Aktuální microsite

Výroba, prodej levných interiérových posuvných dveří, posuvek na zakázku
Potřebujete nové posuvky? Firma Š+N MIRADE Olomouc vyrábí a prodává levné, ale kvalitní interiérové a posuvné dveře i na zakázku. Moderní šoupačky Vám doma zajistí více prostoru.
Š+N MIRADE s.r.o.
Zahradnictví s velkým výběrem květin, stromků i keřů
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí vše od stromků, květin, přes keře, až po hnojiva.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Pracovní nabídky, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství
Široké spektrum pracovních nabídek, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství na Ostravsku a v Moravskoslezském kraji poskytuje personální agentura Specialist Servis s.r.o.
Specialist Service, s.r.o.
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace, stavební činnost.
Nové motocykly kategorie UM o objemu 125 ccm právě v naší prodejně
Uvažujete-li o koupi nového motocyklu, spadajícího do kategorie UM s objemem 125 ccm, pak navštivte prodejnu Rimoto v Třebíči, kde si jistě vyberete to pravé.
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob, denní sanatorium pro léčbu atopického ekzému, lupénky a dalších chorob.
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.
Komplexní logistické služby včetně co-packingu Hořovice, doprava, skladové prostory, E-shop
Komplexní logistické služby včetně co-packingu Hořovice, doprava, skladové prostory, E-shop fulfillment včetně správy, další pobočka na Slovensku.
TPL Czech s.r.o.
Postaráme se o úklid a udržení pořádku ve společných a nebytových prostorech
O pravidelný i jednorázový úklid společných a nebytových prostorů se postará společnost Pegasus service s.r.o. nejen v Ostravě a v Havířově, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Prodej sériových ortopedických pomůcek - bandáže, kolenní, hlezenní ortézy, bederní pásy a další
Prodejem sériových ortopedických pomůcek v Olomouci a Prostějově se zabývá GREIF-INEX. Prodáváme bandáže, kolenní ortézy, bederní pásy, hlezenní ortézy, ortézy kotníku a další.
Vyzkoušejte pohodlné ubytování v klidné části města Mikulov
Pokud plánujete cyklovýlet a stále nemáte vyřešeno ubytování, pak vyzkoušejte naše apartmány Lípa v Mikulově a poznejte krásu a rozmanitost Jižní Moravy.
Rustikální penzion s prostory pro pořádání svateb a vlastním vinným sklípkem
Ideálním místem pro pořádání svateb je v okolí Pálavy a oblasti Jižní Moravy penzion Pastuška, který disponuje vlastním vinným sklípkem a možností ubytování pro novomanžele.
Dřevěné posuvné dveře, HS portály - elegantní a bezpečný vstup na balkon či terasu, kvalitní výroba
U tradičního českého výrobce dřevěných oken a dveří TESKO KOLOVRAT s.r.o. z Opavy zakoupíte kvalitní posuvné dveře HS portály na terasu, balkon či terasu za zajímavé ceny.
Prodej OSB desek z dřevotřísky - vhodný materiál pro každé staveniště
OSB desky prodává firma Radka Vintra RV DŘEVO z Vysočiny. Poskytuje kvalitní stavební řezivo, mezi něž patří kvalitní a pevné OSB desky z dřevotřísky, které najdou využití v každém staveništi.
Nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří - výroba nábytku na míru
Firma Lamé má dlouholeté zkušenosti s výrobou nábytku a vyrábí kompletní nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Robotické svařování - vysoká produktivita, přesnost a kvalita výroby
Společnost PKD, s.r.o., která působí v Jihočeském kraji poskytuje moderní robotické svařování, které je zajištěno moderními technologiemi a zaručuje vysokou kvalitu, produktivitu a přesnost výroby.
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Dodávka komplexního pokladního a informačního systému UniPOS PROFI PLUS
Dodávku pokladního systému UniPOS PROFI PLUS zajistí společnost UNIDATAZ s.r.o. Provozovatelům zajistí komplexní vedení prodeje zboží na čerpací stanici.
Lázeňská péče, léčba pohybového aparátu ve Východních Čechách
Komplexní lázeňské služby, péče o klienty s problémy v oblasti pohybového aparátu, rehabilitace, masáže a jiné procedury nabízí Lázně 1897, s.r.o. ve Východních Čechách.
Lázně Velichovky Lázně 1897, s.r.o.
Středoškolské vzdělávání v maturitních a učebních oborech
Vzdělávání středoškolského stupně zakončené maturitou či výučním listem. Studium gastronomie, hotelnictví, ekologie a lesnictví ve Bzenci.
Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace
Velkoobchod a síť maloobchodů s potravinami a drogerií
Velkoobchod potravin a drogerie. Podpora maloobchodníků, nové technologie a služby, řešení na míru pro jednotlivé prodejny to je společnost CBA NUGET s.r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Oprava vozů všech evropských značek, údržba a servis aut
Kompletní servis a opravy vozů. Opravujeme vozy všech evropských značek. Svěřte své auto skutečným profesionálům, a to společnosti Mercedes servis Praha 6.
Přístrojová diagnostika ověří zatížení organismu - biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom
Studio zdraví LADA Přerov provádí biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom. Přístrojová diagnostika ověří zatížení Vašeho organismu. Jde o kompletní metodu diagnostiky a terapie.
Kácení stromů běžné i rizikové Praha – bezpečně a bez škod na zdraví a majetku
Upravujete zahradu a potřebujete pokácet strom? Běžné i rizikové kácení stromů v blízkosti budov nebo elektrického vedení nabízí zkušení odborníci z firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.