Aktuální microsite

Dokonalá dřevěná okna jsou vizitkou každého domu - vsaďte na eurookna!
TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří, eurooken a dřevohliníkových oken. Dokonalá dřevěná okna dělají skvělou vizitku domu, proto si pořiďte eurookna od naší firmy.
Kadeřnické potřeby – kompletní sortiment v prodejně v Praze i na e-shopu
Široký výběr kadeřnických potřeb nejen pro profesionály. Vlasová kosmetika, kadeřnické nůžky i kadeřnický nábytek, vybavení kadeřnického salonu od firmy PULS - PRAHA, s r.o.
Kuželkářský a volejbalový oddíl s tradicí, Sokol Benešov
Sport pro každého. Buď aktivní a žij zdravě v každém věku. Tělocvičná jednota Sokol Benešov Tě ráda přivítá v oddílu kuželek nebo ve volejbalovém klubu.
Tělocvičná jednota Sokol Benešov
Psychologická péče o děti a dorost v Praze – psychologická poradna i psychologické vyšetření
Komplexní psychologická péče pro Vaše dítě. PHDR. DAGMAR PECHOVÁ v Praze pomáhá dětem, dospívajícím i rodičům při řešení potíží souvisejících s výchovou.
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.
Dodavatel náhradních dílů pro motorová vozidla v Plzeňském kraji
Náhradní díly do automobilů, servis s montáží, autodíly špičkové kvality a nejnižší ceny, krátké dodací termíny se zaměřením na spokojenost zákazníka od Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Dodavatel zapalovacích svíček a technické keramiky v Táboře
Zapalovací svíčky, snímače, výzkum a technologický vývoj, výroba mycích potřeb do výrobních společností, pokovení, kalibrace a zkoušky materiálů v BRISK Tábor a.s.
BRISK Tábor a.s.
Střední umělecká škola s možností studia výtvarných předmětů v Libereckém kraji
Výuka odborných výtvarných předmětů, praxe v galeriích, účast na výstavách, umělecké vzdělání s využitím v reklamě, mediálním světe, světě fotografů a umělců – to je Střední umělecké škole Liberec.
Kancelář daňové poradkyně a účetní v Kladně - Ing.Vladimíra Rippelová
Vedení účetnictví, zpracování mzdových podkladů a daňového přiznání, daňové poradenství pro soukromé osoby nebo firmy, to vše nabízí Ing. Vladimíra Rippelová a její kancelář v Kladně.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Výroba tradičních sýrů – pařenice, korbačíky, oštěpky, sýrové nitě a tyčinky, Beskydské fakury
Výrobou chutných tradičních českých i slovenských sýrů se zabývá společnost MILKEFFEKT s.r.o. se sídlem v Třinci. Sýrové nitě, tyčinky, korbačíky, pařenice, Beskydské fakury a mnoho dalšího.
Montáž stínící techniky a vratových systémů Ústí nad Orlicí, předokenní rolety, žaluzie, vrata, sítě
Montáž stínící techniky a vratových systémů Ústí nad Orlicí, předokenní rolety, žaluzie, vrata, sítě proti hmyzu, garážová vrata LOMAX, pohony pro brány.
Bezpečnost v našem e-shopu! – pomůžeme ochránit Vaše citlivé dokumenty nebo hotovost
O zabezpečení dokumentů, klíčů nebo převážené hotovosti a zboží se postarají produkty společnosti ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze, které naleznete v nabídce Bezpečnost na našem e-shopu.
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, vývoj
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, požární zkoušky.
Parkovací systémy a turnikety Brno, závory, turnikety, parkovací systémy, vstupenkové systémy
Parkovací systémy a turnikety Brno, automatické závory, turnikety, parkovací systémy, placené a vstupenkové systémy, výsuvné sloupy, branky, speedgate, tripody.
AS Parking s.r.o.
Bezpečnostní služby, pult centrální ochrany Praha, elektronické bezpečnostní systémy
Bezpečnostní služby, pult centrální ochrany Praha, elektronické bezpečnostní systémy, kamerový dohled, monitoring, zabezpečení vozidel, alarmy, kamery.
Uskladnění pneumatik a celých kol, ekologická likvidace pneumatik
Pneuservis Rudolf Doleček s.r.o. z Brna zajistí nejen uskladnění sezónních pneumatik a celých kol, ale také se postará o ekologickou likvidaci starých nepotřebných pneumatik.
Pneuservis - Rudolf Doleček s.r.o.
Docházkové systémy a zabezpečovací systémy - snímače, vrátníky a antény
Docházkové a zabezpečovací systémy Vám zajistí firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou, která nabízí systémy pro evidenci docházky, snímače, vrátníky nebo antény pro zabezpečovací systémy.
ELVIS
Opravy alternátorů a originálních startérů vozidel všech typů a značek
Adamčík Elektro s.r.o. z Prostějova opravuje nejen alternátory, ale i originální startéry osobních, nákladních, užitkových automobilů a strojů všech typů a značek.
Nové akustické kryty TČ prodej Praha – zajistí útlum hluku až 25 dB
Útlum hluku až 25 dB zajistí spolehlivě nové akustické kryty TČ, které prodává ve čtyřech standardních rozměrech s možností úpravy společnosti Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Materiály pro zesilování celých stavebních konstrukcí a jejich částí prodej Praha
Nejen obnovení a sanace stavebních konstrukcí, ale dokonce jejich zesílení dokáží speciální materiály, které prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Prodej plynových kotlů, tepelných čerpadel, solárních a fotovoltaických systémů
Společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy se zabývá výrobou a dodávkami tepelné energie, což se neobejde bez prodeje plynových kotlů, tepelných čerpadel nebo solárních systémů.
Výroba sklepních kójí Chlumec nad Cidlinou – sklepní boxy a skladové boxy
Zajišťujeme přesné zaměření, následnou realizaci sklepní kóje na míru a také případné nadstavby či příslušenství.
TÜV SÜD Czech – odborné vzdělávání, certifikace, ověřování
Nabídněte Vašim zákazníkům produkty a službami té nejlepší kvality a využijte ke zlepšení výrobních procesů služby certifikace a nezávislého ověřování týmu odborníků společnosti TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Anténní systémy mobilní komunikace – výstavba sítí
Odborníkem o oboru výstavby a rozvoje sítí pro mobilní komunikaci je společnost KABEL Trade Praha s.r.o., která nabízí nejen anténní systémy, zesilovače a další prvky pro bezvadný přenos informací.
CNC frézovací obráběcí centra s vysokým technologickým standardem
Moderní a vysoce kvalitní CNC frézovací obráběcí centra se zárukou nejvyššího technologického standardu dodává renomovaná společnost DMG MORI Czech s.r.o.