Aktuální microsite

Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy vlastní technikou, základy, koryta, přípojky
Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy vlastní technikou, základy, koryta, přípojky, terénní úpravy, úpravy vodních toků.
Výroba nástrojů Semily, údržba, ostření, výroba náhradních dílů a seřizování
Náš výrobní program zahrnuje výrobu jednoúčelových strojů, nástrojů, strojních součástí, prototypů či náhradních dílů včetně návrhů a konstrukce.
CLEAN-PAP, papírenské a drogistické zboží Jihlava, distribuce a velkoobchod drogérie
CLEAN-PAP, papírenské a drogistické zboží Jihlava, distribuce a velkoobchod drogérie a papírenského zboží.
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů, demoliční práce.
Surfinie, Petúnie, ovocné stromky a jiné dřeviny – prodej rozmanité flóry
Prodejem a vlastním pěstováním rozmanité flóry se zabývá Zahradní centrum Malinkovič - Důbrava s.r.o. z Břeclavi. Zakoupit u nás můžete Surfinie, Petúnie, ovocné stromky a další dřeviny.
Prodej palivového, krbového dřeva a briket na topení Znojmo
Prodej palivového dřeva a briket na topení vám zajistí firma PRODEX, spol. s r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou u Znojma.
Mosty a mostové konstrukce - dodávky a výroba na zakázku
Výrobou a dodávkami mostů a mostových konstrukcí na zakázku se zabývá společnost PKD, s.r.o. Zajistíme dodávky po celé České republice i v zahraničí.
Mezinárodní personální agentura Praha, vyhledávání kandidáta na pracovní pozici, agentura práce
Mezinárodní personální agentura Praha, vyhledávání kandidáta na pracovní pozici, agentura práce, kompletní outsourcing, hledající zaměstnance v ČR nebo pro EU a v EU.
Technické služby pro občany a firmy města Mělník
Údržbu zeleně, sekání trávy, stavění a pronájem stánků, čištění komunikací, správu a údržbu budov a osvětlení zajišťují Technické služby města Mělníka pro občany, firmy a úřad města.
Technické služby města Mělníka, příspěvková organizace
Štípací stroj Trutnov - snadná příprava palivového dřeva
Nabízíme služby v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů - Binter DS s.r.o. Trutnov
Výroba taškových plechů Kolín
Zabýváme se výrobou taškových plechů s kvalitní povrchovou úpravou pro dokonalou ochranu střechy, střešní taškové krytiny z ocelového plechu s PE nebo PU povrchovou úpravou - LEGOS s.r.o. Nová Ves
Nerezový, elektrický vyvíječ páry jako parní zdroj pro pivovary a poloprovozy
Nový, nerezový vyvíječ páry od společnosti NEKL s.r.o. z Konic je parní zdroj, který se používá zejména v pivovarech, poloprovozech, laboratořích apod.
Výkopové práce Děčín, základové desky, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek
Výkopové práce Děčín, základové desky pro rodinné domy, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek, výkopy základů těžkou technikou.
Výkup akumulátorů Holice
Již 22 let se specializujeme na výkup a třídění druhotných surovin, výkup akumulátorů v provozovnách Holice a Dobruška.
Kvalitní dětská obuv celoroční, papuče, přezůvky, gumáky, sandálky - prodej, eshop Barefoot
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má bohatý výběr obuvi z aktuální kolekce i modely ve výprodeji. Celoroční dětská obuv, papuče, přezůvky, sandálky, gumáky - vše v eshopu i na prodejně.
Domácí, kvalitní čerstvé uzeniny, maso, poctivé masné speciality
Čerstvé uzeniny, maso a poctivé masné speciality můžete jednoduše zakoupit u společnosti Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o., která dbá na kvalitu svých výrobků a domácí receptury.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Hygienická a nenáročná na údržbu to jsou barevná interiérová skla
Špičková kvalita snoubená s moderním designem jsou barevná interiérová skla od firmy N & C Glass Liberec - barevná interiérová skla nabízíme v 17-ti úžasných odstínech
Prodej a zapůjčení zařízení a příslušenství pro tryskání z Pelhřimova
Poskytovatel povrchové úpravy metodou tryskání, zajištění kompletního servisu nebo úpravy přímo na provozovně, renovace povrchů od společnosti TRYTECH s.r.o.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Poskytovatel základního vzdělání, okres Brno – venkov
Nejlepší základní vzdělání se spoustou aktivit pro děti do 5. třídy – Základní škola a mateřská škola Syrovice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace.
Základní škola a mateřská škola Syrovice,  okres Brno - venkov, příspěvková organizace
Dodavatel specializovaných řešení pro architekturu, IT a projektové řízení
Návrh, vývoj, implementace informačních systémů. Řízení projektů v oblasti IT, architektonická řešení a implementace Business inteligence a SAP systémů, vše v Datacons, s.r.o.
Výstavba inženýrské sítě - kanalizace, vodovody v oblasti Morava
Společnost RYBÁRIK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště se mimo dopravní stavby zaměřuje na inženýrské sítě - vodovody, kanalizace a plynovody. Působí v oblasti Morava.
Výhodný prodej hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva, kovářské uhlí - Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Sociální služby pro tělesně postižené občany, Brno
Sociální a terapeutická činnost pro tělesně postižené občany, poradenství, doprovod na úřadech, zajištění práv, volnočasové aktivity zajišťuje Svaz tělesně postižených v České republice z. s. Brno.
Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Veškeré odborné práce v oblasti topenářství, plynařství a vodoinstalatérství
Společnost MaRel corp s.r.o. realizuje kompletní práce v oblasti instalatérství, topenářství a plynařství v okresech Frýdek-Místek, Karviná i Ostrava. Disponuje pracovníky s dlouholetými zkušenostmi.