Aktuální microsite

Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Nástrojářská výroba – protahovací trny, střižné přípravky pro průmysl
Nástrojářskou výrobou se zabývá společnost TECHNICKO – INŽENÝRSKÉ SLUŽBY s.r.o. z Letovic. Dodáváme střižné, ohýbací a jiné přípravky pro strojírenství a elektrotechnický průmysl.
Anglické kombinované sporáky se samostatným grilem - pro náročné kuchaře
O dodávku a montáž anglických kombinovaných sporáků se postará firma Roháč&Fejta z Brna. Sporáky jsou vhodné pro náročné kuchaře, kteří ocení dvě programovatelné trouby se samostatným grilem.
Palety různých rozměrů, stavební řezivo, dřevovýroba
Palety ze dřeva, europalety pro logistiku a skladování, stavební řezivo na střechy, pergoly, ploty či obložení zhotovuje dřevovýroba - Jaroslava Kuboušková.
Krby, biokrby a krbová kamna za rozumnou cenu
Vytápění domova, krby, krbová kamna a vložky, biokrb a pece na pizzu spolu s příslušenstvím a doplňky prodává a montuje Eurokam system s.r.o., Frýdek – Místek.
Eurokam system s.r.o.
Atypická designová svítidla, kovovýroba a zámečnické služby včetně lakovny
Prodej atypických interiérových a exteriérových svítidel do celého světa a kovové výrobky od firmy Tůma Tomáš s.r.o. z Kamenického Šenova.
Provoz a údržba veřejných prostor, technické služby, opravy a montáže
Městské služby Rousínov - provádí služby pro občany, starají se o správný a bezpečný chod města, technické služby, opravy a údržbu majetku.
Novostavby, rekonstrukce, projekční činnost, navržení a realizace interiéru
Stavební společnost, která se Vám postará o výstavbu a rekonstrukci budov od projektu až ke kolaudaci! Společnost DEVPRO, s.r.o. Praha.
DEVPRO, s.r.o.
Pracovně lékařské služby, interní ambulance, praktická ambulance, poradna
Lékařské služby a poradna od týmu doktorů z ordinace SABIL, s.r.o. v Brně, která Vám pomůže s problémy s krevním tlakem, cholesterolem a poruchami srdečního rytmu.
Sabil, s.r.o.
Informace o postupu certifikačního orgánu výrobků v souvislosti s ohrožením COVID-19
Certifikační orgán TÜV SÜD Czech s.r.o. zavádí opatření pro provádění dozorových i recertifikačních auditů. Informace o postupu v souvislosti s ohrožením COVID-19 se dozvíte na našich stránkách.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Poseďte v restauraci s tankovým pivem v historickém areálu pivovaru v Malém Rohozci
V restauraci nabízíme dobré jídlo a originální tankové pivo a limonády za velmi příznivé ceny - restaurace v historickém areálu pivovaru v Malém Rohozci.
Moderní lakovna, která používá kvalitní práškové barvy a zabývající se velkými i malými zakázkami
Práškové lakování pomocí kvalitních barev od významných dodavatelů provádí ve své moderní lakovně firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě. Zabývají se velkými i malými kusovými zakázkami.
Ostraha rodinných domů, bytů a komerčních prostor - spolehlivá bezpečnostní agentura
Ostrahu rodinných domů, bytů a komerčních prostor v Prostějově, Vyškově i Olomouci zajišťuje spolehlivá bezpečnostní agentura SIDA s.r.o. My Váš majetek ochráníme.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Eshop shozy na suť Haemmerlin, Praha
Shozy na suť Haemmerlin Vám zajistí snadnou a rychlou přepravu stavební sutě z vyšších pater stavby.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Překlad videa do češtiny i jiných jazyků za dobrou cenu
Videa z cizojazyčné verze přeloží do češtiny či dalších jazyků i bez mezinárodní zvukové stopy a prázdné obrazové verze video studio POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Autoklíče s imobilizérem, dálkovým ovládáním na všechny typy vozů - výroba i oprava
Náhradní autoklíč vám vyrobí firma Milan Kocián v Šumperku - zaměřuje se nejen na výrobu, ale také opravu autoklíčů s imobilizérem a dálkovým ovládáním na téměř všechny typy vozů.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Skleněné obklady, zástěny, dělící stěny s různým potiskem na sklo
Produkty z kategorie Image glass dodává firma Frajt Kroměříž. Vyrábíme skleněné obklady, zástěny, dělící stěny a další dekorativní prvky, kde je využit potisk na sklo.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa, česká kuchyně, možnost pořádání oslav, svatebních hostin, večírků.
Motorové pásové kolečko - pomocník pro přepravu materiálu v obtížných terénech
Motorové pásové kolečko s nosností až 500 kg, které přepraví sypký i pevný materiál v obtížných a svažitých terénech, seženete za výhodnou cenu na e-shopu Stavební mechanizace - Ing. Vojtěch Malý.
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, prevence, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, preventivní prohlídky, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování, analyzátor moči, píchání uší u kojenců, odběry biologického materiálu.
Slánský pediatr s.r.o. MUDr. Miroslava Šircová
Spreje CHALK PAINT pro renovaci nábytku ve stylu ,,vintage" - matný povrch a sametový vzhled
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna barev a sprejů v Opavě, kde naleznete také novinku v podobě spreje CHALK PAINT, který je určený pro originální renovaci nábytku ve stylu ,,vintage".
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výhodný servis starších vozů škoda - autorizované servisní prohlídky i rychloservis
Brněnská firma AUTONOVA BRNO s.r.o. je autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA a poskytuje i záruční a pozáruční servis nebo rychloservis, který je do jedné hodiny.
Vegetariánské krmivo pro psy německé značky Green PetFood - zcela bez masa a obilovin
Jako novinku v našem obchodě můžete najít vegetariánské krmivo pro psy německé značky Green PetFood, které je vhodné pro všechny psy s alergickou reakcí na živočišné bílkoviny.
Kvalitní topenářské práce  - a zima nebude mít šanci
Kvalitní topenářské práce jsou jako stvořené pro firmu Aleš Jarýn v Šumperku - zajistíme vám vše od tepelných čerpadel až po podlahové a ústřední vytápění.
Stavební řezivo, dřevo na střechu, strop, altánek či pergolu - prodej
Prodej stavebního řeziva pro kutily i stavaře. Kvalitní dřevo na střechu, strop, altánek či pergolu od firmy Ing. Radek Vintr RV DŘEVO z Vysočiny.