Aktuální microsite

Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Kompletní rozbory vody Polička, Vysoké Mýto, Choceň
Zajistěte si rozbor vody včas, protože v nekvalitní vodě se totiž můžou objevovat nebezpečné bakterie - Orlická Laboratoř, s.r.o. Česká Třebová
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Kompresory FIAC od tradičních výrobců vzduchových kompresorů
Kompresory FIAC jsou určené pro profesionální využití v pneuservisech, autoservisech nebo pro zručné řemeslníky.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Odlitky, obrábění kovů, frézování, lisování, svařování, CNC
Opracování jakýchkoli kovů, výroba přípravků a dílů, odlévání velkých i drobných odlitků od STROJÍRNY Rumburk s.r.o. z Horního Jindřichova.
Alko i nealko pití, pivo, vino, lihoviny různých značek
Alkoholické a nealkoholické nápoje dodává PIVO-KOTALA. Prodej piva, destilátů, vína a nealka. Obstaráme vybavení pro čepování piva a vše dodáme.
Město Třemošná v Plzeňském kraji, příroda, lesy, turistika, železniční trať
Město Třemošná s krásnými okolními lesy ideálními pro turistiku, spolu s vodní nádrží a pamětihodnostmi nacházející se nedaleko od města Plzeň.
Projekční kancelář, architektonický návrh a projektová dokumentace
Zkušení architekti, kteří vyhotoví kompletní projektovou dokumentaci přesně na přání zákazníka z projekční kanceláře AR projekt, s.r.o. z Brna.
Svatební kytice na míru – aranžování, vázání kytic pro nevěstu z živých i umělých květů
Svatební kytice na míru aranžuje v okolí Prostějova květinářství Ivana Slavovová. Vážeme kytice pro nevěstu z živých i umělých květin.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Prodej bytového nábytku – dětské pokoje, obývací stěny, sedací soupravy
Široký sortiment bytového nábytku do dětských pokojů, ale i obývací stěny a sedací soupravy zakoupíte v prodejně Nábytek Blansko. Prodáváme nábytek české výroby.
Nábytek Blansko
Kavárna s parkováním zdarma, kde jsou domácí zákusky, skvělá káva, zmrzlina Adria
Kavárna Nakafe v Kroměříži je klidným místem pro posezení u skvělé kávy s přáteli i pro rodiče s dětmi. Hosté mají u nás parkování zdarma. Můžete si k nám přijít pro domácí zákusky, koláče a zmrzlinu.
Šíření RF signálu v budovách, tunelech a jiných vnitřních prostorách
Systémové vybavení pro šíření RF signálu ve vnitřních prostorách budov i tunelů nabízí společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny Praha – vybavení dílny, skladu, kanceláře
Široký sortiment kovového nábytku pro vybavení dílen, kanceláří, skladů, šaten nebo zdravotnických ordinací nabízí za bezkonkurenční ceny společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Léčba poruch a vad hlasu, sluchu a řeči Praha – pro všechny věkové kategorie
Léčbou poruch a vad hlasu, sluchu či řeči u pacientů všech věkových kategorií se zabývají odborníci v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Dělení svitků na tabule a svitků podélně na míru Praha – minimalizace nerezového odpadu
Společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze a její moderní servisní centrum nabízí zákazníkům možnost dělení svitků na tabule nebo podélně na míru s cílem minimalizace nerezového odpadu.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Export zboží do Anglie - od jedné palety až po 24 tun
Hledáte spolehlivého přepravce zboží již od 50 kg pro pravidelnou nebo jednorázovou dopravu zboží do Anglie? Kontaktujete společnost DORYS CZ s.r.o. se sídlem v Příbrami.
Řetízky pro výrobu bižuterie včetně zapínání a koncovek – široký výběr
Společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou nabízí široký výběr řetízků mnoha tvarů a provedení k výrobě bižuterních náhrdelníků, náramků a náušnic včetně zapínání a koncovek.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Ošetření a čištění zubních kanálků Praha - mikroskopická endodoncie
Bolí Vás zuby? Možná potřebujete odborné ošetření a čištění zubních kanálků. V Dental Office H33 v Praze je odborná ordinace mikroskopické endodoncie, kde Vás ošetří a zbaví bolesti.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Textilní galanterie eshop - potřeby pro šití i pletení
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej veškeré textilní galanterie prostřednictvím internetového obchodu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Účetnictví, daně i mzdy ve Valašské Bystřici a okolí v okrese Vsetín
Zpracování účetnictví, daňové evidence, vedení mzdové agendy, DPH i zastupování při jednání na úřadech Vám zajistí účetní kancelář Monika Petruželová z Valašské Bystřice.
Malířství, natěračství a lakýrnictví v okrese Benešov
Vymalujeme, natřeme, nalakujeme! Všechno bude jako nové! Zrekonstruujeme Váš domov i kanceláře. Komplexní a především profesionální služby v okrese Benešov.
Pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah
Kompletní sortiment dřevěných podlah, vinylové podlahy, sportovní podlahy, renovace parket i půjčovna brusek. Podlahářství Václav Kulík - nedaleko Hradce Králové.
Malebná vesnička v západních Čechách, pamětihodnosti, umělá vodní nádrž a letní restaurace
Vesnička v Plzeňském kraji Nezvěstice, kde najdou vyžití milovníci turistiky, přírody, pamětihodností a koupání v umělé vodní nádrži.
Obec Nezvěstice
Pekařství, pekárna, slané a sladké pečivo, denně čerstvé pečivo
Kvalitní a chutné pečivo, pečeme v parní peci a tak naše produkty vydrží dlouho čerstvé, sladké i slané dobroty z pekárny INTEGRA H + H, s.r.o. Lučany nad Nisou.
INTEGRA H + H, s.r.o.
Přeprava nadměrných nákladů, lesnické, zemědělské a stavební techniky
Transportní služby, přeprava nadrozměrných nákladů po celé Unii včetně vyřízení všech potřebných dokumentů od Autodoprava František Vlček z Řehlovic.
Autodoprava František Vlček
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.