Aktuální microsite

Generální opravy a kvalitní servis stolních a sloupových vrtaček
Prvotřídní péči o vaše stolní a sloupové vrtačky značek TOS Svitavy, PKD Dačice a HELTOS Slavonice vám poskytne naše společnost HELTOS a.s. Ta spočívá v servisu a různých generálních i dílčích oprav.
HELTOS a.s.
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství, bourací práce, úpravy interiérů, nátěry fasád.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu, lepení, šití bot, ortopedické úpravy, veškeré další obuvnické práce a brašnářské práce.
Silniční motorová doprava Nový Bydžov, nákladní doprava, vozidla nebo jízdní soupravy
Silniční motorová doprava Nový Bydžov, nákladní doprava, vozidla nebo jízdní soupravy, přeprava věcí, břemen, zvířat.
Dodávka a prodej plotových stěn od výrobců HL a LUNA
Dopřejte si odpočinek a klid od ruchu okolí a k tomu si ještě zkrášlete prostor kolem vašeho domu. Společnost ABC service dodává plotové stěny, díky kterým bude vaše bydlení příjemnější a klidnější.
Obleky na míru, šití pánské konfekce dle Vaších potřeb
LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce, ušije Vám kvalitní obleky na míru. Vše realizujeme dle požadavků zákazníka. Obsloužíme také zákazníky z Ostravy a okolí.
Zakázková výroba nábytku na míru, ložnice, kuchyně, obývací pokoje
dětské pokoje, ložnice, ložní nábytek, postele, bytové a kancelářské doplňky, kuchyňské linky a jiné vyrobí na zakázku ve Světlé nad Sázavou Nábytek pohodlí
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta
Jak řešit obezitu u domácích mazlíčků Liberec, snížení hmotnosti u domácích mazlíčků, dieta, vyvážený jídelníček s vitamíny a minerály.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen, pronájem montážní vysokozdvižné plošiny typu Avia MP, jeřáby.
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů a počítačových systémů v Praze
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů, počítačových systémů, monitorovacích a technických systémů podle norem ČSN, EN, ISO a předpisů pro SVP SÚKL ČR a EEC.
Výroba manipulační techniky a kancelářského vybavení
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, vyrábí širokou řadu manipulační techniky a vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Míchačky pro menší stavby pro domácí i profi použití – prodej přes e-shop
Stavební míchačky Ma-tech vhodné na menší stavby pro domácí i profi použití se širokou škálou objemů bubnů zakoupíte na e-shopu Ing. Vojtěch Malý - Stavební mechanizace.
prodej - hnědé a černé uhlí, brikety a dřevo, zastřešený sklad
V našem velkém zastřešeném uhelném skladu v areálu firmy Andrla CZ s.r.o. v Brance u Opavy nakoupíte kvalitní hnědé i černé uhlí, palivové dřevo i hnědouhelné brikety.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Dlažby, obklady ze dřeva -  dřevěné fasády, obložení stěn, stropů
Firma BUČEK střechy se zaměřuje na dlažby a obklady z exotického dřeva v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod. Montuje obklady fasády ze dřeva i dřevěné dlažby a obložení stěn, stropů v interiéru.
Internetový prodej, e-shop krmiv pro psy a kočky německé značky JOSERA
Firma Canis Prosper s.r.o. se specializuje na internetový prodej kvalitních krmiv. V našem e-shopu si můžete pořídit kvalitní krmiva pro psy i kočky německé značky JOSERA.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Pojištění odpovědnosti statutárních orgánů firem
Odpovědnost členů orgánů společnosti, pojištění hospodářských rizik, nemocnic, firem, fyzických osob i podnikatelů, vyhodnocování rizik zajistí EZ INVEST, s.r.o.
Velkoobchod s elektrotechnickými součástkami Praha – široký sortiment a příznivé ceny
Hledáte spolehlivého dodavatele elektrotechnických součástek a komponentů? Velkoobchod Mechatronic spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí široký sortiment a slušné ceny.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Dekorační a interierové nátěry - velký výběr interierových dekoračních barev
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev. Nabízíme dekorační nátěry, kde naleznete velký výběr dekoračních barev.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Kompletní kominické práce - čištění, opravy,  vložkování a revize komínů
Kompletní kominické práce zajišťuje v okolí Brna kominictví Ladislav Staníček. Provádíme vše od čištění a vložkování komínů přes opravy až po revize.
Rychlý a teplý bufet přímo od řezníka - dršťková polévka, pečená masa a pomazánky
Rychlý a teplý bufet provozuje Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v Třebíči. Pochutnáte si u nás na dršťkové polévce, pečeném masu, grilovaném kuřeti nebo domácích pomazánkách.
Výstavba nových domů na klíč, novostavby, přístavby, rekonstrukce koupelen, stavby Náměšť nad Oslavou
Stavební firma, výstavba domů na klíč, novostavby, stavby, rekonstruce koupelen, přístavby a další zajišťuje firma Ing. Pavel Kudláč, v oblasti Náměstě nad Oslavou.
Motocykly MotoMorini italské výroby pro jízdu na silnici i v terénu
Společnost Rimoto s.r.o. z Třebíče poskytuje moderní a výkonné motocykly, mezi něž například patří i italské motocykly značky MotoMorini, které jsou vhodné pro jízdu na silnici i v terénu.