Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihočeský kraj
Projektová dokumentace - vypracování a návrhy pro novostavby i rodinné domy
Bc. Tomáš Hošek z Tábora nabízí projekční činnost, kde pro Vás vypracuje projektovou dokumentaci pro stavby jako rodinné domy, novostavby a další.
Hotel Barborka - příjemné ubytování v apartmánech blízko přehrady Lipno
Hotel Barborka leží v obci Přední Výtoň v blízkosti přehrady Lipno a nabízí příjemné ubytování v pokojích a apartmánech pro turisty, cyklomilovníky nebo rodiny s dětmi.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Výroba a montáž herních prvků na dětská hřiště – houpačky, skluzavky, hrazdy
Realizací certifikovaných dětských hřišť a herních prvků, jako houpačky, skluzavky či hrazdy se zabývá Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Postaráme se o výrobu, odbornou montáž i následný servis.
Dřevoslav s.r.o.
Jízdní kola a výbava pro cyklisty – prodej ve městě Tábor
Chcete rozjet cyklistickou sezonu ve velkém stylu? Jste fanouškem cyklistiky a máte sportovního ducha? Potřebujete nové kolo nebo cyklistickou výbavu?
Točená a kopečková zmrzlina, ledová tříšť a domácí limonáda v Zmrzlina POLI
Cukrárna Zmrzlina POLI v Týnci nad Vltavou Vás v létě schladí svou skvělou točenou nebo kopečkovou zmrzlinou, ledovou tříští či domácí limonádou.
Velkoobchod s širokým výběrem osobních ochranných pracovních pomůckek Tábor
Jsou povolání, kde se při jejichž výkonu se neobejdete bez ochranných osobních pracovních pomůcek. Navštivte velkoobchod společnosti TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, kde naleznete jejich široký výběr.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Agroslužby - příprava a ošetření půdy, výsev obilovin ale i stavební zámečnictví od Fübiko s.r.o.
Společnost Fübiko, spol. s.r.o. z Rodvínova u Jindřichova Hradce se zaměřuje na agroslužby, stavební zámečnictví a kovářství, autoservis nebo autodopravu.
Sazenice, semena, substráty a řezané a pokojové květiny v Květinářství Kottová
Květinářství paní Slávky Kottové nabízí rozmanitý sortiment květin od řezaných po pokojové, stejně jako nabídku semen, sazenic a substrátů pro Vaši zahradu.
Jízdy na koních a ubytování pro rodiny s dětmi na malebné Farmě Malenice
Farma Malenice v okrese Strakonice leží nedaleko Národního parku Šumava a láka na dovolenou pro jednotlivce i rodiny s dětmi. Užijte si jízdy na koních, pro začátečníky i pokročilé.
Prodej a opravy veškerých typů paletových vozíků a manipulační techniky
Autorizovaný prodejce DAMATECH, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích u Znojma se zabývá prodejem i servisem veškerých typů paletových vozíků a manipulační techniky.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště na cvičení a protahování
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště ke cvičení a protahování, jako jsou například hrazdy a lanové mosty, vyrábí certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Malebná obec Pracejovice v Jihočeském kraji
Naše obec se nachází nedaleko města Strakonice a je tvořena dvěma částmi, a to Pracejovicemi a Makarovem. Pyšníme se téměř 350 obyvateli a bohatou občanskou vybaveností.
Pokládka dlažby, zednické práce nebo oprava fasád - Martin Prouza
Martin Prouza sídlí v Malšicích nedaleko města Tábor a poskytuje zednické, obkládačské a pokládkové práce za dobrou cenu a kvalitně provedené.
Lodě, kajaky, rafty a turistické nebo adrenalinové sjíždění řek - PŮJČOVNA PLAVIDEL VÁŽKA
Půjčovna plavidel VÁŽKA, která sídlí nedaleko města Tábor Vám poskytne spolehlivé plavidla pro Váš výlet na řeku, jezero nebo i moře. Pořádá sjezdy řek nebo teambuldingové akce.
Sedlečko u Soběslavě v okrese Tábor, rybníky - Řezník, Dítě, Petřík, Návesák
Obec Sedlečko u Soběslavě se nachází na pravém břehu Černovického potoka, zhruba tři kilometry severovýchodně od Soběslavi v okrese Tábor v Jihočeském kraji.
Ubytování pro jednotlivce i firemní zaměstnance v Penzionu U Lužnice
Penzion U Lužnice leží ve městě Planá nad Lužnicí nedaleko města Tábor a nabízí komfortní ubytování v moderních apartmánech pro jednotlivce i firmy.
Obec Ponědrážka je skvělým místem, kam vyrazit na ryby nebo na kolo
V okrese Jindřichův Hradec leží obec Ponědrážka, která svou lokalitou láka rybáře i pěší a cyklo turisty. V okolí najdete plno rybníků a turistických a cyklo tras.
Zemní a výkopové práce v okrese Písek
Realizace výkopových prací, zemní a terénní práce, úpravy exteriérového okolí domů a objektů, přípravy inženýrských staveb.
Rozvody tepla, vody a plynu - montáže, záruční i pozáruční servis, opravy, prodej materiálu
Českobudějovická topenářská firma Vetom s. r. o. nabízí svým zákazníkům služby v oblasti rozvodů tepla, vody a plynu vč.servisu a oprav. Současně také zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej.
Květinářství, prodej květin, květinová vazba - Český Krumlov
Hledáte prodej květin v Českém Krumlově? Nabídka různých druhů řezaných květin i pokojových rostlin jedině v Květinářství Radomíry Bártové. Setkáte se zde s velmi příjemnou a ochotnou obsluhou.
Instalatérská, topenářská, plynařská činnost v Jihočeském kraji, revize plynových spotřebičů
Firma pana Milana Svobodného se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá veškerou instalatérskou, topenářskou a plynařskou činností. Působíme v celém Jihočeském kraji.
Ubytování Lipno nad Vltavou - apartmány a studia s výhledem na vodní nádrž Lipno
Ubytování U Vongrejů nabízí ubytování v Lipně nad Vltavou s výhledem přímo na vodní nádrž Lipno. Ubytovat se můžete buď ve dvou apartmánech (pro 7 a 11 osob) nebo dvou studiích (pro 2 a 4 osoby).
Rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací Vás láka na Třeboňsko
Útulný rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací je skvělá destinace pro dovolenou po celý rok. Objevujte krásy Třeboňska a jeho blízkého okolí.