Aktuální microsite

Stavební práce, stavby na klíč, rekonstrukce bytového jádra a koupelny
Veškeré stavební práce od GROW LUCKY s.r.o., která Vám postaví nový rodinný dům, firemní prostory nebo zrekonstruuje starý objekt v okolí Plzně a Prahy.
Dovoz pitné a užitkové vody, plnění bazénů, zalévání parků a kropení silnic
Kropení silnic proti prašnosti, čištění parkovišť a cest, zalévání zelení, dovoz pitné vody od Vysloužil služby s.r.o. z Náměšti na Hané.
Květinový servis, řezané a hrnkové květiny, floristické a zahradnické potřeby
Kompletní květinový servis pro všechny běžné či slavnostní příležitosti v Květinářství Přemysl Michal, ve Bzenci, Vracově či Uherském Hradišti.
Advokátní kancelář, právní služby, rodinné a občanské právo, obhajoba
Právní služby, sepsání smluv, prohlášení o pravosti podpisu a daňová přiznání od advokátní kanceláře Mgr. Jany Hansalanderové z Rakovníka.
Tvorba webových stránek - návrh designu, příprava obsahu, hosting a správa
Kompletní tvorbu webových stránek od návrhu designu přes přípravy obsahu až po následnou správu a hosting zajišťuje v okolí Břeclavi a Hodonína reklamní agentura Stillus s.r.o.
Automatické závlahové a zavlažovací systémy - instalace úsporných závlah
Instalací automatických závlahových a zavlažovacích systémů se zabývá firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. z Olomouce. Provádíme komplexní realizace úsporných závlah.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Eshop, prodej, montáž požární hydranty, hasicí přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní
Majitelé domů, bytů i firmy mohou pořídit hasící přístroje - práškové, pěnové, sněhové, vodní a požární hydranty v eshopu Hasteko.cz. Jsme prodejci, zajistíme i montáž zařízení v regionu Zlínský kraj.
Vinařské potřeby, technologie a stroje i pro malého vinaře na jednom místě - prodej
Kompletní vybavení vinařských potřeb, technologií a strojů si vyberete ve Vojkovicích u firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. - vše pro vaše vaše vinařství a vinný sklep naleznete na jednom místě !
Plotové panely 2D a 3D pro oplocení rodinných domů, parků a škol - prodej
Prodejem a dodávkou plotových panelů k oplocení rodinných domů, škol, parků, průmyslových a vojenských budov a areálů se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí v celém Jihomoravském kraji.
Kovošrot Bohumín - sběr, výkup, zpracování železných, neželezných a barevných kovů
Společnost Trojek a.s. s provozovnou v Bohumíně patří k nejvýznamnějším tuzemským firmám zajišťující sběr, výkup a kompletní zpracování kovového odpadu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Boj proti hlodavcům, hmyzu a plísním v budovách a provozech
Profesionální pomoc proti škůdcům a plísním od společnosti ASANA Control s.r.o. ze Zlína včetně poradenství a vypracování dokumentace HACCP.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Výkopy, terénní úpravy, zemní a stavební práce
Výkopové práce, srovnání terénu, inženýrské sítě. Stavba plotů, pokládka zámkové dlažby a ostatní stavební práce realizuje Daniel Smutný v Jihomoravském kraji.
Obec Střížovice u Plzně ideální pro cyklisty a turisty
Obec Střížovice se nachází jižně od krajského města Plzeň. Navštivte nás a poznejte krásnou přírodu, zdejší tradice a kulturní život či se projeďte po naučné stezce na kole.
Zahradní grily a udírny různých provedení a velikostí
Mobilní zahradní grily na sele, gyros či multifunkční, klasické i se zadním topením, kovové udírny různých velikostí zhotovuje MK - GRIL Martin Kříž, Doubravice nad Svitavou.
Pokládka zámkové dlažby, demolice staveb či čištění koryt
Profesionální pokládka zámkové dlažby, demoliční práce i čištění koryt řek firma Zámkové dlažby & demolice z Benátek nad Jizerou, okres Mladá Boleslav.
Obec Ostrovec-Lhotka turistika, pamětihodnosti, chráněné krajinné oblasti
Malebná vesnička Ostrovec-Lhotka leží v Plzeňském kraj, okresu Rokycany, nachází se zde pamětihodnosti a krásné okolí ideální pro turistiku.
Advokátní kancelář Uherský Brod - JUDr. Miloslava Šmoková
Komplexní právní služby v Uherském Brodě. Rozvody, nemovitosti, rodinné právo i advokátní úschova. Mimosoudní i soudní vymáhání pohledávek.
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod sortiment pro zahradní centra
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod se sortiment pro zahradní centra, květinářství, zahradnictví od firmy Zepo-Kubíček Václav v Hodoníně - prodej od značkové společnosti AGRO CS, a.s.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči. Přijďte na pohárek vína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči je vždy příjemný zážitek. Císařské sklepy Horák Vás zvou - Přijďte na pohárek vína. Pan Horák Vám rád řekne jak se u nich takové výborné víno dělá.
Císařské sklepy Horák
Ultrazvukové zkoušky pro průmyslové využití - UT metoda - největší dosah se všech NDT metod
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? My jsme Ti praví pro Vás!
Revize a kontrola plynového kotle, sporáku a dalších spotřebičů, revizní technik
Každoročně by měla proběhnout prohlídka plynových spotřebičů, kotlů i sporáků a revize jednou za tři roky. Pečlivost kontrol v Olomouckém kraji Vám zajistí revizní technik Jan Nohava z firmy THERMATIC
Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Nástrojářská výroba – protahovací trny, střižné přípravky pro průmysl
Nástrojářskou výrobou se zabývá společnost TECHNICKO – INŽENÝRSKÉ SLUŽBY s.r.o. z Letovic. Dodáváme střižné, ohýbací a jiné přípravky pro strojírenství a elektrotechnický průmysl.
Anglické kombinované sporáky se samostatným grilem - pro náročné kuchaře
O dodávku a montáž anglických kombinovaných sporáků se postará firma Roháč&Fejta z Brna. Sporáky jsou vhodné pro náročné kuchaře, kteří ocení dvě programovatelné trouby se samostatným grilem.
Palety různých rozměrů, stavební řezivo, dřevovýroba
Palety ze dřeva, europalety pro logistiku a skladování, stavební řezivo na střechy, pergoly, ploty či obložení zhotovuje dřevovýroba - Jaroslava Kuboušková.