Aktuální microsite

Prvotřídní betonové podlahy do všech prostor
Realizace betonových podlah v průmyslových, firemních, ale i domácích prostorech. Podlahy pro balkony, koupelny nebo garáže s nejvyšší možnou kvalitou a nejnižší cenou od společnosti MS BETON s.r.o.
Nápojové obaly, party soudky a obaly na víno
Potravinářské obaly, zejména pro nápojový průmysl. Pivní party soudků s firemním logem a popisem nejvyšší kvality a bezkonkurenční ceny. Obaly na víno a plechovky na pivo od společnosti Party soudky.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Autodoprava, letecká a námořní doprava Hradec Králové, doprava vnitrostátní, mezinárodní, zahraniční
Autodoprava, letecká a námořní doprava Hradec Králové, doprava vnitrostátní, mezinárodní, zahraniční, logistika, skladování.
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb, nabídka kvalitních stavebních prací.
Prodej, Eshop vzduchové pérování Tanvald, vzduchové pružiny, náhradní díly, vibroizolace, měchy
Prodej, Eshop vzduchové pérování Tanvald, vzduchové pružiny, náhradní díly, měchy, vibroizolace pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Kontrola, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů
Firma HASTEKO z regionu Uherský Brod-Zlínský kraj poskytuje komplexní služby v oblasti PO a BOZP a zajišťuje i revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, hydrantových systémů.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Zakupte si podzimní pobytový balíček babí léto a dopřejte si odpočinek na Zámku
Hotel Zámek Valeč je ideální místo, pro příjemný podzimní pobyt. Díky zvýhodněnému balíčku „babí léto“ si svůj zámecký pobyt na Vysočině užijete ještě víc.
Zábavní pyrotechnika e-shop a prodejny Praha, Brno - celoroční prodej
Zábavní pyrotechniku můžete celoročně nakoupit on-line v e-shopu i v kamenných prodejnách tradiční firmy Ohňostroje Krupička v Praze a Brně.
Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy, památky
Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy poblíž hřbitova, památky v dalších přilehlých obcí.
Slévárny – projekty, konstrukce, realizace zařízení
Projekční a konstrukční činnost pro slévárny, včetně realizace a dodání slévárenských zařízení zprostředkuje společnost METAKON s.r.o. Kompletní technologie pro modernizaci Vaší slévárny.
Rodinná oční optika – široký výběr nových brýlí s multifokálními čočkami
Rodinná optika Jaroslava Korcinová má pobočky v Olomouci a Šternberku. Můžete si zde vybrat z nepřeberného množství brýlových obrub a multifokálních čoček.
Optika Jaroslava Korcinová
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování, zábradlí, schodiště, ploty, brány, regály, mříže, ocelové přepravní palety.
Ruční mytí aut a čištění interiéru Náchod, mytí speciální aktivní pěnou, mytí motoru, tepování vozu
Ruční mytí aut a čištění interiéru Náchod, mytí speciální aktivní pěnou, mytí motoru, tepování interiéru vozu, mytí exteriéru vozu, ošetření kožených sedadel, individuální mycí programy.
R-SPEED s.r.o. Autoservis Volvo Náchod
Komfortní sedací soupravy pro váš domov - prodej, dovoz
Komfortní sedací soupravy prodává firma pana Petra Svobody ze Žďáru nad Sázavou - Sedací soupravy Vysočina, která dodává kvalitní nábytek pro zákazníky z Havlíčkova Brodu a okolí.
Montáž a dodávka tepelných čerpadel
Firma Aleš Jarýn je váš nejbližší poradenský a montážní partner pro tepelná čerpadla v Šumperku a okolí - zajistí vám jejich dodávku včetně odborné montáže. Neváhejte nás kontaktovat i vy!
Science-centrum, zábavné zážitkové programy pro školy
Zážitkové programy pro mateřské, základní i střední školy pořádá Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči, jediné science centrum na Vysočině.
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti, měření zraku optometristou, poradenství, pomoc s aplikací kontaktních čoček.
Svařovací technika, QUICK – SERVIS Příbram, prodej i servis svařovací techniky a příslušenství
Svařovací technika, QUICK – SERVIS Příbram, prodej i servis svařovací techniky a příslušenství ke svařování, Eshop svářecí, svařovací technika.
Eshop prodej elektro, baterie, adaptéry, doplňky PC, teploměry Praha, napájecí zdroje, brašny
Eshop prodej elektro, baterie, adaptéry, doplňky PC, teploměry Praha, napájecí zdroje, brašny na notebooky, kabely, LED zdroje, žárovky, svítilny.
Seminář Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá seminář na téma Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH. Je určen pro ekonomy, finanční účetní i podnikatele.
3D modely pro automotive, dřevěné a plastové formy pro prototypy - výroba
Výrobou 3D modelů pro automotive a dřevěných a plastových forem pro prototypy se v okolí Vysočiny zabývá společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě.