Aktuální microsite

Obec Malá Hraštice v okrese Příbram, vyhlášená cukrárna Stáňa, penzion U Kapličky, kostel
Obec Malá Hraštice v okrese Příbram, vyhlášená cukrárna Stáňa, penzion U Kapličky, kostel, Myslivecké sdružení Hubert Malá Hraštice.
Last Minute zájezdy 2023 – 2024 - výhodná dovolená  s cestovní agenturou Invia Liberec
Last minute, výhodná dovolená 2023 - 2024 Liberec, letecké zájezdy, poznávací, exotické zájezdy po celém světě, pobytové zájezdy u moře, pobyty s vlastní dopravou.
Cestovní agentura INVIA CZ Prodej zájezdy Liberec
Postele pro děti, dětské ložnice, nábytek Vysočina, výroba, prodej
Ráj spánku je spánkové studio v Jihlavě, kde naleznete vysoce kvalitní postele, rošty, zdravotní matrace i dětský a jiný nábytek. Široký sortiment je od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Metrový a bytový textil, oděvní látky - prodej
Hledáte-li kvalitní a moderní metrový nebo oděvní textil či látky, pak si ve firmě TEXPA vyberete z pestré nabídky oděvních látek i metrového a bytového textilu dle vaší potřeby.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Prodej alkoholu a lihovin za super ceny ve velkoskladu
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických nápojů a lihovin za super ceny v Opavě.
L & M nápoje s.r.o.
Nové i použité náhradní díly pro automobily – prodej a montáž
Náhradní díly, kvalitní komponenty pro osobní i nákladní automobily za přijatelné ceny prodává i rovnou vymění AUTOKOMPLET-SERVIS Plzeň, s.r.o.
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů, kovoobrábění na CNC strojích
O přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů na pásové pile, obrábění kovů na CNC strojích - se postará společnost CNC – MORAVIA s.r.o. se sídlem v Prostějově.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Jeřábnické práce s řidičem - pronájem jeřábu včetně obsluhy na Moravě
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. Kroměříž zajišťuje mimo jiné i jeřábnické práce s řidičem - pronajmeme jeřáb pouze včetně obsluhy. Působí na Moravě, v regionu Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, sportoviště
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, provoz sportoviště, údržba zeleně, chodníků, mobilní svoz odpadu, nové lavičky, údržba osvětlení, dopravní značení.
Centrum sociální pomoci a služeb Hradec Králové, pečovatelská služba v domácnostech, stacionář
Centrum sociální pomoci a služeb Hradec Králové, pečovatelská služba v domácnostech, denní stacionář Domovinka pro seniory, středisko osobní hygieny, manželská a rodinná poradna.
Elektroinstalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, tuning kytarových řetězců Brandýs nad Orlicí
Elektroinstalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, tuning kytarových řetězců Brandýs nad Orlicí, opravy elektroinstalace.
Fotbalové dresy LEGEA a ADIDAS, fotbalové sady dresů, rozlišovací dresy na trénink
Fotbalové dresy LEGEA a ADIDAS, fotbalové sady dresů, široká nabídka barev a velikostí rozlišovacích dresů, fotbalové trenky, fotbalové štulpny.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Pracovní ochranné filtrační respirátory Chrudim, ochrana proti prachu a kapénkám
Pracovní ochranné filtrační respirátory Pardubice, ochrana proti prachu a kapénkám, filtrační polomasky s výdechovým ventilkem.
Výroba a prodej individuálních ortopedických vložek do bot na míru
Firma Greif-Inex s.r.o. v Olomouci se zabývá výrobou a prodejem individuálních ortopedických vložek do bot na míru přesně pro vás, pro všechny vady nohou. Zákazníky máme z Prostějova i Přerova.
Soukromá oslava v restauraci, v salonku - oslava narozenin, promoce
Ve stylové restauraci Selská KRČMA Otrokovice můžete uspořádat oslavu v salonku. V naší restauraci bude Vaše soukromá oslava narozenin či promoce výjimečná.
Rekonstrukce bytů, koupelen a přestavby bytových jader pro Prahu a blízké okolí
Pokud plánujete rekonstrukci bytu, koupelny nebo přestavbu bytového jádra pak vsaďte na odborníky ze stavební firmy Tomáš Viktorini působící v Praze.
Revize elektra od revizního technika s osvědčením
Nechte si provést revizi elektra od profesionální elektromontážní firmy SV - Elektro, s.r.o.. Naši revizní technici s osvědčením Vám provedou revizi elektrických zařízení také v okolí Frýdku - Místku.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů, skládky VHS Jihlava, nové kanalizace, vodovody, regulace potoků, odbahňování rybníků.
Skládky VHS Jihlava s.r.o.
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, hřiště
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, venkovní hřiště, sportovní areál U Červených domků, provoz a správa sportovních objektů.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Účetnictví České Budějovice, účetní služby, mzdy, daně, zastupování na úřadech, daňové přiznání
Účetnictví České Budějovice, účetní služby, mzdy, daně, zastupování na úřadech, daňové přiznání, vedení účetnictví pro neziskové organizace, pro právnické a fyzické osoby.
Kvalitní okna a dveře na míru – výroba, prodej a montáž
Prodejem, montáží a výrobou kvalitních oken a dveří na míru se zabývá společnost PLASTOMA CZ, s.r.o. z Jihlavy. Své služby realizuje také pro zákazníky z oblasti Havlíčkova brodu a okolí Vysočiny.
Prodej, pronájem osobního detektoru plynů - spolehlivý detektor oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku
Společnost Gasedo Zlín je prodejce detektorů plynu. Pro krátkodobé použití zajistíme pronájem osobního detektoru plynů pro detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku.
Elektrické ruční nářadí z velkoobchodu Schachermayer - on-line katalog, ceník
Elektrické ruční nářadí pro vrtání, řežání, broušení od prověřených dodavatelů najdete v on-line katalogu velkoobchodu Schachermayer.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Čistírna prádla – praní a mandlování oděvů, textilu včetně žehlení
Praní a mandlování prádla, oděvů a dalšího textilu pro domácnosti, ale i hotely a penziony provádí v okolí Vyškova Čistírna prádla Marie Horáková. Zajišťujeme svoz i rozvoz prádla.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna