Aktuální microsite

Květinové vazby na objednávku - řezané květiny, dušičková vazba, svatební výzdoba, bytové dekorace
Květinářství Ivany Brázdilové v Otrokovicích se zaměřuje jak na prodej pokojových rosltin, tak na květinové vazby z řezaných květin - svatební výzdoba i dušičkové vazby, vánoční, bytové dekorace.
Jednofázové a třífázové asynchronní elektromotory - převíjení a rychlé opravy do 24 hodin
Kompletní opravy jednofázových a třífázových asynchronních elektromotorů a převíjení cívek provádí Josef Balík ze Znojma. V případě zájmu lze domluvit rychlou opravu do 24 hodin bez příplatků.
Výstavba monolitických konstrukcí, rodinných domů na klíč
Monolitické konstrukce, železobetonové stavby, průmyslové haly, základy, opěrné zdi, realizace střech, zateplení fasád a jiné řemeslnické práce realizuje Stavby RS-mont, s.r.o.
Ubytování v rodinném penzionu v Jihočeském kraji
Penzion v klidné části města Milevsko. Vhodný pro rodiny s dětmi. Vynikající kuchyně a komfortní ubytování v soukromí. Náš PENZION STODOLA najdete v okrese Písek v Jihočeském kraji.
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí, služby pro Společenství vlastníků a bytová družstva.
Audity kvality potravin a krmiv Olomouc, poradenství v oblasti kvality výroby a distribuce potravin
Audity kvality potravin a krmiv Olomouc, poradenství v oblasti kvality výroby a distribuce potravin a krmiv, audit bezpečnosti potravin, předaudity, interní audity, audity u dodavatelů.
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné bezbariérové prodejně
Internetová lékárna BONA Děčín, prodej léků po internetu a v kamenné prodejně, čaje, potravinové doplňky, vitamíny, dětská výživa, zdravotní obuv, vlasová a pleťová kosmetika.
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Omítací a rozmítací pila k dělení dřevěných polotovarů Trutnov, výroba a servis dřevařských strojů
Omítací a rozmítací pila k dělení dřevěných polotovarů Trutnov, výroba a servis dřevařských strojů, ocelovo litinová konstrukce rámu stroje, měnitelná rychlost pořezu.
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.
Parkovací a přístupové systémy, parkování Praha, průmyslové terminály
průmyslové terminály, čtečky čárových kódů, přístupové systémy, servis snímačů a tiskáren, turnikety, vjezdový, výjezdový terminál, automatická pokladna
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi
Střední škola polytechnická Brno, maturitní obory, učební obory, snadné uplatnění v praxi, moderní školní zázemí, laboratoře, dílny, technika, sportovní kroužky, posilovna.
Střední škola polytechnická Brno, Jílová, příspěvková organizace
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty, lesní ochranná služba, zakládání a pěstování lesů, ekologie lesa, biologie a šlechtění lesních dřevin.
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů, realizace koupelen, stavební práce, úklid a předání stavby včetně veškerých protokolů a revizí.
Bytový textil za akční ceny, Eshop jednoduché objednání bytového textilu Jindřichův Hradec
Bytový textil za akční ceny Jindřichův Hradec, Eshop jednoduché objednání bytového textilu, utěrky, ručníky, osušky, žínky vše v rozmanitých barvách.
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaků
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaky, domovní ČOV, hydrogeologie, inženýrská geologie.
RNDr. Peter Horváth - geologický průzkum Hydrogeologie Teplice
Průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL - úsporné osvětlení pracovních prostor
Úsporné řešení osvětlení pracovních prostor přináší průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL, která pořídíte u firmy EMS ELEKTRO s.r.o Otrokovice - Zlínský kraj.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Stylová restaurace připraví speciality na objednávku - pečená kachna, tatarák
Stylová restaurace Selská KRČMA Otrokovice připraví speciality na objednávku - naše pečená kachna, naložená vepřová krkovice či tatarák stojí za ochutnání, nutné objednání 1-2 dny předem.
Autodíly na automobily všech značek nejen do autodílen a autoservisů
Autodíly Vykoukal Jan v Hodoníne je spolehlivým prodejcem, který vám zajistí náhradní díly na automobily všech značek nejen do autodílen a autoservisů.
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Slévárna, výroba průmyslových odlitků z barevných i železných kovů pro oblast strojírenství
Kvalitní a tvarově přesné kovové odlitky vyrábí rodinná firma Č.O.B. slévárna s. r. o. z obce Beňov u Přerova. Odléváme z barevných i železných kovů pro oblasti strojírenství i energetiky.
Č.O.B. slévárna s. r. o. Slévárna Přerov
Výroba zastřešení venkovních dveří, přístřešky nad vchodové dveře
Společnost SEADD s.r.o. Zlín zaměřuje výrobu na zastřešení venkovních dveří. Přístřešky nad vchodové dveře vyrábí v kombinaci nerez a desek z lexanu v různých barvách.
Půjčovna čisticích strojů Kärcher Hradec Králové, vysokotlaké čističe, vysavače, parní čističe
Půjčovna čisticích strojů Kärcher Hradec Králové, vysokotlaké čističe, vysavače, parní čističe, podlahové mycí stroje a čističe koberců. Při zakoupení stroje budete mít půjčovné zdarma!
Prodej - zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
Firma RABIO s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí přísun kvalitní zeminy, mulčovací kůry, kompostů, rašeliny nebo přírodního hnojiva, aby Vaše zahrada měla dostatek živin a aby byla plná rostlin.
RABIO s. r. o.
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, dekorace
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, květinové dekorace na míru, svatební kytice, kytice k výročí, zapůjčení květin hrnkových i květinových dekorací.