Aktuální microsite

Terénní a ambulantní pečovatelská služba, rozvoz obědů Kyjov, domov pro seniory a postižené osoby
Terénní a ambulantní pečovatelská služba, rozvoz obědů Kyjov, domov pro seniory a dospělé osoby se zdravotním postižením, denní stacionář, osobní asistence.
Prodej skla, rámování, zasklívání oken, sklenářství Jičín, odborná montáž, paspartování, vrtání
Prodej skla, rámování, zasklívání oken, sklenářství Jičín, odborná montáž, paspartování, vrtání skla, zhotovení zrcadel, výroba akvárií, sklenářské výrobky.
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů, leštící kotouče, hrubovací pasty, brusivo, rouna a pásy.
Manipulační technika, vysokozdvižné vozíky - servis, opravy, prodej i pronájem
Prodejem, pronájmem, opravami použitých VZV i servisem manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků se zabývá společnost Moravia Manipul spol. s r.o. Brno.
Moravia Manipul, s.r.o.
Obnovení nečitelných VIN kódů u osobních i nákladních vozidel
Společnost TQM - holding s.r.o. ve svém Truck servisu nabízí veškeré služby pro Vás automobil včetně obnovení nečitelných VIN kódu (identifikační číslo vozidla) u osobních i nákladních vozidel.
Výroba a prodej individuálních ortéz a protéz - ortopedické pomůcky na míru pacienta
Výrobou a prodejem individuálních ortéz a protéz končetin se zabývá GREIF-INEX z Olomouce. Vyrábíme ortopedické pomůcky přímo na míru pacienta. Specializujeme se také na dětskou protetiku.
Niva k rakletování na zahradě či doma Hradec Králové, rakletuj s Nivou, půlená Niva, válec Niva
Niva k rakletování na zahradě či doma Hradec Králové, rakletuj s Nivou, půlená Niva, válec Niva, velkoobchodní i maloobchodní výroba sýry NIVA.
Rozbory vody i půdy odhalí potenciální nebezpečí Česká Třebová, rychlé a kvalitní rozbory vody
Rozbory vody i půdy odhalí potenciální nebezpečí Česká Třebová, rychlé a kvalitní rozbory vody, vzorkování, laboratorní rozbory, odběry, analýzy.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Plastové zdvižně posuvné dveře - velké prosklené dveře s lehkým ovládáním, které dodají více denního světla
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si plastové zdvižně posuvné dveře od firmy Slovaktual ze Zlína, která Vám vyrobí tyto velké prosklené dveře podle Vaších představ.
Elektrické řetězové, motorové pily ECHO-nízká spotřeba, vysoký výkon
Profesionální pily i modely pro zahrádkáře pořídíte u firmy Zahradní technika Omelka - lehké elektrické řetězové a motorové pily ECHO s nízkou spotřebou a vysokým výkonem.
Uchopovací systémy - lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty
Světový leader pro upínací techniku a uchopovací systémy, společnost Schunk Intec s.r.o. sídlící v Brně., vyrábí lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty.
Chemické úpravy povrchů přípravkem Alodine - metoda Bonderite
Firma DELTACOL CZ s.r.o. se zaměřuje na galvanické zinkování, chromování a pasivaci hlíniku přípravkem Alodine a nyní využívá i novou metodu Bonderite.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Prodej okrasných dřevin a trvalek,  nádherně kvetoucích rododendronů a azalek
V zahradním centru Malinkovič – Důbrava naleznete různé druhy okrasných dřevin a trvalek, které se stanou ozdobou vaší zahrady. Zakoupíte u nás okrasné jehličnany a rododendrony nebo azalky.
Prodej značkových barev, laků a omítek pro domácnost a stavebnictví Praha, míchání barev, rozvoz
Prodej značkových barev, laků a omítek pro domácnost a stavebnictví Praha, míchání barev, rozvoz barev po Praze a okolí, malování a tapetování pokojů.
NAGANO STAV s.r.o.
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení, metoda One Brain , odbourání strachu z neznámých věcí, zlepšení grafomotorických dovedností.
Kovový zahradní nábytek-výroba stoly, židle, lavice
Firma SEADD Uherské Hradiště vyrábí kovový zahradní nábytek, výroba je zaměřena na stoly, židle, lavice i celé sestavy v provedení celokovové i v kombinaci kov a dřevo.
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy osvětlení
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy veřejného osvětlení, provozování sběrných dvorů, úklid sněhu, přistavení kontejnerů.
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady, bezbolestné odstranění zubního kazu, dentální hygiena, řešení parodontózy.
Dentální centrum Zolárek s.r.o.
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr, privátní lékař pro dospělé.
MUDr. Libuše Příborská
Formy pro automobilový průmysl – výroba podle negativů a modelů
Formy pro automobilový průmysl dodává společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Jejich výrobu provádíme podle negativů nebo konkrétních modelů.
Vedení účetnictví a daňové evidence pro všechny subjekty
Kompletní zajištění účetních a daňových záležitostí fyzických a právnických osob se zabývá UK OL Krchňáková z Olomouce. Naše účetní kancelář zajistí vedení účetnictví i daňové evidence.
UK OL Krchňáková, s.r.o. Vedení účetnictví a daňové evidence
Výroba a povrchové úpravy odlitků ze šedé litiny pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl
Společnost Slévárna ANAH Prostějov se zabývá výrobou a povrchovou úpravou odlitků ze šedé litiny pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl, dále pro výrobu armatur a čerpadel.
Krby a kachlová kamna na míru z okresu Havlíčkův Brod
Vnitřní i venkovní krby. Kachlová kamna. Kvalita od předních českých výrobců za rozumnou cenu. Nejnovější technologie a profesionální přístup.
Obec Kyjov – krásná příroda Vysočiny, přírodní i kulturní památky
Malebná obec Kyjov v kraji Vysočina, chráněná území, říjnová pouť a krásná příroda v okolí, řada památek a zajímavostí nedaleko naší obce.