajištěním inženýrské dokumentace a všech potřebných povolení ve stanovených termínech za nejlepší cenu – Ing. Jaroslav Vokolek.
Město Potštát, pamětihodnosti, kulturní akce a jiné zajímavosti
Město Potštát, malebné městečko ležící v severní části okresu Přerov v Olomouckém kraji nabízí svým obyvatelům a návštěvníkům příjemně strávené dny plné zážitků a přírody.
Malířské válečky z plyše a pěny, příslušenství pro malíře
Malířské válečky a příslušenství, pro profesionály i domácí kutily. Krátké dodací lhůty i příznivé ceny. Moderní technologie výroby a především nejvyšší kvalita našich výrobků.
Obec Zlončice, krásná příroda, cyklotrasy a dětská hřiště
Lesy, chráněné plochy a přírodní památky, cyklotrasy a jiné zajímavosti. To je obec Zlončice ve Středočeském kraji nedaleko Kralup nad Vltavou.
Obec Zlončice
Galanterie, dekorační zboží, prodej látek a potisk textilií
Široká nabídka galanterie, látek a potisků dle vašeho přání. Stanislava Harmáčková, provozovatel Sanny studia s dekoračním zbožím v Karlových Varech.
Poskytovatel stavebních a zednických prací, zejména rekonstrukcí
Rekonstrukce bytových jednotek a domů s komplexním servisem od cenové nabídky až k realizaci v Jihomoravském kraji zajišťuje Jiří Chudárek.
Parodontologie Praha – úspěšná léčba moderní metodou
Obáváte se o svůj chrup z důvodu počínající či postupující parodontitidy? Je nejvyšší čas navštívit špičkové oddělení parodontologie moderní dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Střídavé záložní zdroje UPS – nabídka eshopu
Širokou nabídku střídavých záložních zdrojů UPS naleznete za dostupné ceny na e-shopu společnosti KABEL Trade Praha s.r.o.
Pravidelné revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen
Odborné prohlídky kotelen, pravidelné revize tlakových nádob a kotlů podle platných vyhlášek provádí firma Revize a školení s.r.o. z Brna. Zajistíme také školení obsluh.
Revize a školení s. r. o.
Zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče
Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí techniku pro ochranu a výživu rostlin. V sortimentu produktů naleznete také zemědělské mulčovače, postřikovače a rosiče.
Zemědělská technika Nymburk, prodej a servis, lesní a zahradní technika, traktory, nakladače
Zemědělská technika Nymburk, prodej a servis, lesní a zahradní technika, traktory, nakladače, malotraktory, sklízecí mlátičky, řezačky, náhradní díly.
Zemědělská technika Petr Trpák
Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb
Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb, průmyslových objektů, hrubé stavby a stavby rodinných domů na klíč.
Plastové a laminátové bazény Liberec, Bazénové zastřešení a různé příslušenství, montáž, servis
Plastové a laminátové bazény Liberec, Bazénové zastřešení a různé příslušenství, montáž, servis bazénů, venkovní a interiérové bazény, klasické a přelivové bazény.
Prodej průmyslových a zahradních hadic z pryže a plastů Hradec Králové, internetový obchod hadice
Prodej průmyslových a zahradních hadic z pryže a plastů Hradec Králové, internetový obchod s hadicemi na sání a výtlak, hadice na vodu, hadice na chemikálie, hadice na plyn.