Aktuální microsite

Výroba ocelových hal a ocelových konstrukcí – kvalitně v ČR i v zahraničí
Společnost PKD s.r.o. Vám představuje realizaci ocelových hal a ocelových konstrukcí v nejvyšší kvalitě pro Vaši maximální spokojenost.
Příměstský tábor plný aktivit - letní tábory pro tvořivé slečny od 6 let téma Tvořivý mix a Kouzlíme v kuchyni
Studio Fairyland Zlín pořádá letní tábor plný aktivit. Příměstský tábor Tvořivý mix pro slečny od šesti let, co rády tvoří.
Designové anglické sporáky - jiskrou vaší luxusní kuchyně
Firma Roháč & Fejta z Brna vyrábí interiérový nábytek na zakázku a dodává luxusní designové sporáky včetně příslušenství jako jsou digestoře a ochranné desky.
Rekuperační systémy pro rodinné domy, novostavby nebo komerční prostory
Konec tepelným ztrátám, vlhkosti vzduchu, plísním a pachů. Efektivní úspora energie s rekuperační jednotkou od společnosti KESPOGAS.
Kosmetický salon Sakura, to nejlepší, co můžete Vaší pleti dát
Ošetření Vaší pleti profesionální kosmetikou a nejmodernějšími technikami. Rozbor pleti, samotný kosmetický proces a finální konzultace s doporučením domácího ošetření.
Soukromá ortopedická ordinace v samotném centru Prahy
Léčba bolesti zad, kloubů a artrózy. Odborná konzultace a péče pro vaše tělo. Rychlé objednací termíny a profesionální péče. MUDr. Josef Jodl, odborník v oblasti ortopedie
Háčkovaného a pleteného zboží ruční výroby, bytové dekorace
Háčkované dekorace, pletené módní doplňky, šperky, dětské zboží, vše vyhotoveno ručně. Každý výrobek má svůj příběh. Miroslava Knitlová, autorizovaný prodejce.
Čištění a opravy studní, vrtů, prohlubování studní, revize
Kompletní opravy a čištění Vašich studní a vrtů, odstranění nečistot a sedimentů, prohloubení studní realizuje Jiří Zloch z Chodova na základě předem vyhotovené cenové nabídky.
Elektro materiál, elektroinstalační materiál, světla, kabely, e-shop a prodejna
Elektroinstalační materiál, potřeby pro elektroinstalatéry a elektrikáře, veškeré elektro zboží najdete v prodejně i e-shopu Martina Kaplana Toraka z Mostu.
Soukromá střední hotelová škola a odborné gastro učiliště Plzeň
Máte v rodině "deváťáka", který stále ještě nemá zvolenou střední školu? Pomáháte mu řešit dilema, kam se přihlásit? Rozšiřte možnosti o soukromá zařízení.
Ochranné pracovní pomůcky, šití pracovních oděvů, rukavice, pracovní obuv
Vyrábíme ochranné pracovní pomůcky, šijeme a prodáváme pracovní oděvy, najdete u nás různou pracovní obuv, rukavice a další.
Při zápůjčce strojů a nářadí na víkend poskytujeme slevu – 30 %!
Půjčovna a prodejna nářadí PROFI-TECHNIK s.r.o. - o víkendech poskytujeme výhodnou slevu až 30%!
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Výroba strojů - cisternové nástavby, vodní cisterny NCS, příslušenství k cisternám
Vyrábíme stroje pro údržbu komunikaci, jako jsou cisternová nástavby, vodní cisterny NCS i příslušenství k vodním cisternám, sypače, zametače, agresivní kartáče a jiné.
Výroba trapézových plechů Kolín
V našem areálu nabízíme výrobu trapézových plechů pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Nová Ves, Kolín
Pozorování oblohy Hradec Králové – večerní pozorování dalekohledy
Přijďte si k nám do Hvězdárny a planetária v Hradci Králové prohlédnout nejen noční oblohu, ale i interaktivní expozice.
Nosiče kontejnerů od firmy Beran
Nosiče kontejnerů od firmy Beran skvěle poslouží k vyklízení nepotřebného odpadu.
Vodní, kalová, průmyslová, oběhová nebo ponorná čerpadla pro domácnost i průmysl - prodej, servis a opravy
S nákupem a opravami všech typů čerpadle Vám poradí firma Antlia ze Znojma. Prodáváme čerpadla pro domácnost a průmysl a provádíme opravy a servis čerpadel tuzemských i zahraničních výrobců
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Přenosné chladící a výčepní zařízení - prodej, pronájem na doporučení a montáž
Veškeré vybavení pro čepování nápojů dodává firma VITOKONEX, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž, sanitaci, servis, prodej a pronájem přenosných, chladících a výčepních zařízení na doporučení.
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic
Geodetické práce Zlín, zeměměřická činnost, 3D model terénu, inženýrská geodézie, vytyčování hranic pozemků, pasportizace budov, tvorba geometrických plánů, tvorba virtuálních prohlídek.
Ekonomické služby Jičín, schůzka jednoduše a hned, účetnictví a mzdová agenda, daně
Ekonomické služby Jičín, schůzka jednoduše a hned, účetnictví a mzdová agenda, daňové poradenství, ekonomické služby pro firmy, SVJ, lékaře a personální agentury.
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláří, kuchyní
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláře, kuchyně, postele, stoly, dveře, schodiště, vestavěné skříně, atypický nábytek.
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů Humpolec, laminátové desky, dýhované desky
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů na bázi dřeva Humpolec, laminátové desky, dýhované desky, stavební desky, dřevotřískové desky, výkup dřevní hmoty, jehličnaté řezivo.
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu, řezání plamenem, plazmou, vodním paprskem či laserem.
AWAC, spol. s r.o.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Zahradnictví, realizace zahrad se zárukou, prodej okrasných dřevin
Kompletní realizace zahrad včetně návrhu od architekta ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru, prodej a dodávka okrasných dřevin, rostlin a letniček.