Aktuální microsite

Autosalón Škoda, prodej nových i skladových vozů s nejlepšími parametry
Autosalón Škoda AUTO TOMAN, s.r.o. pro Vás připravil širokou nabídku kvalitních a komfortních nových vozů značky Škoda s těmi nejlepšími parametry. Působíme v okolí Havířova, ale také Karviné.
Moderní sedací soupravy - dovoz nové a odvoz staré sedačky na separační dvůr
Moderní sedací soupravy dodává v Jihlavě a okolí firma pane Petra Svobody - Sedací soupravy Vysočina, která se vám postará o dovoz nové sedačky a odvoz té staré na separační dvůr.
Výkonné startovací baterie - autobaterie GRANIT pro automobily, zemědělské a stavební stroje
Výkonné startovací baterie - autobaterie GRANIT Endurance Line pro automobily, zemědělské a stavební stroje od firmy AGS Ing.Beneš v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Venkovní i vnitřní kamerové systémy Hikvision pro ochranu majetku - instalace, servis
Pokud chcete ochránit svůj majetek, pořiďte si kamerové systémy Hikvision. S výběrem vám poradí firma FBT-Bräuer Tomáš v Olomouci. Zajistí instalaci, servis venkovních či vnitřních kamerových systémů.
FBT - Bräuer Tomáš
Kování pro dřevěné konstrukce, kotevní prvky, desky - otevíráme nově v Brně 1.9.2020
Prodej kování pro dřevěné konstrukce, které využijí jak profesionálové, tak amatéři od společnosti BOVA Březnice spol. s r.o. v nově otevřené prodejně v Brně.
Příležitostná osobní doprava a přeprava osob, vnitrostátní a mezinárodní doprava
Přeprava na dovolenou, do zaměstnání či škol i pro početnější skupiny lidí, pravidelné zajištění dopravy a zajištění autobusové dopravy po Evropě od Zdeňka Mazury z Prahy.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Úklid kanceláří a administrativních budov, výškové čištění
Komplexní úklidové jednorázové nebo pravidelné služby kanceláří nebo administrativních budov včetně sociálního zázemí od úklidové firmy HRAVAG s.r.o. z Prahy.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Drobná stavební činnost, přípravné a dokončovací práce na stavbě
Pomoc při stavební činnosti, kompletní přípravné práce na stavbě či dokončovací práce včetně generálního úklidu pro předání stavby od Družstvo Julman, Praha.
Konzumní i krmné brambory, pšenice – sezónní prodej českých obilovin a okopanin
Prodej konzumních i krmných brambor, pšenice a zelí zajišťuje Zemědělské družstvo vlastníků v Nošovicích, nedaleko Frýdku-Místku. Prodej probíhá každý den dle sezóny.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Vyberte si z moderních i tradičních sedacích souprav, a nebo si ji nechejte udělat přímo na míru
Sedací soupravy moderní, tradiční i na míru si můžete zakoupit v rodinné firmě Nábytek pohodlí Radka Sobotková, kde mají široký výběr sedacích souprav, které jsou nejen pohodlné, ale také kvalitní.
Revize plynu - plynového kotle po topné sezóně Brno
Revize plynu - plynového kotle po topné sezóně pro Brno poskytuje firma HUK instalace s.r.o. Odstraňuje a opravuje úniků na stávajících rozvodech plynu.
HUK instalace s.r.o.
Venkovní rolety - kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb
Kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb spolehlivě zajistí firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. z Olomouckého kraje, která se zabývá prodejem a montáží venkovních rolet další stínící techniky.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Posudky k dědictví, odhady cen realit nemovitosti - Opava
Řešíte problémy s dědictvím, rozvod nebo jiné právní spory a potřebujete odborný posudek? Společnost AVAPO - realitní kancelář je tu pro vás. Jsme víc než jen realitní kancelář, my se postaráme také o veškerou dokumentaci, která se vaší nemovitosti týká. Posudky pro soudy i notáře, či odhady ceny realit tak pro nás nejsou žádný ...
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy - prodej, e-shop
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy prodává firma BLUE TRADE z Olomouce. Navštivte náš e-shop, kde si vyberete čidlo pro sledování kvality vzduchu v interiérech.
BLUE TRADE, s.r.o.
Kvalitní dřevěná eurookna se snadnou údržbou a dlouhou životností - poctivý český výrobek
Dlouhá životnost, snadná údržba a špičková povrchová úprava - to jsou dřevěná eurookna od TESKO KOLOVRAT s.r.o., nabízíme jen poctivé a kvalitní české výrobky v Opavě, Ostravě a okolí.
Kuchyně, kuchyňské linky Znojmo
Uvažujete-li o nové kuchyni, pak neváhejte a obraťte se na nás, my Vám s výběrem kuchyňské linky poradíme! Naše firma má pro Vás kuchyňské linky vyrobeny v ČR. Na výběr máte klasické i moderní kuchyně z fólií nebo masivu. Nabízíme linky jakýchkoliv rozměrů a sestavy, i s pracovní deskou a různorodou nabídkou běžných i atypických dvířek firmy ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Odpovědnost managementu - pojištění hospodářských rizik
Pojištění hospodářských rizik a pojištění odpovědnosti managementu vyřídíte u české společnosti EZ INVEST, s.r.o., která poskytuje kompletní služby v oblasti pojišťovnictví.
Čalounická galenterie, potahové a dekorační látky - velkoobchodní prodej
BS-textil, s.r.o. z Jihlavy, to je velkoobchod s čalounickou galanterií, kde naleznete široký sortiment potahových a dekoračních látek.
BS-textil s.r.o.
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl - výroba dle požadavků
Perforovací matrice pro obuvnický a kožedělný průmysl vyrábí firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Zajišťuje výrobu dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Kominictví - frézování, vložkování, čištění, revize i údržba komínů zkušenými odborníky
Kominictví Ostrava - Antonín Papík působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné a realizuje díky zkušeným odborníkům kvalitní frézování, čištění, revize, vložkování a údržbu komínů.
Šití pracovních oděvů na zakázku
Dle přání zákazníka šijeme rozmanité pracovní oděvy s vodoodpudivou a nehořlavou úpravou, 100% bavlna nebo směsové materiály - OSAPO, s.r.o. Liberec
Zpracování mezd pro malé firmy i velké podniky – kvalitně a spolehlivě
Svěřte zpracování mezd odborníkům ze společnosti DÚOPAM. Poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby zpracování mezd pro malé firmy i velké podniky nejen v Ostravě.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Kreativní studio pořádá kurz tvoření pro děti - výroba bižuterie, dárky, technika scrapbook, decoupage
Kreativní studio Fairyland Zlín pořádá prázdninové tvoření, kurz pro děti. Je možné navštěvovat i jednotlivé lekce. Zaměříme se na techniky scrapbook, decoupage, výrobu bižuterie, dárky a doplňky.
Kovovýroba, ploty, brány, branky a kované díly
Zakázková kovovýroba, zhotovení oplocení, výroba a montáž plotových dílců, brán, vrat různých typů realizuje zámečnictví Pokorný Rostislav v okrese Třebíč.